- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Yok canim benim dolleniryodu benim 5.gune gitmiyordu ilkinde 11 yumurtadan 4 u boş cikti 7 taneden 2 tanesi dollendi 4.gun 2 si de transfer edildi ikincisinde 12 yumurtadan 5 tanesi dollendi 5.ide 4.gune geldi 2 tanesi transfer edildi geri kalan 3 tanesi 5.gune gitti ama bölünmesi yavaşladı 6.gune beklediler dondurularak kalitede degil dediler ikincisinde kimyasal gebelik oldu burda 6 tane 1.kalite 2 tanede 2.kalite dondurulduCanım senin hiç dollenmedigi oldumu benim birincisinde 2 tane oldu oda 3.gün embriyosu ikincisinde hiç olmadi
Çok geçmiş olsun. Buda geçecek inşallah. Yeni süreç hakkında bilgi aldın mı? Açıklama yaptılar mı? İzlenilecek yol hakkında.34 yaşım.sağ ve sol overde 4 5 cm çikolata kisti var, tüpler yok,amh 0,71 şişli memorialda tüp bebek yaptırdım 8 folikül toplandı 1 tane yumurta çıktı gerisi hep boştu ve 1 yumurtam döllendi ama 3.güne bile gelemeden transfer olmadı.
Çok iyi düşünmüşsün. Bende aklımdan istatistik yapıyorum hatta eşimle paylaşıyorum. Memorialın sayfasında blast embriyolardan %65/70 oranında başarı sağladıkları yazıyor bu da 10 kişiden 6/7si anlamına geliyor. 1 negatif sonucumuzdan sonra 4 veya 5 pozitif aldık falan diyorum eşime. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.Memorial Şişli de tedavi gören arkadaşlar, istatistik yapmak istiyorum. Sizlerle de paylaşırım. Herkes yaş, infertilite nedeni, şu an mevcut durumunu (gebelik, transfer vs) ve transfer oldu ise transfer edilen embriyo kalitesini yazabilir mi? Ekstra başka bir bilginin istatistiki ile ilgili öneriniz varsa onu da belirtirseniz sevinirim.
Ewet cnm emin ol senin de dediğin gibi okadar da önemli diil önemli olan bi tanede olsa embriyo Rabbim isterse o tek bölünür ikiz bile olur.sen amh değerine takılma kuzum kaliteye odaklan.inşallah olacak Allahın izniyle.ben kalite için kahveyi nescafeyi kesmiştim.kola cips vb şeyleri hayatımdan çıkarmıştım.sigara alkol yok.biraz daha doğala yakın beslenmeye çalışmıştım elimden geldiğince.kereviz,brokoli,beyaz lahana,havuç,arı süt bal polen,bal tarçın,her akşam süt ne biliyim yeşillik balık.beyaz pirnçten pilavı bile kesmiştim.bulgur pilavı yeşil mercimek et öle şeyler tüketmeye çalışmıştım.son tedavide semra hoca insülin direnci olmamasına rağmen bi ilaç vermişti adını hatırlamıyorum bide bayanlar için progeny f miydi neydi öle bi ilaç vermişti.Rabbimde ol dedi çok şükür oldu.Allahım herkeslere nasip etsin inşallah.İşte bu yüzden amh o kadar da önemli değil dimi cnm sen de yaşadın Allah’a şükür ki evlatlarına kavuştun benim misal 2 sene önce 0.81 amh var 6 tüp bebek denemesi artık 2 yumurtaya düştü sayı onu da geçtim sayısından önemlisi kalite hem de en önemlisi nasıl düzelir bilmiyorum ama çok önemli
Canım pgt yaptirmadigin 1 tane vardı onu dondurmadin miÇok iyi düşünmüşsün. Bende aklımdan istatistik yapıyorum hatta eşimle paylaşıyorum. Memorialın sayfasında blast embriyolardan %65/70 oranında başarı sağladıkları yazıyor bu da 10 kişiden 6/7si anlamına geliyor. 1 negatif sonucumuzdan sonra 4 veya 5 pozitif aldık falan diyorum eşime. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
Benim yaş 28 erkek infertilitesi şiddetli haraketsizlik var. 2 blast pgtli embriyom donduruldu transferi bekliyorum.
