Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İki pozitif aldığım embriyomda 5aa kalitedeydi. O yüzden pgt önerilmedi. Hakkımızdan hayırlısı olsun.
Merhaba kalitesi iyi olanlara pgt önermiyorlar mi acaba? Bana büyük ihtimal pgt yaparız dediler. Belki tekrar sarıyorumdur çok özür dilerim ama kaç yasindaydizz kaçıncı denemeniz tuttu acaba

Merhaba kalitesi iyi olanlara pgt önermiyorlar mi acaba? Bana büyük ihtimal pgt yaparız dediler. Belki tekrar sarıyorumdur çok özür dilerim ama kaç yasindaydizz kaçıncı denemeniz tuttu acaba
Eger ki ilk denemelerde pgt önerilmez. Tekrarlayan düşük yada negatif denemelerden sonra pgt önerilir. Strongmom_ 34 yaşında şuanda ki gebeliği 4. Transferi... Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin

Yumurta sayın kaç canim bide amhini yazarmisin

Önemli değil tabiki sorabilirsiniz. 34 yaşındayım bu 4. Denememdi. Evet bize kalite güzel gerek yok dediler ama 3.denememde kürtaj olmuştum. Belkide benim o kötü tecrübemden ders çıkarmışlardır. 10000de bir görülen sendromdu bebeğimde. ve tüp bebekte görülme sıklığı çok çok düşük olan bi sendrom. Tamamen nasip. Ama farklı bi sıkıntı olmuş olsaydı pgt yapılacaktı.

Eger ki ilk denemelerde pgt önerilmez. Tekrarlayan düşük yada negatif denemelerden sonra pgt önerilir. Strongmom_ 34 yaşında şuanda ki gebeliği 4. Transferi... Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Buradaki isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıkla

Aynı sorunu ben yaşadım canım..
Acibadem de hidrosalpenks var dedi dedi yinede transfer yaptı.. 1 ci tutmazsa ameliyat sonra 2. Cı transfer yaparız dedi..

Aynı sorunu ben yaşadım canım..
Acibadem de hidrosalpenks var dedi dedi yinede transfer yaptı.. 1 ci tutmazsa ameliyat sonra 2. Cı transfer yaparız dedi..
İnanırım canım. Belki tüm doktorları boyle degildir ama benim gittiğim merkez bu sekilde davrandı.

Bu ay adetimle transfer sürecine başlayacaktım fakat adetim 2 gün geçti. İlaç etkisidir diye düşünüyorum. En fazla kaç gün daha geçer çok bekler miyim? Adet sökücü mü kullansam acaba.

Pozitif sonuc alan arkadaslar transferden sonra yerlesme kanamaniz fln oldumu bendede olmadi henuz sonuc gunume 3 gun var genelde duyuyorumda yerlesme kanamasi olanlarda oluyoms erken belirti olarak acaba genel
Olarak oluyormu cok tedrginim insallah tutunmustur

Bende kanama olmadı herhangi bir belirti de olmadı.ama adet öncesindeki gibi ağrılarım oldu ben adet olacağım sandım

Herkeste olmaz o. Benim ilk hamileliğimde olmadı. Kendini dinleme lütfen:)

Transferden sonra kaç gün dinlendiniz? İşe döndünüz mü? Rapor vermiyorlar. Sadece 2 gün. Yeter mi acaba? Yorucu bir işim yok ama bilemedim. Şimdiye kadar hep evde geçirdim ilk defa rapor ya da izin alamayacağım.

merhaba,
benimde yumurtalar aşırı uyarılmış oyüzden bu ay transfer olmayacakmış,ohss olan varmı benim gibi,moralim bozuldu açıkçası biraz ,yumurtalar olgunlaşmış ama aynı zamanda rahimde sıvı birikmesi vardı.

Ben bu ay başlayacağım ohss riski olduğunu söylediler şimdiden. 1 ay bana da rahim dinlenmesi vereceklermiş. Nisanda yumurta büyültülüp toplanılacak mayısta dinlenme haziranda transfer dediler.
Peki herkeste 1 ay rahim dinlendirme oluyor mu ?

Şehir dışından geleceğim.Ohss olmaması için sürekli kontrol olmak için orda kalacağım 15 gün üstelik. Ohss riski olduğunu biliyorlar ona göre doz belirlemeleri lazım değil mi. Boşuna orda kalmıyoruz sonuçta.Nasıl oldunuz ohss korkuyorum çok ben de offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…