Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sevindim canım maşAllah sırayla geliyor güzel haberler Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin isteyen herkese inşAllah
Amin canim inşallah hiç kimsenin kucağı boş kalmasın sağ salim büyütmek nasip etsin hepimize

Canım benim uzun zamandır yaşadıklarını takib ediyorum en cok dua ettiğim kişilerden biri de sensin ikizlerini kaybetiğin dönemi cok iyi hatırlıyorum neler yaşadığını biliyorum ama Allahım sana mükafatını vermişCoook mutlu oldum senin adına Allahım Analı babalı ve sağlıklı uzun ömürler versin yavruna Bana da umut oldun inanki, inşAllah bir gün bende buraya yavrumu kucağıma aldım ve cok sağlıklı diye yazarım..

Teşekkürler canim. Morfoloji de sıkıntı vardı benim 1 tüpüm kapalı ve karin için de yapışıklık var. Rezervim düşük ayrıca endometriozis dendi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.❤
Benimde karın içinde yapışıklık varmış . Endometriozis.bağırsaklarımda ve tüpler bağırsaklara yapışık gözüktü. Önce tüp bebek sonra laporoskopi yapılacak. Bakalım hayırlısı çok heyecanlıyım . Nisan ayında başlayacağız

Herkese merhaba arkadaşlar bende bugün opu oldum 13 tane yumurta toplandı. İnşallah sağlıklı embriyolarım oluşur Bana ohss riski olabilir net değil ama pco gibisin denildi çatlatma iğnesi olarakta ovitrelle verildi. Opu sonrasıda transfer için hazırlık ilaçları verildi jel prednol rulid vs. Duruma göre taze transfer veya dondurulacak dedi. Bu ilaçlar rutin herkese kullandırılıyo mu opu sonrası?

Hayırlı olsun. 5.güne giderler bol bol inşallah. Rulid antibiyotik. Operasyon sonrası herhangi bir enfeksiyon durumu olmasın diye veriyorlar. Aynı şekilde transfer öncesi de kullanılıyor rulid. Yani transfer ihtimali olmasa da rulid veriliyor. Prednol bağışıklık baskılamak için jel de progesteron takviyesi. Yani her ihtimale karşı transfer hazırlığı yapılmış oluyor. Embriyoların gelişiminde sıkıntı olabilir veya dondurulacak kalitede olmayabilirler diye. 5.gün dondurulacak embriyo olduğunda jeli bırakırsınız. Diğer ikisi zaten 4 günlük.

bana da ohss riski var denildi. Peki iğne vurulduğunu z zaman içinde ağrı şişlik veya rahatsız olduğunuz durumlar oldu mu. Kontrolunüzü hangi doktor yaptı

Teşekkür ederim, saolun

bana da ohss riski var denildi. Peki iğne vurulduğunu z zaman içinde ağrı şişlik veya rahatsız olduğunuz durumlar oldu mu. Kontrolunüzü hangi doktor yaptı
Yok ağrım sızım olmadı çok şükür. Sadece cetrotide yaptığımda hafif kaşıntı kızarıklık oluyordu o kadar. O da çoğu kişide oluyormuş. Benim biraz canm az iğneleri kendime yapmak zor geldi yoksa başka biley olmadı çok şükür. Beril hanım takip etti ama son 4 kontrolümü hep farklı doktor yaptı. Semra hanım yücel bey fulya hanım ve umut bey

Eylül son ilk laparoskopik miyomektomi ameliyatımı oldum herşey yolunda denildi, 1 ay sonra kontrole gittim yine herşey yolunda denildi, hatta Doktorum İstanbul’da tüp bebek eğitimi aldığı bir merkeze yönlendirmişti tüp bebek için, oraya gidin ameliyat sonrası yine görüşün isterseniz dedi( tüp bebek o merkezde, takibi de bulunduğum şehirde ameliyatı yapan doktorda olacaktı) biz de ameliyattan 4 ay sonra şubat tatili başlangıcıyla tüp bebeğe başlama umuduyla İstanbul’a gittik, neyse muayene vs yine miyom göründü yine aynı riskli yerde, biz şok. Alınmadı mı yeniden mi oluştu ki tam da riskli aynı yerde bu kadar koşa sürede nasıl olur bilemiyoruz, 4-5 doktor görüşünden sonra vakit kaybetmeden yeniden ameliyat olmaya karar verdik, böylelikle 2 ay önce 2. Kez aynı şeyleri yaşadım, bu kez temkinli olmak adına başka doktora da kontrole gittik yeniden miyom görürler mi korkusuyla, şükür bu kez yok.. miyom tekrarlarsa korkusu da oluştu şimdi bizde haliyle, bir de yaş faktörü eklenince kafalar karmakarışık..

Çok heyecanlı süreç umarım güzel sonuçlanır🏵

Inşallah sen de pozitifi görürsün canim. Sadece tahlil yetmiyor acaba birşey olurmu korkusu her zaman var. Rabbim hepimize sağlıklı kucagimiza almak nasip etsin. Semra hoca en az 2 kez kaliteli transfer yapılır olmazsa operasyon konusu tartışılir demişti. Çok şükür Rabbim nasip etti inşallah güzel ilerler.❤ darısı isteyen herkesin başına.

Canim rabbim emegimizin karsiligini verir insallah. Hepsi bebege kavusmak icin cabalarimizin . rabbim bu yolda yardimcimiz olsun. Sonucu guzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…