Merhaba kalitesi iyi olanlara pgt önermiyorlar mi acaba? Bana büyük ihtimal pgt yaparız dediler. Belki tekrar sarıyorumdur çok özür dilerim ama kaç yasindaydizz kaçıncı denemeniz tuttu acabaİki pozitif aldığım embriyomda 5aa kalitedeydi. O yüzden pgt önerilmedi. Hakkımızdan hayırlısı olsun.
Eger ki ilk denemelerde pgt önerilmez. Tekrarlayan düşük yada negatif denemelerden sonra pgt önerilir.Merhaba kalitesi iyi olanlara pgt önermiyorlar mi acaba? Bana büyük ihtimal pgt yaparız dediler. Belki tekrar sarıyorumdur çok özür dilerim ama kaç yasindaydizz kaçıncı denemeniz tuttu acaba
Yumurta sayın kaç canim bide amhini yazarmisinKızlar benim yumurta sayım ve kalıtem çok kötü hep bol çıkıyor foliküllertoplanan yumurtada döllenmiyor kaliteli ve sayısını arttırmak için neler yapıyosunuz paylaşabilirmisiniz Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş
Amh 0.71Yumurta sayın kaç canim bide amhini yazarmisin
Sağol cnm cevabın için peki gnlfmi kullandın tedavinde canimAmh 0.71
Önemli değil tabiki sorabilirsiniz. 34 yaşındayım bu 4. Denememdi. Evet bize kalite güzel gerek yok dediler ama 3.denememde kürtaj olmuştum. Belkide benim o kötü tecrübemden ders çıkarmışlardır. 10000de bir görülen sendromdu bebeğimde. ve tüp bebekte görülme sıklığı çok çok düşük olan bi sendrom. Tamamen nasip. Ama farklı bi sıkıntı olmuş olsaydı pgt yapılacaktı.Merhaba kalitesi iyi olanlara pgt önermiyorlar mi acaba? Bana büyük ihtimal pgt yaparız dediler. Belki tekrar sarıyorumdur çok özür dilerim ama kaç yasindaydizz kaçıncı denemeniz tuttu acaba
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Buradaki isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıklaEger ki ilk denemelerde pgt önerilmez. Tekrarlayan düşük yada negatif denemelerden sonra pgt önerilir.Strongmom_ 34 yaşında şuanda ki gebeliği 4. Transferi... Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin
Acıbadem benim ilk tedavimi çöp etti. Allah o doktoru nasıl biliyorsa öyle yapsın. Tüpümdeki sıvıyı farketti ama yinede transfer gününü iptal etmedi. o embriyolar bana tutunmaya çalışmışlar... Ve suan Hamilelik belirtilerimi bildiğim için farkediyorum. İyi doktorlarla karşılaşmak nasip olsun. Çok paragözler...
İnanırım canım. Belki tüm doktorları boyle degildir ama benim gittiğim merkez bu sekilde davrandı.Aynı sorunu ben yaşadım canım..
Acibadem de hidrosalpenks var dedi dedi yinede transfer yaptı.. 1 ci tutmazsa ameliyat sonra 2. Cı transfer yaparız dedi..
Kullanma canım gelir merak etme. Geç olsun güç olmasın.Bu ay adetimle transfer sürecine başlayacaktım fakat adetim 2 gün geçti. İlaç etkisidir diye düşünüyorum. En fazla kaç gün daha geçer çok bekler miyim? Adet sökücü mü kullansam acaba.
Bende kanama olmadı herhangi bir belirti de olmadı.ama adet öncesindeki gibi ağrılarım oldu ben adet olacağım sandımPozitif sonuc alan arkadaslar transferden sonra yerlesme kanamaniz fln oldumu bendede olmadi henuz sonuc gunume 3 gun var genelde duyuyorumda yerlesme kanamasi olanlarda oluyoms erken belirti olarak acaba genel
Olarak oluyormu cok tedrginim insallah tutunmustur
Bu ay adetimle transfer sürecine başlayacaktım fakat adetim 2 gün geçti. İlaç etkisidir diye düşünüyorum. En fazla kaç gün daha geçer çok bekler miyim? Adet sökücü mü kullansam acaba.
Pozitif sonuc alan arkadaslar transferden sonra yerlesme kanamaniz fln oldumu bendede olmadi henuz sonuc gunume 3 gun var genelde duyuyorumda yerlesme kanamasi olanlarda oluyoms erken belirti olarak acaba genel
Olarak oluyormu cok tedrginim insallah tutunmustur
Ben bu ay başlayacağım ohss riski olduğunu söylediler şimdiden. 1 ay bana da rahim dinlenmesi vereceklermiş. Nisanda yumurta büyültülüp toplanılacak mayısta dinlenme haziranda transfer dediler.merhaba,
benimde yumurtalar aşırı uyarılmış oyüzden bu ay transfer olmayacakmış,ohss olan varmı benim gibi,moralim bozuldu açıkçası biraz ,yumurtalar olgunlaşmış ama aynı zamanda rahimde sıvı birikmesi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?