Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba seni tekrar burda görmek ne güzel ve ikinci çocuk için çok güzel

Tşk ederim inşallah hepimizin dileği gerçek olur. Embriyom 4ab kalitesindeydi iyi kalite dedikleri embriyolardanmış bunu transfer öncesi öğrenmiştim, maalesef tutmamıştı

Ben de pgt li transfer için başladım cumartesi. Nisan 10-11 gibi aksilik olmazsa transfer olacak. İnşallah biz de müjde veririz:)

Ben de pgt li transfer için başladım cumartesi. Nisan 10-11 gibi aksilik olmazsa transfer olacak. İnşallah biz de müjde veririz:)
Merhaba . Transfer öncesinde ilaç veriyorlar mi ki? Adet başlayınca mi veriyorlar acaba . Ben transferin ilaçsız olacağını düşünmüştüm. Transfer öncesi kaç gün hazırlık oluyor acaba? Bu arada hayırlı olsun inşallah

Folik asit dışında bir şey vermediler şimdilik. Perşembe adet oldum cumartesi muayneye gittim. Bu cumartesi tekrar gideceğim. Ne yapacaklar çok bilgim yok benimde.

Folik asit dışında bir şey vermediler şimdilik. Perşembe adet oldum cumartesi muayneye gittim. Bu cumartesi tekrar gideceğim. Ne yapacaklar çok bilgim yok benimde.
Transfer şekli naturel siklus da olsa ilaçlı da olsa adetin 2.günü takip süreci başlıyor. Naturelde o ay kendi halinde gelişecek yumurta takip edilip yeterli büyüklüğe geldiğinde hormon kontrolü de yapılarak çatlatma iğnesi veriliyor. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer günü veriliyor. Transferden önceki 4gün rulid(antibiyotik) ve prednol(bağışıklığı baskılamak için kortizon) kullanılıyor. Progesteron da aynı gün başlanıyor jel veya hap olarak ama ona devam ediliyor test gününe kadar diğerleri gibi bırakılmıyor.

Çok teşekkürler

Arkadaşlar 9. Gun tahlil sonucum 274 ❤❤
Strongmom_ Frida1kahlo Yilmaz28
Maaşallah çok güzel çok sevindim. Sizin sonucunuzu bekliyordum. Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah. :)
Benim de ilk denemem olacak ve çok heyecanlıyım.
Sizin dikkat ettiğiniz birşeyler oldu mu transferden sonra. Bir de pgtlimiydi embriyonuz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…