Inşallah herşey yolunda gider Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinBuraya kadar sadece iki kat artması gerektiğini biliyordum.bundan sonra ne olacağını hiç bilmiyorum.hastaneye mail atacağım onlar yönlendireceklermiş..sanırım 2-3 hafta sonra kese görünüyor
Amin inşallah.senin de güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah.bugün 7.günün mü? Aslında baktırsan az çok bi değer çıkardıInşallah herşey yolunda gider Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Değerin süper cikmis ya maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahAaa ne çabuk transferiniz oldu :) hayırlısı olsun inşallah. Ben transferin 4.gününden itibaren adet ağrısı çektim.7.günden sonra tek taraflı kaşık ağrısı yaşadım ama kısa süreli değil sürekli bi ağrı ama hafif.bel ağrısı yaşadım ve göğüs hassasiyeti..bunlar adetten önceki belirtilerim de olduğu için hiç ihtimal vermemiştim.ama 7.günü değerim 59, 9 gün yani bugünkü değerim 290 çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almakta nasip olur.inşallah senin ağrılarda bebiş belirtisidir
Evet yarın 8. Gün oluyor tam günü dolmadan baktırmaya cesaret edemedim. Inşallah pozitif görürüm Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın er yada geç hepimize nasip olacak inanıyorum.Amin inşallah.senin de güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah.bugün 7.günün mü? Aslında baktırsan az çok bi değer çıkardı
Sen arkadaşa bakma en güzeli gününü beklemek :) inşallah senden de güzel haberler alırızEvet yarın 8. Gün oluyor tam günü dolmadan baktırmaya cesaret edemedim. Inşallah pozitif görürüm Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın er yada geç hepimize nasip olacak inanıyorum.
Inşallah canim hepimize nasip olsunSen arkadaşa bakma en güzeli gününü beklemek :) inşallah senden de güzel haberler alırız
Inşallah senden de çok güzel haberler gelir canim en güzeli gününü beklemekEvet yarın 8. Gün oluyor tam günü dolmadan baktırmaya cesaret edemedim. Inşallah pozitif görürüm Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın er yada geç hepimize nasip olacak inanıyorum.
Benim de ayni sekilde. Sağ/ sol kasığımda batma oluyor ara araPerşembe test günüm ve 7 gündür kısa süreli fakat hafif ve şiddetli olmak üzere tek taraf da agrım var. Transfer sonrasi olabilir demişti hemşire. Sizin ağrınız ne şekilde??
İnşallah canımAaa ne çabuk transferiniz oldu :) hayırlısı olsun inşallah. Ben transferin 4.gününden itibaren adet ağrısı çektim.7.günden sonra tek taraflı kaşık ağrısı yaşadım ama kısa süreli değil sürekli bi ağrı ama hafif.bel ağrısı yaşadım ve göğüs hassasiyeti..bunlar adetten önceki belirtilerim de olduğu için hiç ihtimal vermemiştim.ama 7.günü değerim 59, 9 gün yani bugünkü değerim 290 çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almakta nasip olur.inşallah senin ağrılarda bebiş belirtisidir
Değeri takip edip kese görmek için başka bir doktora gitmek mantıklı olabilir, içim rahatlar en azından. Dış gebelikte de bu ağrılar oluyormuş sanırım o nedenle merak etmiştim.Değeriniz kaç kaç çıktı 9. ve 11. gün?
Kanama olmadığı sürece sorun yok. Eğer çok fazla strese giriyorsanız bir kaç defa daha kan verebilirsiniz içinizin rahatlaması için. Ya da 2 günde bir iki katına çıkacağını hesaplayarak 1500-2000 civarı olduğu güne randevu alıp kese görmeye gidebilirsiniz herhangi bir kadın doğumcuya.
Tşk ederim, benim ilk tedavimde ilaçsız transfer olmuştu bakalım bu sefer neler olacak hayırlısı, siz pozitif almışsınız gözünüz aydın olsunÇok geçmiş olsun.Genel itibariyle ilaçsız tedavi uyguluyorlar.ama bunda tamamen sizin durumunuz etkili oluyor.rahim kalınlaşması vs..
