Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde tek pgt li transfer oldu hangi kaliteydi sizinki cumartesi gunu oldu benimde beklemedeyim pozitif alan arkadaslar transferden sonra nasil gecirdiniz neler yaptiniz

Transfer öncesi masaj,akapunktur, nefes terapisi herseyi yaptım son transferimde. Transferden sonra sadece evde nefes calıştım. Kendini rahatlatmak stresten uzak kalmak bence en önemlisi. Benim yapı geregi iç dünyam biraz gergin beni meditasyon vb. Seyler rahatlatıyor. Sizde kendinizi rahatlacak hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. O kadar rahattım ve umutluydum ki eczanaye gidip idrar testi almadım. Genelde eve transfer öncesi alırım dayandım. 8.günün gece yarısında kan testi yaptırdım. Ve pozitifi gördüm sonundaUmarım pozitif olsun sizinde bol sans diliyorum

Gozunuz aydin insallah cok sagolun sadece negatif olursa stresi var bendede siiznki pgt li embriyomuydu

Benimde tek pgt li transfer oldu hangi kaliteydi sizinki cumartesi gunu oldu benimde beklemedeyim pozitif alan arkadaslar transferden sonra nasil gecirdiniz neler yaptiniz

Kalitesini bilmiyorum. 5.gün giden ikisi olumsuz geldi. Bunu gönderemicez dediler ama beklicez bir gün daha dediler. Ertesi gün bu da gitti ve bu olumlu geldi.
Hayırlı olsun transferin. Test kaç gün sonra dediler? İlk sen sonra ben veririm mijde inşallah.0

İnsallah 9 gun sonra test yapiliyor insallah olumlu guzel sonuclar alirz zor we yipratici surec Allah yardimcimz olsun

Kızlar benim yumurta sayım ve kalıtem çok kötü hep bol çıkıyor foliküllertoplanan yumurtada döllenmiyor kaliteli ve sayısını arttırmak için neler yapıyosunuz paylaşabilirmisiniz Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş

BEnim ilk tedavimdi. Bir kıyaslama yapamayacağım öncesinde yumurtalarım basıldı bilmiyorum ama kullandıktan sonra 7 olan fsh 5 düştü ben kalitenin arttığını düşünüyorum. Kullandıklarıma gelecek olursam q10 resveratrol acai inositol folik asit omega 3 astaksantin kullandım. Polen çörekotu tarçın karanfil karışımı kullandım buna arısütü de eklenebilir arkadaşlar faydasını görmüş. Ben kesintisiz 2 ay kullandım sonra bıraktım 2 ay da bunun yerine prowomen kullandım. Bala ve omegaya devam ettim diğerleri prowomende var zaten. Resveratrol ve acai yok. Ben hepsinin faydalı olduğunu düşünüyorum. Çok araştırdım sizde araştırın. 30 yumurtam oldu 125/137.5 dozla 26sı Olgun çıktı. İnşallah faydası olur.

inşallah ,burdaki herkes güzel bi amaç için maddi manevi sınanıyor ,önceki yazılarınıza bakmadım ama sizindemi ilk tedaviniz yada sorununuz neydi

Merhaba canım seni de ekledim. Transfer edilen embriyoya pgt yapılmış mıydı? Transfer edilen embriyonun kalitesi ne idi?

sisi de ekledim, gebe kaldığınız embriyo 5AA mıydı yoksa 6AA mı? Dondurulmuş embriyo transferi idi sanırım?

Erkek infertilitesi, benimde tek tüpüm var.
Bizdede öyle görünüyor,önceden de eşim aslında sperm tahlillleri vermişti başka merkezlerde oralarda gayet güzel dediler,memorialda normal gebelik olmaz tüp bebkle olur dendi,sayı az bizde de

Bizdede öyle görünüyor,önceden de eşim aslında sperm tahlillleri vermişti başka merkezlerde oralarda gayet güzel dediler,memorialda normal gebelik olmaz tüp bebkle olur dendi,sayı az bizde de
Umuyorum pozitif sonucunuzu biran önce alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…