Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar.öncelikle rabbim hayırlı birşekilde evlat nasip etsin..sizde acil yardım yorumlar bekliyorum benim gibi yaşayanlar duyanlar yorum yapabilirmi ben 34 yaşındayım 5 toplama 6 transfer 1 histereskopi perde alındı 2 ameliyat oldum çikolata kisti ve iki tüplerimde alında ve 2012 yılında cam bebek tanısı ile ölü doğum yaptım..9 yıllım evliyim.şuanda tüplerimlerim yok 4-5 cm olmak ğzere sağ ve sol yumuratlıklarımda çikolata kisti var ve yumurtalarım kistlerimden dolayı birbirine yaklaşıp yapışmış.bunları yaşamış bir kii olara 12 martta adetimin 2.günü şişili memeroiolda tedaviye başladım beni muane eden de dr beril dr gönül dr günseli hanım muane etti..yaklaşık 8 tane folikül oluştu toplamaya 26 martta dr melih tarafından yapıldı ve 15 20 dk olan bu operasyon yaklaşık bir saat sürdü ve de odama gelip açıklama yaptığında 8bin kişi ile bu işi yaptım ama sende gerçekten çok zorlandım dedi iki faliküle kistlerden dolayı ulaşamadım diğer foliküllerin içi boş çıktı sadece bir tane olgun yumurta çıktı onuda ımsı ve micro çip yöntemi ile döllediler 2.gün aradıklarında 2 çekirdekli olması gereken emriyo bölünmemiş diğer gün aradığımda evet bölünme oldu demişlerdi biraz hareketlenme var dediler bugün yine aradığında 4 çekirdek olmasından dolayı yine istenilen şekilde değil dediler belki bölünebilir diye yarına kadar bekleyelim dediler..şimdi bu şekilde başından geçip hamile kalanlar varmı emriyo tuttumu bu çikolta kislerinde pozitif sonuca ulşan varmı umudum iyice gitti lütfen yardımcı olun arkadaşlar ne olur böle benim gibi yaşayanlar varmı

Çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Semra hoc gördü mü sizi?
Burada bir çok kişi var benim sorunum kadın infertilite olmadığı için yardımcı olamıyorum muhakkak atkadaşlar size yardımcı olacaktır.

Çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah embriyolariniz sağlıklı ilerler

Semra hoca ile görüştünüz mü? O net bir şekilde yorum yapıyor. En sağlıklı bilgiyi o verir size.

İlk muanede o da geldi 5 10 dk konuştu çok işlemler yapılmış çok şeyler görmüşsün dedi daha az ilaçla tedavi edeceğiz ve embriyolara çok müdahele etmeyeceğiz dedi benim diğer tedavi olduğum embriyolardan hep biyopsi alınıp genetiğe gitti semra hoca çok uğraşılmış dedi ben siz istemediğiniz sürece genetik yapmayalım dedi ama sıkıntı bu sefer yumurta yok boş bütün foliküller iki kez yaptırdım ikiside böle sıkıntı yaşadım..2016 2015 yaptırdıklarımda az da olsa 3 4 embriyo oluyordu birde benim yumurtalar çok ama çok geç yavaş büyüyyolar doktorlar sinir oluyo bu duruma geçte bölünüyo napcam bilmiyorum böle şeyler yaşayıp sonuca ulaşan varmı lütfen bana umut olun ne olur

Arkadaşım çok şey yaşamışsın umuyorum bu yaşadıklarını en kısa zamanda unutur evladını kucagına alırsın. Çikolata kistleri hakkında pek bilgim yok eminim burada bilgisi olan arkadaşlarım vardır. Ama şunu sana söylemeliyim çok doğru bir merkezdesin. En doğru tedaviyi sana uygulayacak merkez Şişli Memorial , Semra hoca ve ekibidir. Senin yerinde olsam yumurtalar güçlendirmek için elimden geleni yapardım. Vitaminler, polen arı sütü propolis gibi... ilaki bir yumurtan blastokist olucaktır. Merkez olarak çok başarılılar 5.gün embriyo elde etsinler yeter. Sakın vazgecme arkadasım.34 Yaş güzel bir yaş daha zamanın var. Maddi gücün olsun yeter. En yakın zamanda güzel haberleri almak nasip olsun

Çikolata kistleri olup normal yollardan gebe kalanlar bile var. Sizin iyi bir ekibe ihtiyacınız var. Rahimde sorun yoksa iyi yumurta oluşursa gebelik olur. Sabır ve paraya ihtiyacınız var. Geçmiş olsun.

Inşallah benimde yumurtalarım bu merkezde döllenir umutluyum 2.denemem olacak hayatta tek isteğim bir tane evlat sahibi olmak hayırlı haberlerle
Canim insallah Allah'ın izniyle döllenir bizimde 5.gune gitmiyordu ama çok şükür burda 5.gune gitti inşallah sonu da güzel olur herkes için

Canim. Basindan gecenler cok zor seyler. inan Buradaki herkesin farkli farkli sorunlari var. Belkide hic sorunu olmadan cocugu olmayanda bir suru insan. Ne kadar zorluk yasarsak yasayalim umidimizi kaybetmeyelim. Ben 39 yasindayim benimde hala bebegim yok. Olacagina inaniyorum cok dua ediyorum kendime ve olmayan butun herkese. Senin yaşin daha genc sayilir. Umidini kaybetme. Bir tane embriyo olmasi yeterli .benim kardesimin bir embriyosu vardi. Ondan ikizleri oldu. Rabbim sanada nasip etsin insallah. Soruna cevabim yok. Ama duygularimi seninle paylasmak istedim. Rabbim gonlumuze gore versin.

İşte bu yüzden amh o kadar da önemli değil dimi cnm sen de yaşadın Allah’a şükür ki evlatlarına kavuştun benim misal 2 sene önce 0.81 amh var 6 tüp bebek denemesi artık 2 yumurtaya düştü sayı onu da geçtim sayısından önemlisi kalite hem de en önemlisi nasıl düzelir bilmiyorum ama çok önemli

Canim benim. Benim amh degerim 0.54 idi. 2 yil once. Testere disli aslan pencesi kuru yaptim. Amh degerim 1.76 oldu. Degerinin azligina uzulme. Kalitesini artirmak icin yumurtalarinin ari sutu kullan. Rabbim olmasini isterse olmazlari oldurur insallah. Bende 8 tane tup bebek tedavisi yaptim hicbirinde de olumlu sonuc alamadim. Vakti zamani vardir diyorum .denemeye devam. Guzel dusunelim guzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…