Ben de yerleşme kanaması olmadı. Sadece regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oldu.Pozitif sonuc alan arkadaslar transferden sonra yerlesme kanamaniz fln oldumu bendede olmadi henuz sonuc gunume 3 gun var genelde duyuyorumda yerlesme kanamasi olanlarda oluyoms erken belirti olarak acaba genel
Olarak oluyormu cok tedrginim insallah tutunmustur
Bir arkadaşım transferin ilk günü ve ertesi gün evde istirahat etti. Sonraki gün işe başladı. Onun da çok yorucu bir işi yoktu. İkiz çocuklara hamile kadı ve sağlıklı bir şekilde doğdu. Dr ların dediği gibi bir gün dinlenip ertesi gün işe dönmek ve çok yorucu olmayan aktivitelerde bulunmak yeterli anladığım kadarıyla.Transferden sonra kaç gün dinlendiniz? İşe döndünüz mü? Rapor vermiyorlar. Sadece 2 gün. Yeter mi acaba? Yorucu bir işim yok ama bilemedim. Şimdiye kadar hep evde geçirdim ilk defa rapor ya da izin alamayacağım.
Çok yumurtanız alındıysa tedbir amaçlı yapıyor olabilirler. Korkmayın. Hem dondurulmuş embriyonun tutması daha kolay diyolar . Her işte bir hayır vardırBen bu ay başlayacağım ohss riski olduğunu söylediler şimdiden. 1 ay bana da rahim dinlenmesi vereceklermiş. Nisanda yumurta büyültülüp toplanılacak mayısta dinlenme haziranda transfer dediler.
Peki herkeste 1 ay rahim dinlendirme oluyor mu ?
İnşallah artıkÇok yumurtanız alındıysa tedbir amaçlı yapıyor olabilirler. Korkmayın. Hem dondurulmuş embriyonun tutması daha kolay diyolar . Her işte bir hayır vardır
Teşekkürler :)Bir arkadaşım transferin ilk günü ve ertesi gün evde istirahat etti. Sonraki gün işe başladı. Onun da çok yorucu bir işi yoktu. İkiz çocuklara hamile kadı ve sağlıklı bir şekilde doğdu. Dr ların dediği gibi bir gün dinlenip ertesi gün işe dönmek ve çok yorucu olmayan aktivitelerde bulunmak yeterli anladığım kadarıyla.
Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir tabiki ama bizimde geçen hafta opumuz oldu. Normalde kolay hasta grip vs. olmam ömrümde ilk defa sesim gitti. Boğazlarda yanma filan oldu ama başladık tedaviye çok şükür bi engel olmadı. Fakat iğnlerden dolayı yumrtalar çok ve büyük olduğundan öksürürken kasıklarım acıyordu. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ya da doktoruna danış istersenMerhaba . Ben de bu ay tedaviye başlayacaktım psikolojik olarak da çok hazırlamıştım. Adet olmam gerekiyordu iki gün gibi gecikti ilk tedavi sonrası zaten gecikme oluyo birkaç gün sonra olurum ama boğazımda yanma kuruluk var kaç gündür. Grip olmaktan korkuyorum. Grip olmama rağmen tedaviye başlamalı miyim sizce? Çok da hazırlamıştım kendimi ya
Doz ayarlamasını iki güne bir yapılan kontrollere göre ayarlıyolar aslında, benim ohss olunca dozu düşürdüler ama iki gün daha devam iğneleri almayaŞehir dışından geleceğim.Ohss olmaması için sürekli kontrol olmak için orda kalacağım 15 gün üstelik. Ohss riski olduğunu biliyorlar ona göre doz belirlemeleri lazım değil mi. Boşuna orda kalmıyoruz sonuçta.Nasıl oldunuz ohss korkuyorum çok ben de offf
Evet yarın arayayım en iyisi. Geçen yıl mayısta başladım olmadı mayıs olmadan başlamak isterdim . Hayırlısı herşeyin yine de. Yarın dr görüşü alayım.cok teşekkürlerBünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir tabiki ama bizimde geçen hafta opumuz oldu. Normalde kolay hasta grip vs. olmam ömrümde ilk defa sesim gitti. Boğazlarda yanma filan oldu ama başladık tedaviye çok şükür bi engel olmadı. Fakat iğnlerden dolayı yumrtalar çok ve büyük olduğundan öksürürken kasıklarım acıyordu. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ya da doktoruna danış istersen
Doz ayarlamasını iki güne bir yapılan kontrollere göre ayarlıyolar aslında, benim ohss olunca dozu düşürdüler ama iki gün daha devam iğneleri almaya
Benim tedavilerim de hep planlanan Tarihlerden farklı zamanda olmuştu ama hep bi hayrını gördüm. Daha hayırlı daha doğru zamanmış diye kabullenin, daha güzel sonu da pozitif olacaktır inşallah..Evet yarın arayayım en iyisi. Geçen yıl mayısta başladım olmadı mayıs olmadan başlamak isterdim . Hayırlısı herşeyin yine de. Yarın dr görüşü alayım.cok teşekkürler
