Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim merhaba. yasim 39. Bu merkezde 3 olumsuz deneme, sorun rahimde adenomiyozis, amh 1,7- embriyo kalitesi 4-5-6

Facebookta sayfa oluşturulmuştur
Şişli memorial’da Tüp bebek tedavisi görenler bilgi paylaşımı adlı sayfa oluşturulmuştur birbirimize destek amaçlı kurulmuştur

Ben bu ay adatimin 2.günü başalayacağım. Başka memlekettwn deleceğim. 2.günü hemen başlanıyor mu yoksa şu gün mü gel diyorlar ona göre bilet almam lazım

Peki o günden sonraki kontrol ne zaman oluyor. Orda kalmam gerekiyor mu ki ilk zamanlar
Eğer kan tahlillerin herşeyin tamam başlıyoruz derlerse öğleden sonra ilaç dozun ve bir sonraki randevu tarihin belli oluyor. Genellikle ikinci randevuyu 2-3 gün sonraya veriyorlar

Arkadaşlar bende haziranda başlıyacağım nasip olursa bana da destek.olurmusunuz hiç gücüm yok piskolojim çok bozuk
Canım tüm gücünü toplayıp öyle başlamalısın zorlu bir süreç hem maddi hem manevi ama manevi tarafı daha ağır maddiyatı birşekilde telafi edebiliyoruz olumsuzluğa hiç kapılmamak gerek yüreğinde umut olsun sonuçta Rabbim nasip etmişse önümüzdeki tüm engeller kaybolur nasip etmemişse önümüzde engel olmasada nasip olmaz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede o mutluluğu tattirsin inşallah negatif olmak tedavinin seyrini değiştirir diye düşünüyorum kötüyü hiç aklına getirme zaten iyi olacak Allah'ın izniyle gerekirse psikolojik destek al öyle basla canim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Teşekkürler, bilgi verenleri listeye ekliyorum.
Yaş 36 , amh 0,92 , tek tüpüm hidrosalpenksnedeniyle alındı. Eşimin sperm sayısı (5-15milyon arası degişiyor) 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Acıbademde olumsuz (2 x 5AA transfer ) Memorialda 4. Transferde pozitif oldu sırasıyla 5AA/5AA/5AB/6AA

Embriyoların kalitelerini hastane mi söylüyor? Bana sadece 4 embriyonuz 1. ve 2. Kalite diğer 3 embriyonuzda 2. Kalite fakat geriden geliyorlar denildi. Neye göre aa ab ayırt ediliyor acaba?

Ya nasıl sevindim. Benim de eşimin sperm sorunu var ben de 36 yaşındayım ben de acibademde olumsuz sonuçla buraya geldim. Bu msji ben yazmışım gibi sevindim ya . Allah daim etsin. Çift embriyo mu acaba

Embriyoların kalitelerini hastane mi söylüyor? Bana sadece 4 embriyonuz 1. ve 2. Kalite diğer 3 embriyonuzda 2. Kalite fakat geriden geliyorlar denildi. Neye göre aa ab ayırt ediliyor acaba?
Mrb. Transfer sırasında size bir bilgi kagıdı veriliyor telefonda pek bilgi verilmiyor. birinci kalite dedikleri 5AA DIR. Acılımı- embriyo kaçıncı günde-dış hücre kalitesi-iç hücre kalitesi anlamına geliyor. İkinci kalite dedikleri 5AB -5BA-5BB vb. Gibi kombinasyonlar olabilir. Umarım anlatabilmişimdir canım ama bunlara hiç takılma bütün embriyolarım 5AA idi. 4 tane transfer oldum. 3 tanesi nefatifti 4. 5AB Dedikleri çözülüp transfer edilme aşamasında 5AA Oldu. Yani çözüldükten sonra gelişim gösterdi. Oda kimsayal gebelik oldu.
En kaliteli dedikleri 5aalar bana olmadı yani bu işler gercekten kısmet. Tüm bekleyenlere kısmet olsun Yani 3cb kalitede embriyolar saglıklı bebekler olarak dünyaya gelebiliyorlar. O yüzden Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimiz Anne olmayı faxlasıyla hakkediyoruz

Ya nasıl sevindim. Benim de eşimin sperm sorunu var ben de 36 yaşındayım ben de acibademde olumsuz sonuçla buraya geldim. Bu msji ben yazmışım gibi sevindim ya . Allah daim etsin. Çift embriyo mu acaba

Tesekkur ederim canım. En yakın zamanda emeklerinin karşılığını almak nasip olsun. Tek embriyo tek gebelik. İkiz gebeliğe pek sıcak bakmıyor memorial. Risk taşıdığından dolayı aslında cokta haklılar. Bende hak vermiyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…