Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet canım araştırıyrum en çok talep gören istanbul şişli.. ücretlerdede dağ gibi bir oran varmı merak ettim ben antalyadayım ilaçlar dahil 11,500 dendi aynı ücretse. sadece yol masarafı ile istanbulada gelinebilirmi merak ettim canım

Test günüm perşembeydi ama bugün kan verdim. 0.1 çıktı. Bir şey olsa daha yüksek çıkardı. Malesef negatif. Perşembe yine vericem ama sanmıyorum değişeceğini. Bu sondu. Defteri kapattık artık. Nasip değilmiş.

ilaçlar dahil 11000 tutar burdada en fazla gçmez canım aynen denk gelir bilgin olsun yanlız başlamadan önce bi takım tahliller isteniyor randevu mailinle geliyor tahlil listesi onları yaptırıp gel mutlaka daha uyguna gelir bazı testler devlet hastanesinde yaptırınca sonuçları 1 aya çıkıyor ona göre al randevunuda

anladım canım özelde yaptırınca testleri minumum ne kdar tutuyor

anladım canım özelde yaptırınca testleri minumum ne kdar tutuyor

canım ben başka bir özel hastanede genel bir tedavi için gidiyordum orda aralıklarla yaptırdım testler elimde vardı o yuzden ne birsey söleyemiceem ama sanırım 800 civarı ödemişimdir özelde testlere ama rahim filmi hariç rahim filminede 450 tl vermiştim eşim içinde sperm testine 250 tl gibi bişy vermiştik ek olarak istenen tahlil listesi duruyor bende istersen atabilirim sana sorarsn özele antalayada

Ben de geçen hafta 3 gün önceden kan vermiştim negatif çıkmıştı sonuç. Tabi sonrasında da negatif. 5. Gün embriyo su olduğu için tutsaydı az da olsa hcg de yükseklik olurdu diye düşünmüştüm. Seni çok iyi anlıyorum canım. Geçmiş olsun, sıkma canını.

ben hsg 2 kere çektirdim canım 4 ay arayla.. ama burda okuduğum kadarıyla amh gibi değerlerin testleri bnde yok canım onlarda önemli aslında ama ben bilmiyorum :/

Sağol canım Allah tedavi olanlara nasip etsin.

geçmiş olsun canımm şimdi hangi aşamadasınız yenimi başladınız
Kimyasal gebelik olustu simdi birkac ay ara verdik cunku her turlu hormom ilaclarindam fena şiştim kendime gelmem lazim insallah eylul ayi gibi tekrar dusunuyorum hic dondurulmus embriyom olmadogindan bastan baslamis olacagiz biz. Sizin durum nasil

anladım canım çok geçmiş olsun ben daha başlangıçtayım doktorun dediğine göre ilk önce tüpler alınacak snra tüp bebek ama biz henüz karar vermedik başlasak mı başlamasak mı

Maşallah baya iyi amh ve yumurta sayın bende yumurtalar 8 tane ama içi boş çıkıyo bende bundan sonra arı sütü polen propolis kullanmayı düşünüyorum

anladım canım sağolasın sen neden tüp bebek yapıyorsun bide istanbuldamı yaşıyorsun
Hayır canım Balıkesirdeyim. Memorial ve medikal parkla görüştük geçen hafta. Kararsızım. Medikal parktaki doktorlar da memorialdan geçmişler. Yaşım 37 bu sebeple bian önce tedaviye başlayalım deniyo. 35 te evlendik bu yaz bebek düşünmeye başlamıştık ki miyom göründü, ameliyatlar vs.. doğal yolla hamile kalabilir miyim bilmiyoruz, ama doktorlar yaştan dolayı tüp bebek tedavisine başlamamızı öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…