Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bağırsaklarda olan yapışıklığın tüp bebeğe olumsuzluğu var mı. Benim de bağırsaklarımda yapışıklıklar varmış ama tüp bebekten sonra laporoskopi önerdiler
Her hangi bir sakıncası yok sadece ağrı yağıyor tüp bebekte olumsuz etki yapmıyor size önce yumurta toplamı işlemi yapıp embriyolarınızı mı dondurdu ve kaç tane yumurta çıkıyor sizde ve kaçtane embriyo oluşuyo ve amh kaçtı

Amiinn hepimizin icin. Sen gttin mi doktora pihti icin
Ben pco olduğum için Yücel hoca pıhtılaşma testi yaptır demişti. Genelde pco olanlarda pıhtı gözlemleniyormuş. Bazılarının sonucunu gösterdim tek faktörde hafif sorun var dedi gönül hoca aspirin kullanırız demişti. Cuma gittiğimde soracağım bir iki testin sonucunu da henüz almadım omlarımda gösteririm. Çok problem değil demişti. Aspirin yeterli görünüyor sanırım. Bende bu konulardan hiç anlamam drlar ben derse o. Başka bir uzmana gerek duymadılar mühim bir sonuç çıkmadı sanırım.

Canım bu cok guzel bir haber o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok şükür Rabbime hep aklımdaydın inşallah güzel haberlerin böyle sıralanacak bebeğinin haberini de vereceksin ❤❤
Teşekkür ederim ablacım allah razı olsun amin inşallah bende çok mutluyum ..yeni görebildim İstanbula ailemin yanına geldim biraz kafa dinlemek için evet çok şükür nasip en kısa zamanda bizede verir inşallah hayırlı bir evlat

Tedaviye başlayalı 5 gün oldu iğme kullanalı. Şimdilik 20 yumurta gelişiyor dedi İpek hanım. Amhım 3.52 idi. 4 aydır da arı sütü polen propolis kullanıyorum. Bana onların faydası çok oldu. Eskiden ultrasyonda yumyrtam çok gözükmezdi kullandıktan sonra pcoya yakın yumurtalarım oldu. Ama bazılarına da etki etmemiş.

Önce yumurtaları tıplayıp donduracaklar sonra 1 ay rahim dinlendirmesi yapılacak

Şehir dışından gelecekler için big box oteli öneririm fiyat olarak iki kişi 160tl. Kahvaltı dahil. Hastaneye de yürüme 10dk. Biz otel konısında sıkıntı yaşadık çünkü. Sizi de bilgilendirmek istedim. Hepimize geçmiş oşsun. Stressiz atlatmak dileğiyle bu süreçleri

Aminnn insallah canim hayırlı güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle inşallah

Tedaviniz hayırlı olsun, ben de 2 hafta sonra başlıyorum nasipse. 2 merkez arasında hala kararsızım. Söylediğiniz otel fiyatı gayet uygunmuş, şimdi internetten otelin fiyatına baktığımda nedense 2 katı fiyat çıkıyor, sanırım arayıp sormakta fayda var.

Arayıp sorabilirsiniz 160tlye kakıyoruz biz

Anladim benimki genetik annemde var oldugundan bana da test yapma gereginde bulundular. Bakalim hayirlisi hepimiz icinn

günaydın kızlar :) bu tüp bebek merkezini neden seçtiniz. istanbulda yaşadığınız için mi gidiyorsunuz yoksa başka şehirlerden mi tedavi oluyorsunuz. fiyatları nasıl :)

günaydın kızlar :) bu tüp bebek merkezini neden seçtiniz. istanbulda yaşadığınız için mi gidiyorsunuz yoksa başka şehirlerden mi tedavi oluyorsunuz. fiyatları nasıl :)
günaydın benim eşim memorial şişli de çalıştığı için ben burayı tercih ettim ilaçlar sizin dozununa bağlı oldugu ıcın değişebiliyor ama hastanede toplam 8,750 tl gibi bi rakama denk geldi. eczanede 2 bin tl felan tuttu

ama canım senin eşin çalıştığı için sana indirimli 8,750 tl olmuştur. normal fiyatlar nasıl acaba... benim tüp bebkten önce laraskopi ameliyatı olmam gerekiyr

ama canım senin eşin çalıştığı için sana indirimli 8,750 tl olmuştur. normal fiyatlar nasıl acaba... benim tüp bebkten önce laraskopi ameliyatı olmam gerekiyr

Hayır canım 8750 tl standart fiyat bende o fiyata yaptırdım şişli memorialide semra kahraman için seçtim araştımalarım sonucu ve etrafmda gidip olumlu sonuç alanlardan dolayı. semra hanım tüp bebekte türkiyede ilk adımı atan hala geliştirmeye devam eden bir doktor bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…