Benimde tek pgt li transfer oldu hangi kaliteydi sizinki cumartesi gunu oldu benimde beklemedeyim pozitif alan arkadaslar transferden sonra nasil gecirdiniz neler yaptiniz
Gozunuz aydin insallah cok sagolun sadece negatif olursa stresi var bendede siiznki pgt li embriyomuyduTransfer öncesi masaj,akapunktur, nefes terapisi herseyi yaptım son transferimde. Transferden sonra sadece evde nefes calıştım. Kendini rahatlatmak stresten uzak kalmak bence en önemlisi. Benim yapı geregi iç dünyam biraz gergin beni meditasyon vb. Seyler rahatlatıyor. Sizde kendinizi rahatlacak hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. O kadar rahattım ve umutluydum ki eczanaye gidip idrar testi almadım. Genelde eve transfer öncesi alırımdayandım. 8.günün gece yarısında kan testi yaptırdım. Ve pozitifi gördüm sonunda Umarım pozitif olsun sizinde bol sans diliyorum
Benimde tek pgt li transfer oldu hangi kaliteydi sizinki cumartesi gunu oldu benimde beklemedeyim pozitif alan arkadaslar transferden sonra nasil gecirdiniz neler yaptiniz
Pozitif olsun inşallah bol sans diliyorum
İnsallah 9 gun sonra test yapiliyor insallah olumlu guzel sonuclar alirz zor we yipratici surec Allah yardimcimz olsunKalitesini bilmiyorum. 5.gün giden ikisi olumsuz geldi. Bunu gönderemicez dediler ama beklicez bir gün daha dediler. Ertesi gün bu da gitti ve bu olumlu geldi.
Hayırlı olsun transferin. Test kaç gün sonra dediler? İlk sen sonra ben veririm mijde inşallah.0
Son tedavimden 1 embriyom oluştu yollamak istemedim transfer denemek istedim, tuttu.Gozunuz aydin insallah cok sagolun sadece negatif olursa stresi var bendede siiznki pgt li embriyomuydu
BEnim ilk tedavimdi. Bir kıyaslama yapamayacağım öncesinde yumurtalarım basıldı bilmiyorum ama kullandıktan sonra 7 olan fsh 5 düştü ben kalitenin arttığını düşünüyorum. Kullandıklarıma gelecek olursam q10 resveratrol acai inositol folik asit omega 3 astaksantin kullandım. Polen çörekotu tarçın karanfil karışımı kullandım buna arısütü de eklenebilir arkadaşlar faydasını görmüş. Ben kesintisiz 2 ay kullandım sonra bıraktım 2 ay da bunun yerine prowomen kullandım. Bala ve omegaya devam ettim diğerleri prowomende var zaten. Resveratrol ve acai yok. Ben hepsinin faydalı olduğunu düşünüyorum. Çok araştırdım sizde araştırın. 30 yumurtam oldu 125/137.5 dozla 26sı Olgun çıktı. İnşallah faydası olur.Kızlar benim yumurta sayım ve kalıtem çok kötü hep bol çıkıyor foliküllertoplanan yumurtada döllenmiyor kaliteli ve sayısını arttırmak için neler yapıyosunuz paylaşabilirmisiniz Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş
Pgtye yolladığımız embriyonun kaliteli olduğu kaç günde belli oluyor
inşallah ,burdaki herkes güzel bi amaç için maddi manevi sınanıyor ,önceki yazılarınıza bakmadım ama sizindemi ilk tedaviniz yada sorununuz neydiSonlara doğru insanın o iğnelere sabrı kalmıyor. Hele ki cetrotideta eklenince tuz biber oluyor üstüne... ama pozitif düşünmek lazım bunu güzel bir amaç uğruna yapıyorsunuz. Hayırlı olsun tedaviniz güzel sonuçlarınızı paylaşmak nasip olsun
Merhaba canım seni de ekledim. Transfer edilen embriyoya pgt yapılmış mıydı? Transfer edilen embriyonun kalitesi ne idi?Merhaba canım. Ben ilk tedavim devlette oldum taze transferi ohss olmuştum 4aa kalite tutunmadı.12 yumurtadan dondurulacak kalmadı hiç. miyom ameliyatı oldum o arada artı sağ tüpüm alındı 2.tedavimi euro fertilde oldum 3aa transfer oldum tutunmadı. Yine 12 yumurtadan üç tane 5.güne geldi ikisi orta kalite imha ettirdik memoriale başlarken Semra hanım onları transfer ettirmek istemedi iyi olsaydı merkeze taşıyacaktır. 3.tedavim memorialde başladı yine 12 yumurta toplandı bunlardan 7 tanesi 5.güne geldi ve 5tüpte donduruldu. Bu seferde sol tüpümde hidrosalpenks çıktı rahim dinlendirme sürecinde ameliyatla sol tüpümde alındı. Eşimde de morfoloji problemi var. Memorilde ilk transferim tuttu ama 11.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum genetiğe yolladık ve bozuk çıktı. Üç ay sonra 4.transferim oldu çok şükür tutundu inş bu sefer sağlıklıdır bebeğim. Pgt yaptırmadık yapmadılar. Ama bu bebeğimdede ikili riskli çıktı kalptede parlaklıkduaya ihtiyacımız var sağ salim sağlıkla doğar inşAllah. Amniyosentez ve nipt falan yaptırmadık bir umut sağlıklı olması için dua ediyoruz
sisi de ekledim, gebe kaldığınız embriyo 5AA mıydı yoksa 6AA mı? Dondurulmuş embriyo transferi idi sanırım?Yaş 36 , amh 0,92 , tek tüpüm hidrosalpenksnedeniyle alındı. Eşimin sperm sayısı (5-15milyon arası degişiyor) 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Acıbademde olumsuz (2 x 5AA transfer ) Memorialda 4. Transferde pozitif oldusırasıyla 5AA/5AA/5AB/6AA
İki pozitif aldığım embriyomda 5aa kalitedeydi. O yüzden pgt önerilmedi. Hakkımızdan hayırlısı olsun.Merhaba canım seni de ekledim. Transfer edilen embriyoya pgt yapılmış mıydı? Transfer edilen embriyonun kalitesi ne idi?
Gebe kaldığınız embriyo kalitesi ve pgt durumu?İki pozitif aldığım embriyomda 5aa kalitedeydi. O yüzden pgt önerilmedi. Hakkımızdan hayırlısı olsun.
Söylediğim gibi 5aa pgtsizGebe kaldığınız embriyo kalitesi ve pgt durumu?
6AA ile hamile kaldım.sisi de ekledim, gebe kaldığınız embriyo 5AA mıydı yoksa 6AA mı? Dondurulmuş embriyo transferi idi sanırım?
inşallah ,burdaki herkes güzel bi amaç için maddi manevi sınanıyor ,önceki yazılarınıza bakmadım ama sizindemi ilk tedaviniz yada sorununuz neydi
Bizdede öyle görünüyor,önceden de eşim aslında sperm tahlillleri vermişti başka merkezlerde oralarda gayet güzel dediler,memorialda normal gebelik olmaz tüp bebkle olur dendi,sayı az bizde deErkek infertilitesi, benimde tek tüpüm var.
Umuyorum pozitif sonucunuzu biran önce alırsınızBizdede öyle görünüyor,önceden de eşim aslında sperm tahlillleri vermişti başka merkezlerde oralarda gayet güzel dediler,memorialda normal gebelik olmaz tüp bebkle olur dendi,sayı az bizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?