- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Merhaba seni tekrar burda görmek ne güzel ve ikinci çocuk için çok güzelHerkese merhaba. Ben 2016daki tedavim sonucunda kuzumu kucağıma aldım. Bekleyen bütün arkadaşlara önce pozitif sonuçlar, sonra evladını kucağına almak nasip olsun inşaallah. Ben Şimdi dondurulmuşlarla tekrar denemek istiyorum ikinci çocuk için. Süreç nasıl oluyor bilen var mı acaba?ilk tedavide İstanbul’da yaşıyordum, şu an Ankara’ya taşındık. Şehir dışından gitmek nasıl olacak bir fikrim de yokDondurulmuş embriyo transferi ne kadar süren bir süreç, nasıl oluyor vs hiç bilmiyorum. Bileğiniz varsa çok sevinirim
Tşk ederim inşallah hepimizin dileği gerçek olur. Embriyom 4ab kalitesindeydi iyi kalite dedikleri embriyolardanmış bunu transfer öncesi öğrenmiştim, maalesef tutmamıştıMerhaba. Öncelikle çok geçmişolsun. Inşallah bu sefer dileğimiz gerçek olsun.
Pgtlı embriyonuz kaçıncı kaliteydi acaba. Merak ettim de. Ben de adet başlayınca tüp bebek sürecine başlayacağım. Daha önce bülent tıraşta olumsuz sonuçlanan 1 kalite embriy o transfer edilmişti . Size de iyikalite mi dediler acaba?
Kızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Ayyyyyyy bende seni bekliyordum. Seninde pgtli embriyondu çok ama çok sevindim lora bende ve birlikte transfer olacak diğer arkadaşlarda inşallahhhh :)))) günün yarın değilmiydi? Bana transfer olduktan sonra nelere dikkat ettiğini söylermisin.
Ay nasıl sevindim anlatamam maaşallah sizi
İnşallah. Bende adetimi bekliyorum. Gecikecek sanırım hiç belirti vermiyor. :)Ben de pgt li transfer için başladım cumartesi. Nisan 10-11 gibi aksilik olmazsa transfer olacak. İnşallah biz de müjde veririz:)
İnşallah. Bende adetimi bekliyorum. Gecikecek sanırım hiç belirti vermiyor. :)
Canim hayirli olsun. O guzel haberi bizimde almamizi nasip eder rabbim insallah.Kızlar kan testi yaptım,8.gün değeri 337
Merhaba . Transfer öncesinde ilaç veriyorlar mi ki? Adet başlayınca mi veriyorlar acaba . Ben transferin ilaçsız olacağını düşünmüştüm. Transfer öncesi kaç gün hazırlık oluyor acaba? Bu arada hayırlı olsun inşallahBen de pgt li transfer için başladım cumartesi. Nisan 10-11 gibi aksilik olmazsa transfer olacak. İnşallah biz de müjde veririz:)
Merhaba . Transfer öncesinde ilaç veriyorlar mi ki? Adet başlayınca mi veriyorlar acaba . Ben transferin ilaçsız olacağını düşünmüştüm. Transfer öncesi kaç gün hazırlık oluyor acaba? Bu arada hayırlı olsun inşallah
Merhaba . Transfer öncesinde ilaç veriyorlar mi ki? Adet başlayınca mi veriyorlar acaba . Ben transferin ilaçsız olacağını düşünmüştüm. Transfer öncesi kaç gün hazırlık oluyor acaba? Bu arada hayırlı olsun inşallah
Transfer şekli naturel siklus da olsa ilaçlı da olsa adetin 2.günü takip süreci başlıyor. Naturelde o ay kendi halinde gelişecek yumurta takip edilip yeterli büyüklüğe geldiğinde hormon kontrolü de yapılarak çatlatma iğnesi veriliyor. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer günü veriliyor. Transferden önceki 4gün rulid(antibiyotik) ve prednol(bağışıklığı baskılamak için kortizon) kullanılıyor. Progesteron da aynı gün başlanıyor jel veya hap olarak ama ona devam ediliyor test gününe kadar diğerleri gibi bırakılmıyor.Folik asit dışında bir şey vermediler şimdilik. Perşembe adet oldum cumartesi muayneye gittim. Bu cumartesi tekrar gideceğim. Ne yapacaklar çok bilgim yok benimde.
Transfer şekli naturel siklus da olsa ilaçlı da olsa adetin 2.günü takip süreci başlıyor. Naturelde o ay kendi halinde gelişecek yumurta takip edilip yeterli büyüklüğe geldiğinde hormon kontrolü de yapılarak çatlatma iğnesi veriliyor. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer günü veriliyor. Transferden önceki 4gün rulid(antibiyotik) ve prednol(bağışıklığı baskılamak için kortizon) kullanılıyor. Progesteron da aynı gün başlanıyor jel veya hap olarak ama ona devam ediliyor test gününe kadar diğerleri gibi bırakılmıyor.
Darısı başınıza canimAy süper maşallah barekallah ne bereketli ay :))
Maaşallah çok güzel çok sevindim. Sizin sonucunuzu bekliyordum. Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah. :)
Heyecanım kat ve kat artıyor.Ay süper maşallah barekallah ne bereketli ay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?