çağlayan tempo otelde konaklayabilrsiniz, otele yakınMerhaba, bu hafta öngörüşme için Semra hanım ve Yücel beyden randevu aldım, ilk reglimle tedaviye başlama ihtimaline karşı konaklama için yer arayışına girdim, öğretmen olduğum için öğretmenevlerinden aramaya başladım, hastaneye en yakın olanlar Beyoğlu ve Şişli öğretmeneviymiş ancak 1 ay sonrası için bile neredeyse dolu. Memorial konukevini aradım ancak fiyatları euro üzerinden ve 2 hafta kalmam gerekirse epey pahalı olacak. Diğer sosyal tesisler hakkında pek bilgim de yok, başka nereleri arayabilirim? Benim durumumda olup konaklama sorununu çözenler varsa bana da Bilgi verebilirler mi?
Sağol canım cevabın için Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah. Ense kalınlığı ve burun kemiği normal. İkili 1:50 risk çıktı kombine 1:110 çıktı daha sonra başka test yaptırmak istemedim inş benim bebeğimde sağlıklıdır. Cerrahpaşada gittim bende detaylı ultrasonda amniyosentez ya da nipt yaptır aldırmaya aksan yaptırma dedi bilmek istemiyorum zaten sağlıkla doğacak diye umut ediyorum aldırmak aklımın ucundan bile geçmedi Rabbim kimseyi bu konularla imtihan etmesinöncelikle bebegini hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz inşallah tup bebek olunca riski yüksek tutuyorlar bu bir gelelim kalpte parlaklik olmasi bu da tek basina bi gosterge değildir benimkide tup bebekti 82 de 1 risk çıkmıştı bende bebegim saglikli ve bu gün 2ci yasini kutladik sana soyleyecegin bebegin ense kalınlığı normalmi bide burun kemigi oluşmuş mu istanbulda iseniz iyi bir perinatolog bulun ve baktirin iciniz rahat etsi ben perinaologa gittim ama test filan yaptirmadim benim bebegim birazda küçük kalmisti perinatolog 3 hafta takip etti beni sonrasinda bebegin küçüklüğü haric baska hicbirseyi yok demisti ben buyuk çekmece kolondaki perinatologa gitmistim Allah ondan razi olsun benden sadece 1 kez ücret almisti sonra 6 kez bedava bakti bana 36 haftada sezeryana o karar vermisti bebek sıkıntıda artik demişti.
Cevabınız için teşekkür ederim, şimdi baktım konuk evine göre fiyatları daha makul ama Yine de 2 hafta kalmak için epey yüklü tutuyor. Yine de ilginiz İçin teşekkürlerçağlayan tempo otelde konaklayabilrsiniz, otele yakın
Oteller çok pahalı iki hafta kalınacağı için çok fazla tutuyor. Apart tarzı bakalım diyoruz ama güvenemiyoruz da. Aranızda apartta kalıp memnun kalan var mı ? GüvenilirCevabınız için teşekkür ederim, şimdi baktım konuk evine göre fiyatları daha makul ama Yine de 2 hafta kalmak için epey yüklü tutuyor. Yine de ilginiz İçin teşekkürler
semra hn gonal f dozunu genelde düşük mü tutuyor yoksa ben mi öyle bir hisse kapıldım, az doz ile az yumurta elde etmeyi ama yumurta kalitesinin korunmasını amaçlıyor gibi geldi
zaten aldirmak gibi bir şeyle rabbim bizleri sınamasın bende 2li haric baska test yaptirmadim ama pisikoloji cok kotu bisey ben narkozdan ilk uyanirken bile bebek saglammi diye sormustum ama benim gittigim doktor bana sormustuki tedavini nerde oldun diye bende sisli memorial diyince korkma bu bebek saglamdir dedi Allahın izniyle seninde yavrun sapasağlam ve saglikli gelecekSağol canım cevabın için Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah. Ense kalınlığı ve burun kemiği normal. İkili 1:50 risk çıktı kombine 1:110 çıktı daha sonra başka test yaptırmak istemedim inş benim bebeğimde sağlıklıdır. Cerrahpaşada gittim bende detaylı ultrasonda amniyosentez ya da nipt yaptır aldırmaya aksan yaptırma dedi bilmek istemiyorum zaten sağlıkla doğacak diye umut ediyorum aldırmak aklımın ucundan bile geçmedi Rabbim kimseyi bu konularla imtihan etmesin
amin canım inşAllah.zaten aldirmak gibi bir şeyle rabbim bizleri sınamasın bende 2li haric baska test yaptirmadim ama pisikoloji cok kotu bisey ben narkozdan ilk uyanirken bile bebek saglammi diye sormustum ama benim gittigim doktor bana sormustuki tedavini nerde oldun diye bende sisli memorial diyince korkma bu bebek saglamdir dedi Allahın izniyle seninde yavrun sapasağlam ve saglikli gelecek
Ona göre randevu alacağım yarın için ama bilemedimAdetimün 2. Günü tedaviye başlayacaktım bu ay biraz erken geldi galiba. Dün ve bu öğlene kadar lekelenme şeklindeydi çikolata kistim olduğu için koyu kahve rengiydi. Bugün saat 1 gibi kırmızıya döndü ama yine çok değil lekelenme şeklinde.. bugün adetimin 1.günü mü oluyor bu konuda çok aklım karıştı.
Ona göre randevu alacağım yarın için ama bilemedim
Aynen canım senin dediğin gibiymiş. Aktif kırmızı kanamanın olduğu gün 1.gün sayılırmış.Bendede çikolata var canım benim adetimde senin gibi başlıyor kırmızı kanamanın oldugu gün 1. günün sayılıyor ama sen genede hemşireni ara sor net bilgiyi onlar veriyor anlat durumunu
Ve saat 16dan önce olursak o gün birinci gün oluyormuş. 16dan sonra olursak ertesi gün 1.gün oluyormuş. Merak eden arkadaşlar da bilgilenmiş olsun hem.Aynen canım senin dediğin gibiymiş. Aktif kırmızı kanamanın olduğu gün 1.gün sayılırmış.
Arkadaşlar aranızda test yaptıracak olan vardı. Sonucu merak ediyorum ismen unuttum ama umarım pozitiftir.
Çok heyecanlı :) güzel sonuçlar alırsın inşallah.Ben yarın bu sıralar transfer olacağım aksilik olmazsa. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?