Anladım canım doktora ulaşamadım hebüz meraktan sordum pco olmasın da bir de zaten çiko varCanim gecmis olsun. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Degerin guzel yumurtalarinin sayisinin cok iyi oldugunu gosteriyo.
Canim cok gecmis olsun. Inan senin durumundan daha kotu olanlar var. Yumurta varsa her zaman sonuc olur. Rabbimden umit kesilmez. Yeterki inancli olup dua edelim. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.Benim durumlar pek iyi değil arkadaşlar. 12 folikül den 7 si ilaca cevap vermiş. 4 aydır süren impriyl, arı sütü desteği işe yaramadı. 9 ay önce 9 yumurta toplanmıştı. Rahim de bugün 6.7 mm ölçüldü. Taze transfer büyük ihtimal olmayacak. Histereskopi de pek bir işe yaramadı. Hormon tedavisine de yanıt vermiyorum. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Allah hepimize yardımcı olsun.
Ben her gittiğimde gönül hanım ilgilendi başka dr görmedim hiç.yoğunluğa göre mi değişiyor acaba.amh değeriniz de çok güzel.4 ve üstü pko sanırım.yani en iyi Aralık 2-4 diye biliyorumHer gittiğimizde şimdi bizle başka bir doktor mu ilgilenecek. Randevu aldığımız kişiye vermiyorlar ilginç bir şekilde
Ben özellikle yücel hoca olsun diye on gün öncesinden aradım verdiler. Müsait değildi gittiğimde . Benim anlamadığım nokta o zaman müsait olduğu güne saate randevu versinler. Şehir dılından geliyoruz çünkü. Ona göre tarih alıp gidiyoruz. Bundan sonra kabul edemicem amaBen her gittiğimde gönül hanım ilgilendi başka dr görmedim hiç.yoğunluğa göre mi değişiyor acaba.amh değeriniz de çok güzel.4 ve üstü pko sanırım.yani en iyi Aralık 2-4 diye biliyorum
Haklısınız.bu durumu kesinlikle bildirin sorun çıkacağını sanmıyorumBen özellikle yücel hoca olsun diye on gün öncesinden aradım verdiler. Müsait değildi gittiğimde . Benim anlamadığım nokta o zaman müsait olduğu güne saate randevu versinler. Şehir dılından geliyoruz çünkü. Ona göre tarih alıp gidiyoruz. Bundan sonra kabul edemicem ama
Yanlış anlaşılmasın soner hocamızda çok iyi. Kimsenin fark etmediği şeyleri fark etti. Sadece habersiz bir şekilde aniden onun odasına götürülünce şaşırdım.Haklısınız.bu durumu kesinlikle bildirin sorun çıkacağını sanmıyorum
Aile hekimi değil de, kadın Doğum uzmanları yazıyorCrinone jeli aile hekimi yazabiliyormu??
Özellikle yücel hoca istiyorum derseniz yardımcı oluyorlar aslında. Ben ne zaman kendisinden randevu alsam başka bir ekip doktoruna değil kendisine muayene oldumYanlış anlaşılmasın soner hocamızda çok iyi. Kimsenin fark etmediği şeyleri fark etti. Sadece habersiz bir şekilde aniden onun odasına götürülünce şaşırdım.
Bir dahaki sefere ısrarcı olacağım bilemedim ya. Bana sormadan başka doktorun yanına soktular direk. Doktorun yanında da itiraz edemedim ayıp olmasın diye. İlk gittim ya tecrübe edinmiş oldumÖzellikle yücel hoca istiyorum derseniz yardımcı oluyorlar aslında. Ben ne zaman kendisinden randevu alsam başka bir ekip doktoruna değil kendisine muayene oldum
Çok geçmiş olsun.Genel itibariyle ilaçsız tedavi uyguluyorlar.ama bunda tamamen sizin durumunuz etkili oluyor.rahim kalınlaşması vs..Merhaba arkadaşlar ben geçen sene haziran ayında memorialde tüp bebek tedavisine başladım, yumurtalarım toplandı pgtli şekilde donduruldu, fakat tüp bebekte aldığım hormon iğneleri benim profil adımdan da anlaşılacağı üzere hormonel migrenimi aşırı bir şekilde tetikledi şiddetli ve sık migren atakları yaşamaya başlayınca transferimi erteleyip migren tedavisi görmeye başladım 6 ay ilaç tedavisi gördüm, gluteni, rafine şekeri, kestim hayatımı migrene göre düzenleyince çok şükür faydasını gördüm, mayıs ayı adetimle bir aksilik olmazsa transfer sürecine başlamayı düşünüyorum, transfer uygulamasında bir dönem ilaçsız tedavi uygulanıyordu, sonra ilaçlı tedavi görenleri okumuştum şu anki durum nedir acaba? Transfer öncesinde