Tşk ederim, arada migrenim yokluyor ama şükür eskisi gibi şiddetli ve sık olmuyor, ben istanbulda yaşadığım için takiplere gidebileceğim, ilk transferim ilaçsızdı dondurulmuş pgt li embriyom tutmamıştı, bu sefer progesteron takviyesi ile inşallah güzel sonuç alırım, tşk ederim bilgilendirdiğiniz içinÇok geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah. Adetleri düzenli olan kişilere ve transfer kontrollerini Memorial'da yaptıranlara ilaçsız transfer yapılabiliyordu. Sonra dışardan takiplerde de yapmaya başladılar var daha çok tercih ediyorlar. Transfere 5 gün kala progesteron takviyesi başlanıyor daha önceki uygulamalarda o da yoktu. Ama bu şekilde daha iyi sonuçlar alınmış.
Canim mail attin mi? Geri dönüş yaptılarmı?Buraya kadar sadece iki kat artması gerektiğini biliyordum.bundan sonra ne olacağını hiç bilmiyorum.hastaneye mail atacağım onlar yönlendireceklermiş..sanırım 2-3 hafta sonra kese görünüyor
Transfer sürecinde uzaktan takip olabilirsiniz. Sadece transfer günü gitmeniz yeterli olur. Öncesinde hastane ile iletişime geçerseniz dosyanıza bakıp sürece başlamadan istenilen bişeyler varsa onları tamamlarsiniz. Adetin 2.günü takibinizi yapacak doktora gidip o gün yapılması gerekenleri istiyorlar. O şekilde süreç başlamış oluyor. Son dönemde çoğunlukla naturel transfer tercih ediliyor.Herkese merhaba. Ben 2016daki tedavim sonucunda kuzumu kucağıma aldım. Bekleyen bütün arkadaşlara önce pozitif sonuçlar, sonra evladını kucağına almak nasip olsun inşaallah. Ben Şimdi dondurulmuşlarla tekrar denemek istiyorum ikinci çocuk için. Süreç nasıl oluyor bilen var mı acaba?ilk tedavide İstanbul’da yaşıyordum, şu an Ankara’ya taşındık. Şehir dışından gitmek nasıl olacak bir fikrim de yokDondurulmuş embriyo transferi ne kadar süren bir süreç, nasıl oluyor vs hiç bilmiyorum. Bileğiniz varsa çok sevinirim
Transfer sürecinde uzaktan takip olabilirsiniz. Sadece transfer günü gitmeniz yeterli olur. Öncesinde hastane ile iletişime geçerseniz dosyanıza bakıp sürece başlamadan istenilen bişeyler varsa onları tamamlarsiniz. Adetin 2.günü takibinizi yapacak doktora gidip o gün yapılması gerekenleri istiyorlar. O şekilde süreç başlamış oluyor. Son dönemde çoğunlukla naturel transfer tercih ediliyor.
Evet o şekilde yapanlar olmuştu son zamanlarda. Ücret tam bilemiyorum ama 4000 civarı bişeydi. Yakın zamanda transfer olan varsa yazar. Ama en garantisi hastaneyle iletişime geçmeniz olur.Çok teşekkürler. Yani Ankara’da takip olup sadece transfer günü Memoriala gidebilirim. Doğru anladım değil mi? Bir de ücreti biliyor musunuz?
Evet kullanılıyor.Arkadaşlar natural transferde herkez çatlatma iğnesi kullanıyor mu? Yoksa çatlaması için de kendi kendine çatlaması bekleniyor mu?
Teşekkür ediyorum.Evet kullanılıyor.
Merhaba. Öncelikle çok geçmişolsun. Inşallah bu sefer dileğimiz gerçek olsun.Tşk ederim, arada migrenim yokluyor ama şükür eskisi gibi şiddetli ve sık olmuyor, ben istanbulda yaşadığım için takiplere gidebileceğim, ilk transferim ilaçsızdı dondurulmuş pgt li embriyom tutmamıştı, bu sefer progesteron takviyesi ile inşallah güzel sonuç alırım, tşk ederim bilgilendirdiğiniz için
Evet canım Feyza hemşire aradı değerim güzel katlanmış.başka teste gerek yok dedi.3 hafta sonra kontrole çağırdılarCanim mail attin mi? Geri dönüş yaptılarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?