- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Maşallah canım hayırlı olsun.değerin çok yüksek çıkmış..allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.Kızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Adına çok sevindim canim tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet canım Feyza hemşire aradı değerim güzel katlanmış.başka teste gerek yok dedi.3 hafta sonra kontrole çağırdılar
Amin canım inşallah hamile olan herkes sağlıkla kucağına alırMaşallah canım hayırlı olsun.değerin çok yüksek çıkmış..allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Peşpeşe güzel haberler aldık.yarın inşallah senden de alacağızAdına çok sevindim canim tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunyarın benim için büyük gün
Çok güzel canim hayırlı olsun. Katlanarak devam etsin inşallah. Seninle aynı gün transfer olduk sanirim. yarın kan vericem inşallah ben de güzel haberlerle donerimKızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Bekleme odasında sohbet etmiş olabiliriz heyacandan konuşuyordum boş boşÇok güzel canim hayırlı olsun. Katlanarak devam etsin inşallah. Seninle aynı gün transfer olduk sanirim. yarın kan vericem inşallah ben de güzel haberlerle donerim
Ayyyyyyy bende seni bekliyordum. Seninde pgtli embriyondu çok ama çok sevindim lora bende ve birlikte transfer olacak diğer arkadaşlarda inşallahhhh :)))) günün yarın değilmiydi? Bana transfer olduktan sonra nelere dikkat ettiğini söylermisin.Kızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Evet canim 1 saate yakin bekleyip sohbet etmiştik. Eğer tahminim doğruysa güzel gözlü annesin sen.Bekleme odasında sohbet etmiş olabiliriz heyacandan konuşuyordum boş boşinşallah canım güzel haberlerle gelirin inşallah
EvetEvet canim 1 saate yakin bekleyip sohbet etmiştik. Eğer tahminim doğruysa güzel gözlü annesin sen.o anı yasadigimiz icin ayrı bir mutlu oldum şu an. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Evet canim karşılıklı oturuyordukEvetbaktım gergin gergin oturuyoruz sohbet iyi gelir deyip konuşmaya başlamıştım, sen de karşımda mıydın merak ettim şimdi inşallah canım sağol darısı başına inşallah
İnşallah hadi bakalım ben de korktum yapmaya arkadaşlarım biliyordu zorladılar beraber gittik:)Evet canim karşılıklı oturuyordukerken tahlil yaptırmaya cesaret edemedim. Yarın Inşallah
Sizin sorunuuzn neydi cnm kaçıncı denemenizdiİnşallah hadi bakalım ben de korktum yapmaya arkadaşlarım biliyordu zorladılar beraber gittik:)
Maşallah çok güzel rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Çok teşekkürler canım ilk üç gün evde durdum ama yatmadım süreli kahvaltımı yemeğimi falan kendim hazırladım işim biraz stresli o yüzden ile gitmedim, özellikle dikkat ettiğim bir şey yok canım,öğünleri atlamadım boş su içtim.Ayyyyyyy bende seni bekliyordum. Seninde pgtli embriyondu çok ama çok sevindim lora bende ve birlikte transfer olacak diğer arkadaşlarda inşallahhhh :)))) günün yarın değilmiydi? Bana transfer olduktan sonra nelere dikkat ettiğini söylermisin.
Ay nasıl sevindim anlatamam maaşallah sizi
Çok sevindim. Tebrik ederim, maşallah, hayırlı olsun. Darısı isteyen herkesin başına inşallahKızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Sizin sorunuuzn neydi cnm kaçıncı denemenizdi
Tek tüpte hidrosalpenksSizin sorunuuzn neydi cnm kaçıncı denemenizdi
Çok sevindim. Tebrik ederim, maşallah, hayırlı olsun. Darısı isteyen herkesin başına inşallah☺
[/QUOTEçok teşekkür ederimdarısı tüm isteyenlere..
Daha önce Semra hanım laparaskopi ile tek tüpümü çıkarmıştı , hidrosalpenks vardı yani sıvı birikmesi, rahme akar tutunmayı etkiler demişlerdi, sonrasında 1,5 yıl bekledik olmadı, ilk tüp bebek denememizdi, eşimin morfoloji 2 idi, hiç takılmadılar ona, önemli değil dediler, diğer değerler normaldi.Sizin sorunuuzn neydi cnm kaçıncı denemenizdi
Çok teşekkür ederim.Çok teşekkürler canım ilk üç gün evde durdum ama yatmadım süreli kahvaltımı yemeğimi falan kendim hazırladım işim biraz stresli o yüzden ile gitmedim, özellikle dikkat ettiğim bir şey yok canım,öğünleri atlamadım boş su içtim.
Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin insallahDaha önce Semra hanım laparaskopi ile tek tüpümü çıkarmıştı , hidrosalpenks vardı yani sıvı birikmesi, rahme akar tutunmayı etkiler demişlerdi, sonrasında 1,5 yıl bekledik olmadı, ilk tüp bebek denememizdi, eşimin morfoloji 2 idi, hiç takılmadılar ona, önemli değil dediler, diğer değerler normaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?