özellikle dikkat etmemi önereceğiniz beslenme veya gıda takviyesi gibi şeyler varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah. Adetleri düzenli olan kişilere ve transfer kontrollerini Memorial'da yaptıranlara ilaçsız transfer yapılabiliyordu. Sonra dışardan takiplerde de yapmaya başladılar var daha çok tercih ediyorlar. Transfere 5 gün kala progesteron takviyesi başlanıyor daha önceki uygulamalarda o da yoktu. Ama bu şekilde daha iyi sonuçlar alınmış.Merhaba arkadaşlar ben geçen sene haziran ayında memorialde tüp bebek tedavisine başladım, yumurtalarım toplandı pgtli şekilde donduruldu, fakat tüp bebekte aldığım hormon iğneleri benim profil adımdan da anlaşılacağı üzere hormonel migrenimi aşırı bir şekilde tetikledi şiddetli ve sık migren atakları yaşamaya başlayınca transferimi erteleyip migren tedavisi görmeye başladım 6 ay ilaç tedavisi gördüm, gluteni, rafine şekeri, kestim hayatımı migrene göre düzenleyince çok şükür faydasını gördüm, mayıs ayı adetimle bir aksilik olmazsa transfer sürecine başlamayı düşünüyorum, transfer uygulamasında bir dönem ilaçsız tedavi uygulanıyordu, sonra ilaçlı tedavi görenleri okumuştum şu anki durum nedir acaba? Transfer öncesinde özellikle dikkat etmemi önereceğiniz beslenme veya gıda takviyesi gibi şeyler varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Perşembe test günüm ve 7 gündür kısa süreli fakat hafif ve şiddetli olmak üzere tek taraf da agrım var. Transfer sonrasi olabilir demişti hemşire. Sizin ağrınız ne şekilde??Cevap verecek kimse yok mu? Hiç kimse transferden sonra kasıklarında ağrı yaşamadı mı !
Aaa ne çabuk transferiniz oldu :) hayırlısı olsun inşallah. Ben transferin 4.gününden itibaren adet ağrısı çektim.7.günden sonra tek taraflı kaşık ağrısı yaşadım ama kısa süreli değil sürekli bi ağrı ama hafif.bel ağrısı yaşadım ve göğüs hassasiyeti..bunlar adetten önceki belirtilerim de olduğu için hiç ihtimal vermemiştim.ama 7.günü değerim 59, 9 gün yani bugünkü değerim 290 çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almakta nasip olur.inşallah senin ağrılarda bebiş belirtisidirPerşembe test günüm ve 7 gündür kısa süreli fakat hafif ve şiddetli olmak üzere tek taraf da agrım var. Transfer sonrasi olabilir demişti hemşire. Sizin ağrınız ne şekilde??
Değeriniz kaç kaç çıktı 9. ve 11. gün?Merhaba hanımlar, benim transfer sonucu değerim pozitif geldi. Yücel hoca değerler istediğimiz gelmiş gayet iyi dedi. Ultrason randevusu verdiler. Bir öncekinde kimyasal gebelik geçirdiğim için şimdi de yine kimyasal gebelik geçiririm diye endişe ediyorum. Kasıklarımda ağrı var hemşireye sordum kimyasal ya da dış gebelik olabilir mi diye. Kanamanız olursa risk oluşur dedi. Ağrılarınız normal dedi. O kadar zor dönemler geçirdim ki şimdi sevinemiyorum bile kötü bir şey yoktur değil mi? Sizlerin düşünceleri neler?
Inşallah öyledir canim. Bu aralar ağrılarım şiddetli ama kısa süreli. Hayırlı olsun bebişin keseyi görmeye ne zaman gideceksin?Aaa ne çabuk transferiniz oldu :) hayırlısı olsun inşallah. Ben transferin 4.gününden itibaren adet ağrısı çektim.7.günden sonra tek taraflı kaşık ağrısı yaşadım ama kısa süreli değil sürekli bi ağrı ama hafif.bel ağrısı yaşadım ve göğüs hassasiyeti..bunlar adetten önceki belirtilerim de olduğu için hiç ihtimal vermemiştim.ama 7.günü değerim 59, 9 gün yani bugünkü değerim 290 çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almakta nasip olur.inşallah senin ağrılarda bebiş belirtisidir
Buraya kadar sadece iki kat artması gerektiğini biliyordum.bundan sonra ne olacağını hiç bilmiyorum.hastaneye mail atacağım onlar yönlendireceklermiş..sanırım 2-3 hafta sonra kese görünüyorInşallah öyledir canim. Bu aralar ağrılarım şiddetli ama kısa süreli. Hayırlı olsun bebişin keseyi görmeye ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?