Merhaba canım yeni gördüm kusura bakma. Yaa evet ikinciyi düşünüyorduk ama ben çok daha uygun bir fiyat diye hatırlıyordum. Aradım 4350₺ transfer dediler. Anlamadım valla, her şey hazır embriyolar donmuş bekliyor. Sadece transferini yapmak ne kadar pahalıMerhaba seni tekrar burda görmek ne güzel ve ikinci çocuk için çok güzel
Dondurduk teyzesi rabbim ona da can versin inşallah da o son ihtimal diye saymadım pıtırcığımı.Canım pgt yaptirmadigin 1 tane vardı onu dondurmadin mi
Transfer sürecinde insülin direnci için hap kullandınız mı? Bende kullanmak istiyorum inşallah gönül hoca verir.Ewet cnm emin ol senin de dediğin gibi okadar da önemli diil önemli olan bi tanede olsa embriyo Rabbim isterse o tek bölünür ikiz bile olur.sen amh değerine takılma kuzum kaliteye odaklan.inşallah olacak Allahın izniyle.ben kalite için kahveyi nescafeyi kesmiştim.kola cips vb şeyleri hayatımdan çıkarmıştım.sigara alkol yok.biraz daha doğala yakın beslenmeye çalışmıştım elimden geldiğince.kereviz,brokoli,beyaz lahana,havuç,arı süt bal polen,bal tarçın,her akşam süt ne biliyim yeşillik balık.beyaz pirnçten pilavı bile kesmiştim.bulgur pilavı yeşil mercimek et öle şeyler tüketmeye çalışmıştım.son tedavide semra hoca insülin direnci olmamasına rağmen bi ilaç vermişti adını hatırlamıyorum bide bayanlar için progeny f miydi neydi öle bi ilaç vermişti.Rabbimde ol dedi çok şükür oldu.Allahım herkeslere nasip etsin inşallah.
Yok henüz bir açıklama yapmadılar 12 nisanda dr günseli ve dr semra hanımla görüşmeye gidicem ozaman görüşülecek amin canım rabbim herkese en kısa zamanda hem kolaylıkla hemde hayırlı bir şekilde sağlıklı evlatlar nasip etsinÇok geçmiş olsun. Buda geçecek inşallah. Yeni süreç hakkında bilgi aldın mı? Açıklama yaptılar mı? İzlenilecek yol hakkında.
Dondurduk teyzesi rabbim ona da can versin inşallah da o son ihtimal diye saymadım pıtırcığımı.
Amin canım amin inşallah.aşk böcügünün birini nasıl saymazsın Rabbim 3 ünude sana sağlıklı hayırlı evlat olarak nasip etsin inşallah ❤❤
Kullandım ama dediğim gibi bende insilün direnci yoktu bi süre dewam ettim opudan önce başlamıştım 8 yada 10 haftalık ken tam net olarak hatırlamıyorum bırakmıştım.bana semra hoca vermışti.sebebini sorgulamadım bile.ama gerekiyorsa verirler.Transfer sürecinde insülin direnci için hap kullandınız mı? Bende kullanmak istiyorum inşallah gönül hoca verir.
Evet ya çokmuş bide takiplerimi uzaktan yapicam diyorsun bilemedim yani indirim falan yokmuMerhaba canım yeni gördüm kusura bakma. Yaa evet ikinciyi düşünüyorduk ama ben çok daha uygun bir fiyat diye hatırlıyordum. Aradım 4350₺ transfer dediler. Anlamadım valla, her şey hazır embriyolar donmuş bekliyor. Sadece transferini yapmak ne kadar pahalı
BEn de pco var o yüzden istiyorum. İnsülin direnci bende de Yok ama bakalım umarım verilir. Çoğu kişi kullanıyor çevremde de. Demek ki zararı Yok.Kullandım ama dediğim gibi bende insilün direnci yoktu bi süre dewam ettim opudan önce başlamıştım 8 yada 10 haftalık ken tam net olarak hatırlamıyorum bırakmıştım.bana semra hoca vermışti.sebebini sorgulamadım bile.ama gerekiyorsa verirler.
Yaşım 33 amh;0,19 tek tüp doğuştan yok.Memorial Şişli de tedavi gören arkadaşlar, istatistik yapmak istiyorum. Sizlerle de paylaşırım. Herkes yaş, infertilite nedeni, şu an mevcut durumunu (gebelik, transfer vs) ve transfer oldu ise transfer edilen embriyo kalitesini yazabilir mi? Ekstra başka bir bilginin istatistiki ile ilgili öneriniz varsa onu da belirtirseniz sevinirim.
Merhaba canım yeni gördüm kusura bakma. Yaa evet ikinciyi düşünüyorduk ama ben çok daha uygun bir fiyat diye hatırlıyordum. Aradım 4350₺ transfer dediler. Anlamadım valla, her şey hazır embriyolar donmuş bekliyor. Sadece transferini yapmak ne kadar pahalı
Süper inşallah hepsi 5. Güne sağlıklı ilerler ve sana evlat olurBugün 3.günümüz 7 embriyodan 6sı günüyle uyumlu gidiyormuş 1 tanesi geriden geliyormuş. Çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki. Gözlerim doluyor bunları bile yazarken. Rabbim şu mübarek günler hürmetine boş çevirmesin ellerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?