Eşlere yapılan her şey ilave ücret diye biliyorum sperm testi de dahilmerhaba kızlar bizde dün itibariyle tedaviye başladık.ben 28 eşim 31 yaşında.doktorum yücel bey,gonal f başladık bakalım nasıl ilerliycek bu süreç,bizde ciddi bi sıkıntı yoktu güya ama eşimin sonuçlarında sayısı yetersiz ama hareketliliği iyi dedi yücel bey,hem olumlu hem olumsuz konuştu,genetik tahlil istedi eşim kan vericek buna göre sanırım transfer yapılıcak ama bu sonuçlar tüpbebeğe yeterli dedi.birde üroloğa muayene olun dedi bu muayene acaba tüpbebek paketinin içindemidir
sperm testi için bir ücret almadılar,sadece genetik kan testi için istediler .gerçekten zorlu bir süreç inşallah hepimiz miniklerimize kavuşuruz daha fazla beklemeden:)Eşlere yapılan her şey ilave ücret diye biliyorum sperm testi de dahil
Amin inşallahsperm testi için bir ücret almadılar,sadece genetik kan testi için istediler .gerçekten zorlu bir süreç inşallah hepimiz miniklerimize kavuşuruz daha fazla beklemeden:)
Ben de dün opu olmuştum. 6 da dört benim de. Hakkımızda hayırlısı.Hastaneden aradılar az önce 13 tane yumrta toplanmıştı 7si olgun çıkmış ve 7 tanesinide döllemişler. Döllenebilen yumurta sayım az mı sizce ortalama nasıl?
Allah razı olsun, Amin diyorum tüm güzel dualarına. Benim sıram gelecek mi diyordum güzel haber yazmak için, geldi. Senin de, sizin de gelecek inşallah. Müjde beklediğimiz herkes bir bir yazacak buraya ben inanıyorum.Canım benim uzun zamandır yaşadıklarını takib ediyorum en cok dua ettiğim kişilerden biri de sensin ikizlerini kaybetiğin dönemi cok iyi hatırlıyorum neler yaşadığını biliyorum ama Allahım sana mükafatını vermiş☺Coook mutlu oldum senin adına Allahım Analı babalı ve sağlıklı uzun ömürler versin yavrunaBana da umut oldun inanki, inşAllah bir gün bende buraya yavrumu kucağıma aldım ve cok sağlıklı diye yazarım..
Döllenme sayısı az değil. Benim 26 da 18 tanesi döllenmişti bizde ileri erkek infertilitesi var o yüzden böyle olmuş dr öyle demişti.Hastaneden aradılar az önce 13 tane yumrta toplanmıştı 7si olgun çıkmış ve 7 tanesinide döllemişler. Döllenebilen yumurta sayım az mı sizce ortalama nasıl?
Amin hayırlısı olsun inşalah. Hemen transfer olacak mı sizde yoksa dondurulacak mıBen de dün opu olmuştum. 6 da dört benim de. Hakkımızda hayırlısı.
Canınızı sıkmayın arkadaslar benim son tedavimde 4 toplandı 3 döllendi 5. Güne 1 tane 6AA Embriyom kaldı. Çok üzülmüştüm 1 kaldı diye ama şuan içimde büyüyor şükürler olsunAmin hayırlısı olsun inşalah. Hemen transfer olacak mı sizde yoksa dondurulacak mı
Pazar günü duruma göre ararız dediler. Buralarda olun, embriyolardan birinin gelişimi yavaşlarsa ki netice de Rahim ortamında değil embriyolarin, Dr a danışıp transfer için çağırabilirsiniz dediler. Size aynısını söylemişlerdir.Amin hayırlısı olsun inşalah. Hemen transfer olacak mı sizde yoksa dondurulacak mı
Haklısınız moraller bozuluyor ama dediğiniz gibi bir embriyo ihtiyaç karşılayabiliyor. Allah devamını getirsin. Sarısı başımıza. Benim birde Rahim inceliği sorunum var. O da moral bozuyor.Canınızı sıkmayın arkadaslar benim son tedavimde 4 toplandı 3 döllendi 5. Güne 1 tane 6AA Embriyom kaldı. Çok üzülmüştüm 1 kaldı diye ama şuan içimde büyüyor şükürler olsunDarısı tüm bekleyenlerin başına
Pgt ye gidecekAmin hayırlısı olsun inşalah. Hemen transfer olacak mı sizde yoksa dondurulacak mı
Bildiğim kadarıyla tekrar çözülüp içinden örnek alınıp tekrar dondurulması gerekiyor ve sağlıklıysa transfer sürecinde tekrar çözülmesi gerekiyor. Bu kadar işlem önermiyorlar sanırım bozulma olasılığı olduğu için. Bu bilgiyi en iyi doktorlar veya embriyolog verebilir.Arkadaşlar diyelimki 10 yumurta toplandı 7si döllendi 4ü beşinci güne geldi vb. 1 ay rahim dinlendirme olacak. Embriyolardan 1ini pgtye gönerip öyle dondurabiliyor muyuz. Rahim dinlendirmesinde sonra pgtliyi çözdürüp transfer yapıyorlar mı. Ve ilerde 4 yıl sonra diyelim tekrar gebe kalmak istediğimde dondurulmuş embriyolrdan bir tanesini ya da iki tanesini pgt yaptırup öyle transfer edebiliyorlar mı
Anladım canım gidince soracağımBildiğim kadarıyla tekrar çözülüp içinden örnek alınıp tekrar dondurulması gerekiyor ve sağlıklıysa transfer sürecinde tekrar çözülmesi gerekiyor. Bu kadar işlem önermiyorlar sanırım bozulma olasılığı olduğu için. Bu bilgiyi en iyi doktorlar veya embriyolog verebilir.
Biz semra hanıma sormuştuk bunu 3-4 yıl sonra dondurduğumuz embriyoya pgt yaptırmak istesek yada bunu pgtsiz transfer yapalım tutmazsa dondurduklarımıza pgt yaptırıp transfer yaptırırız dedik dondurulmuş embriyolara pgt önermiyoruz bozuluyorlar dedi. Yani pgt istiyosanız dondurmadan önce pgt yaptırıp dondurtunArkadaşlar diyelimki 10 yumurta toplandı 7si döllendi 4ü beşinci güne geldi vb. 1 ay rahim dinlendirme olacak. Embriyolardan 1ini pgtye gönerip öyle dondurabiliyor muyuz. Rahim dinlendirmesinde sonra pgtliyi çözdürüp transfer yapıyorlar mı. Ve ilerde 4 yıl sonra diyelim tekrar gebe kalmak istediğimde dondurulmuş embriyolrdan bir tanesini ya da iki tanesini pgt yaptırup öyle transfer edebiliyorlar mı
Anladım keşke uygun olsalarBiz semra hanıma sormuştuk bunu 3-4 yıl sonra dondurduğumuz embriyoya pgt yaptırmak istesek yada bunu pgtsiz transfer yapalım tutmazsa dondurduklarımıza pgt yaptırıp transfer yaptırırız dedik dondurulmuş embriyolara pgt önermiyoruz bozuluyorlar dedi. Yani pgt istiyosanız dondurmadan önce pgt yaptırıp dondurtun
Adet 295$ yaptırmıştım.Pgt ücretini bilen var mı peki. Hesap yapsam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?