Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de yerleşme kanaması olmadı. Sadece regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oldu.

Bir arkadaşım transferin ilk günü ve ertesi gün evde istirahat etti. Sonraki gün işe başladı. Onun da çok yorucu bir işi yoktu. İkiz çocuklara hamile kadı ve sağlıklı bir şekilde doğdu. Dr ların dediği gibi bir gün dinlenip ertesi gün işe dönmek ve çok yorucu olmayan aktivitelerde bulunmak yeterli anladığım kadarıyla.

Merhaba . Ben de bu ay tedaviye başlayacaktım psikolojik olarak da çok hazırlamıştım. Adet olmam gerekiyordu iki gün gibi gecikti ilk tedavi sonrası zaten gecikme oluyo birkaç gün sonra olurum ama boğazımda yanma kuruluk var kaç gündür. Grip olmaktan korkuyorum. Grip olmama rağmen tedaviye başlamalı miyim sizce? Çok da hazırlamıştım kendimi ya

Çok yumurtanız alındıysa tedbir amaçlı yapıyor olabilirler. Korkmayın. Hem dondurulmuş embriyonun tutması daha kolay diyolar . Her işte bir hayır vardır

Teşekkürler :)

Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir tabiki ama bizimde geçen hafta opumuz oldu. Normalde kolay hasta grip vs. olmam ömrümde ilk defa sesim gitti. Boğazlarda yanma filan oldu ama başladık tedaviye çok şükür bi engel olmadı. Fakat iğnlerden dolayı yumrtalar çok ve büyük olduğundan öksürürken kasıklarım acıyordu. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ya da doktoruna danış istersen

Doz ayarlamasını iki güne bir yapılan kontrollere göre ayarlıyolar aslında, benim ohss olunca dozu düşürdüler ama iki gün daha devam iğneleri almaya

Evet yarın arayayım en iyisi. Geçen yıl mayısta başladım olmadı mayıs olmadan başlamak isterdim . Hayırlısı herşeyin yine de. Yarın dr görüşü alayım.cok teşekkürler

Evet yarın arayayım en iyisi. Geçen yıl mayısta başladım olmadı mayıs olmadan başlamak isterdim . Hayırlısı herşeyin yine de. Yarın dr görüşü alayım.cok teşekkürler
Benim tedavilerim de hep planlanan Tarihlerden farklı zamanda olmuştu ama hep bi hayrını gördüm. Daha hayırlı daha doğru zamanmış diye kabullenin, daha güzel sonu da pozitif olacaktır inşallah..

Arladaşlar transfer oldu olmadı çok üzülüp stres yapmayın. Aralıktan beri erteleniyor benim. Eşimle ilgili bir sıkıntı yaşadık önce. Sonra ananem vefat etti. Bu ay artık her şey yolunda salı transferim olacak derken bugün trafik kazası yaptım. Arabaya oldu olan ben iyiyim ama şimdi transfere nasıl gideceğimi düşünüyorum. Bir çare buluruz elbet şükür canıma bir şey olmadı. Transfer zamanı yaklaşınca hep bir şey oldu hep olanda vardır hayır dedim. Çok plan yapmak çok manasız cidden. :)

Dogru soyluyosun canim. Basin saolsun hemde gecmis olsun. Gec olsun da sonucu guzel olsun.

Çok geçmiş olsun, şükür size birşey olmamış

Haklısınız. Herşeyin hayırlısı. Allah rahmet eylesin çok da geçmiş olsun

semra hn gonal f dozunu genelde düşük mü tutuyor yoksa ben mi öyle bir hisse kapıldım, az doz ile az yumurta elde etmeyi ama yumurta kalitesinin korunmasını amaçlıyor gibi geldi

öncelikle bebegini hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz inşallah tup bebek olunca riski yüksek tutuyorlar bu bir gelelim kalpte parlaklik olmasi bu da tek basina bi gosterge değildir benimkide tup bebekti 82 de 1 risk çıkmıştı bende bebegim saglikli ve bu gün 2ci yasini kutladik sana soyleyecegin bebegin ense kalınlığı normalmi bide burun kemigi oluşmuş mu istanbulda iseniz iyi bir perinatolog bulun ve baktirin iciniz rahat etsi ben perinaologa gittim ama test filan yaptirmadim benim bebegim birazda küçük kalmisti perinatolog 3 hafta takip etti beni sonrasinda bebegin küçüklüğü haric baska hicbirseyi yok demisti ben buyuk çekmece kolondaki perinatologa gitmistim Allah ondan razi olsun benden sadece 1 kez ücret almisti sonra 6 kez bedava bakti bana 36 haftada sezeryana o karar vermisti bebek sıkıntıda artik demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…