- 29 Mart 2019
- 55
- 38
- 3
- 40
Her hangi bir sakıncası yok sadece ağrı yağıyor tüp bebekte olumsuz etki yapmıyor size önce yumurta toplamı işlemi yapıp embriyolarınızı mı dondurdu ve kaç tane yumurta çıkıyor sizde ve kaçtane embriyo oluşuyo ve amh kaçtıBağırsaklarda olan yapışıklığın tüp bebeğe olumsuzluğu var mı. Benim de bağırsaklarımda yapışıklıklar varmış ama tüp bebekten sonra laporoskopi önerdiler
Her şerde bir hayr vardır demekten başka şey gelmiyor aklıma. İnşallah bir sonraki tedavin evladını sana getirir.Ben de daha gitmedim.Soner hocaydi benim hocam bisi demediler
Amiinn hepimizin icin. Sen gttin mi doktora pihti icinHer şerde bir hayr vardır demekten başka şey gelmiyor aklıma. İnşallah bir sonraki tedavin evladını sana getirir.
Ben pco olduğum için Yücel hoca pıhtılaşma testi yaptır demişti. Genelde pco olanlarda pıhtı gözlemleniyormuş. Bazılarının sonucunu gösterdim tek faktörde hafif sorun var dedi gönül hoca aspirin kullanırız demişti. Cuma gittiğimde soracağım bir iki testin sonucunu da henüz almadım omlarımda gösteririm. Çok problem değil demişti. Aspirin yeterli görünüyor sanırım. Bende bu konulardan hiç anlamam drlar ben derse o. Başka bir uzmana gerek duymadılar mühim bir sonuç çıkmadı sanırım.Amiinn hepimizin icin. Sen gttin mi doktora pihti icin
Teşekkür ederim ablacım allah razı olsun amin inşallah bende çok mutluyum ..yeni görebildim İstanbula ailemin yanına geldim biraz kafa dinlemek için evet çok şükür nasip en kısa zamanda bizede verir inşallah hayırlı bir evlatCanım bu cok guzel bir haber o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok şükür Rabbime hep aklımdaydın inşallah güzel haberlerin böyle sıralanacak bebeğinin haberini de vereceksin ❤❤
Tedaviye başlayalı 5 gün oldu iğme kullanalı. Şimdilik 20 yumurta gelişiyor dedi İpek hanım. Amhım 3.52 idi. 4 aydır da arı sütü polen propolis kullanıyorum. Bana onların faydası çok oldu. Eskiden ultrasyonda yumyrtam çok gözükmezdi kullandıktan sonra pcoya yakın yumurtalarım oldu. Ama bazılarına da etki etmemiş.Her hangi bir sakıncası yok sadece ağrı yağıyor tüp bebekte olumsuz etki yapmıyor size önce yumurta toplamı işlemi yapıp embriyolarınızı mı dondurdu ve kaç tane yumurta çıkıyor sizde ve kaçtane embriyo oluşuyo ve amh kaçtı
Önce yumurtaları tıplayıp donduracaklar sonra 1 ay rahim dinlendirmesi yapılacakHer hangi bir sakıncası yok sadece ağrı yağıyor tüp bebekte olumsuz etki yapmıyor size önce yumurta toplamı işlemi yapıp embriyolarınızı mı dondurdu ve kaç tane yumurta çıkıyor sizde ve kaçtane embriyo oluşuyo ve amh kaçtı
Aminnn insallah canim hayırlı güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle inşallahTeşekkür ederim ablacım allah razı olsun amin inşallah bende çok mutluyum ..yeni görebildim İstanbula ailemin yanına geldim biraz kafa dinlemek için evet çok şükür nasip en kısa zamanda bizede verir inşallah hayırlı bir evlat
Tedaviniz hayırlı olsun, ben de 2 hafta sonra başlıyorum nasipse. 2 merkez arasında hala kararsızım. Söylediğiniz otel fiyatı gayet uygunmuş, şimdi internetten otelin fiyatına baktığımda nedense 2 katı fiyat çıkıyor, sanırım arayıp sormakta fayda var.Şehir dışından gelecekler için big box oteli öneririm fiyat olarak iki kişi 160tl. Kahvaltı dahil. Hastaneye de yürüme 10dk. Biz otel konısında sıkıntı yaşadık çünkü. Sizi de bilgilendirmek istedim. Hepimize geçmiş oşsun. Stressiz atlatmak dileğiyle bu süreçleri
Arayıp sorabilirsiniz 160tlye kakıyoruz bizTedaviniz hayırlı olsun, ben de 2 hafta sonra başlıyorum nasipse. 2 merkez arasında hala kararsızım. Söylediğiniz otel fiyatı gayet uygunmuş, şimdi internetten otelin fiyatına baktığımda nedense 2 katı fiyat çıkıyor, sanırım arayıp sormakta fayda var.
Teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Çünkü en büyük sıkıntı uygun fiyatlı, güvenilir bir mekan bulabilmek..Arayıp sorabilirsiniz 160tlye kakıyoruz biz
Anladim benimki genetik annemde var oldugundan bana da test yapma gereginde bulundular. Bakalim hayirlisi hepimiz icinnBen pco olduğum için Yücel hoca pıhtılaşma testi yaptır demişti. Genelde pco olanlarda pıhtı gözlemleniyormuş. Bazılarının sonucunu gösterdim tek faktörde hafif sorun var dedi gönül hoca aspirin kullanırız demişti. Cuma gittiğimde soracağım bir iki testin sonucunu da henüz almadım omlarımda gösteririm. Çok problem değil demişti. Aspirin yeterli görünüyor sanırım. Bende bu konulardan hiç anlamam drlar ben derse o. Başka bir uzmana gerek duymadılar mühim bir sonuç çıkmadı sanırım.
Kesinlikle uygun ve güvenli olması lazım. İlk gittiğimiz oteli korkudan terkettik. Bırası güvenilirTeşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Çünkü en büyük sıkıntı uygun fiyatlı, güvenilir bir mekan bulabilmek..
günaydın benim eşim memorial şişli de çalıştığı için ben burayı tercih ettim ilaçlar sizin dozununa bağlı oldugu ıcın değişebiliyor ama hastanede toplam 8,750 tl gibi bi rakama denk geldi. eczanede 2 bin tl felan tuttugünaydın kızlar :) bu tüp bebek merkezini neden seçtiniz. istanbulda yaşadığınız için mi gidiyorsunuz yoksa başka şehirlerden mi tedavi oluyorsunuz. fiyatları nasıl :)
günaydın benim eşim memorial şişli de çalıştığı için ben burayı tercih ettim ilaçlar sizin dozununa bağlı oldugu ıcın değişebiliyor ama hastanede toplam 8,750 tl gibi bi rakama denk geldi. eczanede 2 bin tl felan tuttu
belkide ama ben memnun kaldım gerçekten ilgililer.ama canım senin eşin çalıştığı için sana indirimli 8,750 tl olmuştur. normal fiyatlar nasıl acaba... benim tüp bebkten önce laraskopi ameliyatı olmam gerekiyr
belkide ama ben memnun kaldım gerçekten ilgililer.
ama canım senin eşin çalıştığı için sana indirimli 8,750 tl olmuştur. normal fiyatlar nasıl acaba... benim tüp bebkten önce laraskopi ameliyatı olmam gerekiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?