Amin :) sırayla müjdeler gelsin:)Çok heyecanlı :) güzel sonuçlar alırsın inşallah.
10 nisan için Gönül hocaya randevu aldık başlıyorum artık. Çok heyecanlıyım. Bu duygu çok değişik
Rabbim en guzel sekilde sonuclandirsin.Ben yarın bu sıralar transfer olacağım aksilik olmazsa. :)
Hayirli olsun canim. Cok heyecanli olmalisin. Rabbim en guzel sekilde sonuc almayi nasip etsin canim.10 nisan için Gönül hocaya randevu aldık başlıyorum artık. Çok heyecanlıyım. Bu duygu çok değişik
Canim hakkimizda en hayirli plani versin rabbim. Eminim canin cok sikilmistir. Cunku bir kere bende de bu sekilde olmustu. Uzulme rabbim daha iyisini verecektir ondan ertelemiştir. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.Arkadaşlar ben tedaviye başladım ama hiç emriyo olumadı ve transfer olamadım yani tedaviyi tamamlayamadımödediğimiz ücretin bir kısmını geri veriyorlarmı bilen varmı bu tip durumla karşılaşan varmı
Ben çok memnunum, çok severim kendisini.Beril hocamıza giden var mı nasıl
Salı günü taze 2 embriyo transferi olmuştum maalesef sonuç negatif.Ben çok memnunum, çok severim kendisini.
Arkadaşlar ben tedaviye başladım ama hiç emriyo olumadı ve transfer olamadım yani tedaviyi tamamlayamadımödediğimiz ücretin bir kısmını geri veriyorlarmı bilen varmı bu tip durumla karşılaşan varmı
Canim hayirlisi olsun. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Bikmadan yilmadan denemeye devam. Uzerimize duseni yapalim.Salı günü taze 2 embriyo transferi olmuştum maalesef sonuç negatif.
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahArkadaşlar ben tedaviye başladım ama hiç emriyo olumadı ve transfer olamadım yani tedaviyi tamamlayamadımödediğimiz ücretin bir kısmını geri veriyorlarmı bilen varmı bu tip durumla karşılaşan varmı
Hayırlı olsun onların içinde sana can olacak vardır inşallahkızlar yumurta toplama sürecim bitti çok şükür yeterli sayıda embriyo dondurduk.sıra ameliyatta. tedaviye başlayan yeni arkadaşlar için bişey sölemek istiyorum yücel hoca dünya tatlısı işinin ehli ve motivasyonunuzu hep en üst seviyede tutan bir doktor beni aramasını rica ettim hastaneden hemmen aradı bilgilendirdi hayırlı olsun dedi eger bir doktor sececekseniz yücel hocayı sonuna kadar öneririm hemde memorialde bir çok doktorda muayene olmuş biri olarak allah ondan razı olsun
Geçmiş olsun Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah geride dondurulmus embriyonuz var miSalı günü taze 2 embriyo transferi olmuştum maalesef sonuç negatif.
Hayırlı olsun onların içinde sana can olacak vardır inşallah
Sağol canım. Sürekli yara almak yıpratıyor insanı, inşallah bu sıkıntıları aştığımız günler tez zamanda gelir. Bizler de sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi oluruz.Canim hayirlisi olsun. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Bikmadan yilmadan denemeye devam. Uzerimize duseni yapalim.
Sağol canım. Maalesef. 2 tane embriyo 5. güne geldi ve ikisi de pgt ye gitmeden taze transfer yapıldı. Rahim için yapılacaklar yapılmıştı. Biraz daha umutluydum bu sefer . Olmadı maalesef. Şimdi sil baştan başlayacağız. Yazında başarı oranı düşüyor deniliyor. Bir sonraki deneme yaz a gelir. Bakaılım nasip.Geçmiş olsun Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah geride dondurulmus embriyonuz var mi
Çok üzüldüm. Rahim kalınlaşman ne kadardı? Embriyo kaliten neydi? Semra hocayla görüştün mü? Rabbim hakkında hayırlısını hayırlı bir evlatla verdin inşallah. Gerçekten çok üzüldüm.Salı günü taze 2 embriyo transferi olmuştum maalesef sonuç negatif.
Allah kolaylık versin inşallah canim biliyorum çok zorlu bir süreç bende tekrar tekrar sıfırdan başladım o günleri hatırlayinca ağlamaklı oluyorum birde taze transfer yapıyorlardı ohss olma riskine rağmen kendime sözüm geçmiyordu vücut toparlanmadan transfer ediliyordu artık biran önce negatif olsun kurtulayım diyordum o kadar canim aciyordu gerçekten memorialde çok memnun kaldım bu ay hem vücudum hem psikolojim o kadar duzeldiki çok şükür agrim yok aradaki farkı çok iyi anlıyorum Allah'ın izniyle hepimiz mutlu sona ulaşacağız Rabbim imtihanimizi kolaylaştırsın tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşallahSağol canım. Maalesef. 2 tane embriyo 5. güne geldi ve ikisi de pgt ye gitmeden taze transfer yapıldı. Rahim için yapılacaklar yapılmıştı. Biraz daha umutluydum bu sefer . Olmadı maalesef. Şimdi sil baştan başlayacağız. Yazında başarı oranı düşüyor deniliyor. Bir sonraki deneme yaz a gelir. Bakaılım nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?