Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok güzel canim hayırlı olsun. Katlanarak devam etsin inşallah. Seninle aynı gün transfer olduk sanirim. yarın kan vericem inşallah ben de güzel haberlerle donerim
Bekleme odasında sohbet etmiş olabiliriz heyacandan konuşuyordum boş boş inşallah canım güzel haberlerle gelirin inşallah

Kızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Ayyyyyyy bende seni bekliyordum. Seninde pgtli embriyondu çok ama çok sevindim lora bende ve birlikte transfer olacak diğer arkadaşlarda inşallahhhh :)))) günün yarın değilmiydi? Bana transfer olduktan sonra nelere dikkat ettiğini söylermisin.
Ay nasıl sevindim anlatamam maaşallah sizi

Bekleme odasında sohbet etmiş olabiliriz heyacandan konuşuyordum boş boş inşallah canım güzel haberlerle gelirin inşallah
Evet canim 1 saate yakin bekleyip sohbet etmiştik. Eğer tahminim doğruysa güzel gözlü annesin sen. o anı yasadigimiz icin ayrı bir mutlu oldum şu an. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Evet canim 1 saate yakin bekleyip sohbet etmiştik. Eğer tahminim doğruysa güzel gözlü annesin sen. o anı yasadigimiz icin ayrı bir mutlu oldum şu an. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Evetbaktım gergin gergin oturuyoruz sohbet iyi gelir deyip konuşmaya başlamıştım, sen de karşımda mıydın merak ettim şimdiinşallah canım sağol darısı başına inşallah

Evetbaktım gergin gergin oturuyoruz sohbet iyi gelir deyip konuşmaya başlamıştım, sen de karşımda mıydın merak ettim şimdiinşallah canım sağol darısı başına inşallah
Evet canim karşılıklı oturuyorduk erken tahlil yaptırmaya cesaret edemedim. Yarın Inşallah

Çok teşekkürler canım ilk üç gün evde durdum ama yatmadım süreli kahvaltımı yemeğimi falan kendim hazırladım işim biraz stresli o yüzden ile gitmedim, özellikle dikkat ettiğim bir şey yok canım,öğünleri atlamadım boş su içtim.

Sizin sorunuuzn neydi cnm kaçıncı denemenizdi
Daha önce Semra hanım laparaskopi ile tek tüpümü çıkarmıştı , hidrosalpenks vardı yani sıvı birikmesi, rahme akar tutunmayı etkiler demişlerdi, sonrasında 1,5 yıl bekledik olmadı, ilk tüp bebek denememizdi, eşimin morfoloji 2 idi, hiç takılmadılar ona, önemli değil dediler, diğer değerler normaldi.

Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…