Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benimde 2 .denemem acibademde oldu kıyaslarmışım biraz ben hiç ısınamadım acibademe

merhaba tedavinin 7. günündeyim bu pazar yada pazartesi toplama yapılacak, gınal f ve cetrodite verdiler, kan değeri e 2 çol yüksek değil yücel beye sorduğumda normal bu değer dedi ama 6 yumurta için 107 iyi mi ki, olgun değiller miş gibi yorumladım korkuyorum. merional vs vermedi bunlar nasıl olgunlaşacak

Canım benimde 2 .denemem acibademde oldu kıyaslarmışım biraz ben hiç ısınamadım acibademe
Acıbadem benim ilk tedavimi çöp etti. Allah o doktoru nasıl biliyorsa öyle yapsın. Tüpümdeki sıvıyı farketti ama yinede transfer gününü iptal etmedi. o embriyolar bana tutunmaya çalışmışlar... Ve suan Hamilelik belirtilerimi bildiğim için farkediyorum. İyi doktorlarla karşılaşmak nasip olsun. Çok paragözler...

Gonal f ve merional yumurta olgunlaştıcı iğneler. Merional yerine gonal f kullanıyorsunuz.
Cetrotide ise önde giden yumurtayı yavaslatıp diğer yumurtalarla eşdeğer bir boyuta gelmesini sağlar.
Yücel beye güvenin öyle diyorsa öyledir.
Tedaviniz hayırlı olsun umarım yakında pozitif haberlerinizi vermek nasip olur...

Acıbadem Bülent Tıraş mı acaba tedavi gördüğünüz doktor?

Merhaba canım. Ben ilk tedavim devlette oldum taze transferi ohss olmuştum 4aa kalite tutunmadı.12 yumurtadan dondurulacak kalmadı hiç. miyom ameliyatı oldum o arada artı sağ tüpüm alındı 2.tedavimi euro fertilde oldum 3aa transfer oldum tutunmadı. Yine 12 yumurtadan üç tane 5.güne geldi ikisi orta kalite imha ettirdik memoriale başlarken Semra hanım onları transfer ettirmek istemedi iyi olsaydı merkeze taşıyacaktır. 3.tedavim memorialde başladı yine 12 yumurta toplandı bunlardan 7 tanesi 5.güne geldi ve 5tüpte donduruldu. Bu seferde sol tüpümde hidrosalpenks çıktı rahim dinlendirme sürecinde ameliyatla sol tüpümde alındı. Eşimde de morfoloji problemi var. Memorilde ilk transferim tuttu ama 11.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum genetiğe yolladık ve bozuk çıktı. Üç ay sonra 4.transferim oldu çok şükür tutundu inş bu sefer sağlıklıdır bebeğim. Pgt yaptırmadık yapmadılar. Ama bu bebeğimdede ikili riskli çıktı kalptede parlaklık duaya ihtiyacımız var sağ salim sağlıkla doğar inşAllah. Amniyosentez ve nipt falan yaptırmadık bir umut sağlıklı olması için dua ediyoruz

Allah yardımcınız olsun. Emekleriniz daha fazla boşa çıkmasın. unutursunuz bugünleri inşallah

Amin canım çok sağol hepimize nasip etsin Rabbim sağlıkla inşAllah
Ben ikili testte sorun olup sağlıklı doğan bebekler çok gördüm. Hatta dr bir kere yapılmış teste güvenmeyin o anki psikoloji ruh hali bile çok etkiliyormuş. Bir kaç kez yapılınca net sonuç alınıyormuş. Üzülme olur mu allah büyük.

Canim hiç üzülme inşallah sağ asağlim kucağına alacaksin. 2li riskli çıkıp sağlıklı doan çok bebek var. Her zaman için kalbini ferah tut Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin ❤

Sağol canım en iyisi hiç yaptırıp strese girmeyeceksin

Merhaba kızlar benimde tedavimin 8.günü bugün kontrolüm vardı 10dan fazla yumurta toplanacağını söyledi Yücel bey,muhtemelen pazrtesi salı toplarız dedi,benim eşimin sayısı az ama morfoloji 1 çıktı hareketli sayısıda iyi dediler,ilk denememiz inşallah emeklerimiz boşa gitmez.birde iğne yaparken zorlanan varmı artık yaparken çokmu kasılıyorum napıyorum ağrımaya ve yakmaya başladı zamanla...

Hayırlı olsun
İğneyi damara filan denk getiriyor olabilirsin belki. Yavaş enjekte ederken yanmıyordu benim

Sonlara doğru insanın o iğnelere sabrı kalmıyor. Hele ki cetrotideta eklenince tuz biber oluyor üstüne... ama pozitif düşünmek lazım bunu güzel bir amaç uğruna yapıyorsunuz. Hayırlı olsun tedaviniz güzel sonuçlarınızı paylaşmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…