Evet kullandım canım 150 ile başladım 300 cıktı sonlara doğru 237 gibi bitti ama sonuç çok kötü tek yumurta p da kalitesizSağol cnm cevabın için peki gnlfmi kullandın tedavinde canim
Dogru soyluyosun canim. Basin saolsun hemde gecmis olsun. Gec olsun da sonucu guzel olsun.Arladaşlar transfer oldu olmadı çok üzülüp stres yapmayın. Aralıktan beri erteleniyor benim. Eşimle ilgili bir sıkıntı yaşadık önce. Sonra ananem vefat etti. Bu ay artık her şey yolunda salı transferim olacak derken bugün trafik kazası yaptım. Arabaya oldu olan ben iyiyim ama şimdi transfere nasıl gideceğimi düşünüyorum. Bir çare buluruz elbet şükür canıma bir şey olmadı. Transfer zamanı yaklaşınca hep bir şey oldu hep olanda vardır hayır dedim. Çok plan yapmak çok manasız cidden. :)
Çok geçmiş olsun, şükür size birşey olmamışArladaşlar transfer oldu olmadı çok üzülüp stres yapmayın. Aralıktan beri erteleniyor benim. Eşimle ilgili bir sıkıntı yaşadık önce. Sonra ananem vefat etti. Bu ay artık her şey yolunda salı transferim olacak derken bugün trafik kazası yaptım. Arabaya oldu olan ben iyiyim ama şimdi transfere nasıl gideceğimi düşünüyorum. Bir çare buluruz elbet şükür canıma bir şey olmadı. Transfer zamanı yaklaşınca hep bir şey oldu hep olanda vardır hayır dedim. Çok plan yapmak çok manasız cidden. :)
Haklısınız. Herşeyin hayırlısı. Allah rahmet eylesin çok da geçmiş olsunArladaşlar transfer oldu olmadı çok üzülüp stres yapmayın. Aralıktan beri erteleniyor benim. Eşimle ilgili bir sıkıntı yaşadık önce. Sonra ananem vefat etti. Bu ay artık her şey yolunda salı transferim olacak derken bugün trafik kazası yaptım. Arabaya oldu olan ben iyiyim ama şimdi transfere nasıl gideceğimi düşünüyorum. Bir çare buluruz elbet şükür canıma bir şey olmadı. Transfer zamanı yaklaşınca hep bir şey oldu hep olanda vardır hayır dedim. Çok plan yapmak çok manasız cidden. :)
Geçmiş olsun. Geç olsun da güç olmasın.Çok sağolun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
öncelikle bebegini hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz inşallah tup bebek olunca riski yüksek tutuyorlar bu bir gelelim kalpte parlaklik olmasi bu da tek basina bi gosterge değildir benimkide tup bebekti 82 de 1 risk çıkmıştı bende bebegim saglikli ve bu gün 2ci yasini kutladik sana soyleyecegin bebegin ense kalınlığı normalmi bide burun kemigi oluşmuş mu istanbulda iseniz iyi bir perinatolog bulun ve baktirin iciniz rahat etsi ben perinaologa gittim ama test filan yaptirmadim benim bebegim birazda küçük kalmisti perinatolog 3 hafta takip etti beni sonrasinda bebegin küçüklüğü haric baska hicbirseyi yok demisti ben buyuk çekmece kolondaki perinatologa gitmistim Allah ondan razi olsun benden sadece 1 kez ücret almisti sonra 6 kez bedava bakti bana 36 haftada sezeryana o karar vermisti bebek sıkıntıda artik demişti.Merhaba canım. Ben ilk tedavim devlette oldum taze transferi ohss olmuştum 4aa kalite tutunmadı.12 yumurtadan dondurulacak kalmadı hiç. miyom ameliyatı oldum o arada artı sağ tüpüm alındı 2.tedavimi euro fertilde oldum 3aa transfer oldum tutunmadı. Yine 12 yumurtadan üç tane 5.güne geldi ikisi orta kalite imha ettirdik memoriale başlarken Semra hanım onları transfer ettirmek istemedi iyi olsaydı merkeze taşıyacaktır. 3.tedavim memorialde başladı yine 12 yumurta toplandı bunlardan 7 tanesi 5.güne geldi ve 5tüpte donduruldu. Bu seferde sol tüpümde hidrosalpenks çıktı rahim dinlendirme sürecinde ameliyatla sol tüpümde alındı. Eşimde de morfoloji problemi var. Memorilde ilk transferim tuttu ama 11.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum genetiğe yolladık ve bozuk çıktı. Üç ay sonra 4.transferim oldu çok şükür tutundu inş bu sefer sağlıklıdır bebeğim. Pgt yaptırmadık yapmadılar. Ama bu bebeğimdede ikili riskli çıktı kalptede parlaklıkduaya ihtiyacımız var sağ salim sağlıkla doğar inşAllah. Amniyosentez ve nipt falan yaptırmadık bir umut sağlıklı olması için dua ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?