- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Hayır canım Balıkesirdeyim. Memorial ve medikal parkla görüştük geçen hafta. Kararsızım. Medikal parktaki doktorlar da memorialdan geçmişler. Yaşım 37 bu sebeple bian önce tedaviye başlayalım deniyo. 35 te evlendik bu yaz bebek düşünmeye başlamıştık ki miyom göründü, ameliyatlar vs.. doğal yolla hamile kalabilir miyim bilmiyoruz, ama doktorlar yaştan dolayı tüp bebek tedavisine başlamamızı öneriyorlar.
Amin inşallahanladım canım hayırlısıyla gelsin miniğin inşallah medical park ne kadar diyor canım. medicalde yaptıranda hiç okumadım forumda yoksa banada çok yakın evime felan :)
Amin inşallahMedikal park göztepe hastanesi, memorialla benzer bir fiyatı var 8000 dediler. Birkaç arkadaş sonuç almış ve çok memnunlar öylelikle ben de gidip görüştüm. Yoksa aklımda Şişli memorial vardı. Evet çok yorum yok sitede. Siz Antalya da değilmisiniz?
Doktorunuz kim, hangi medical da?Şehir dışından gitmek konaklama vs zor olucak ama katlanıcaz artık, sonu güzel olsun inşallahben antalyadayım ama tüp bebek için merkez yorumlarına bakarken en çok şişli görünce merak ettim :) medicaldede doktorum var ama görüşme sağlamadım önceliğim devletten rapor çıkarabilmek yarın devlet hastanesine gideceğim ,nşallah
Doktorunuz kim, hangi medical da?Şehir dışından gitmek konaklama vs zor olucak ama katlanıcaz artık, sonu güzel olsun inşallah
Evet, tez zamanda bebişlere kavuşmak dileğiyleantalya medical park hastanesi ayhan yılmaz canım..
evet önemli olan sonuçlar tatlım ya o yüzden gitceğimiz yer iyi olsn istiyorum ama bakalım
Evet, tez zamanda bebişlere kavuşmak dileğiyle
Farklı ilden gelip gitmek zor oluyor Balıkesir uzak değil ama maddi acıdan biraz daha zorlanirsiniz bu arada bende geçen yıl Balikesirdeydim çok seviyorum orayı medical parkta iyi bir hastane ama şu var laboratuvar olarak şişli memorial gerçekten çok iyi artık yaşımızdan kaynaklı zaman kaybı olmasin ben 2016 yılında başladım çok uğraştım ama hem maddi hem manevi çok yıprandık problemimiz nedir onu bile öğrenemedik embriyolarimiz 5.gune gitmiyordu ama burda birsuru 5.gun embriyomuz oldu tutar mı tutmaz mi bilmiyorum Rabbim bilir ama en azından şunu ogrendim 5.gun blast 1.kalite embriyolarimiz oluyormusHayır canım Balıkesirdeyim. Memorial ve medikal parkla görüştük geçen hafta. Kararsızım. Medikal parktaki doktorlar da memorialdan geçmişler. Yaşım 37 bu sebeple bian önce tedaviye başlayalım deniyo. 35 te evlendik bu yaz bebek düşünmeye başlamıştık ki miyom göründü, ameliyatlar vs.. doğal yolla hamile kalabilir miyim bilmiyoruz, ama doktorlar yaştan dolayı tüp bebek tedavisine başlamamızı öneriyorlar.
Medical park göztepeyi bende çok duydum serdar koç benim bikac arkadaşım pozitif sonuç aldı üstelik 12_15 yıllık evlilerdi şimdi çocukları doğdu üstelik referansla gidince 7000 demişlerdi ama benim 2 negatif denemem olunca riske atamadım hayırlısı olsun inşallah memorialde de çok memnun kaldımAmin inşallahMedikal park göztepe hastanesi, memorialla benzer bir fiyatı var 8000 dediler. Birkaç arkadaş sonuç almış ve çok memnunlar öylelikle ben de gidip görüştüm. Yoksa aklımda Şişli memorial vardı. Evet çok yorum yok sitede. Siz Antalya da değilmisiniz?
En koşa sürede bebeklerimize kavuşalım inşallah.. Balıkesir’den mi gidip gelmiştiniz önceki merkezinizde? Özelden birkaç şey sorabilir miyim mümkünse?Medical park göztepeyi bende çok duydum serdar koç benim bikac arkadaşım pozitif sonuç aldı üstelik 12_15 yıllık evlilerdi şimdi çocukları doğdu üstelik referansla gidince 7000 demişlerdi ama benim 2 negatif denemem olunca riske atamadım hayırlısı olsun inşallah memorialde de çok memnun kaldım
Aminnn insallah canim Tabiki sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne mutlu banaEn koşa sürede bebeklerimize kavuşalım inşallah.. Balıkesir’den mi gidip gelmiştiniz önceki merkezinizde? Özelden birkaç şey sorabilir miyim mümkünse?
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Üzüntünü paylaştığımı bilmeni isterim.Test günüm perşembeydi ama bugün kan verdim. 0.1 çıktı. Bir şey olsa daha yüksek çıkardı. Malesef negatif. Perşembe yine vericem ama sanmıyorum değişeceğini. Bu sondu. Defteri kapattık artık. Nasip değilmiş.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Üzüntünü paylaştığımı bilmeni isterim.
B Benefse39 arkadaşim çok üzüldüm degerinı yazmışsın ama bundan çok pes etmiş olmana üzüldüm hiç kul allahindan ümidini kesermi belki bu değil bundan sonrakine nasibini saklamıştir eminin çok uğraşmış çok emek harcamissindir ama pes etmek olmaz Allahü teala bir çifte yaşlandıktan sonra evlat vermiş ve bu yaştan sonra neden onlara evlat verdin diyen hz musaya cevap.... onlar benden hiç bir zaman umudunu kesmedi olmuş
Şuan üzgünsün bu sürece gelene kadar neler çektin bilmiyorum ama toparlanıp rahman ve Rahim olan allahin adıyla bir daha bismillah demelisin
Allah gönlünüze göre versin. Kafa rahatlığı ve daha denemeyeceğim diyenlerden normal hamilelik haberi çok aldık burada. Size de inşallah nasip olur bizle de paylaşırsınız. Oğlunuzla sağlıklı bir ömür dilerim..Yoo ümitsiz değilim. Baştan bu son diye başlamıştık zaten. 14 senedir evliyim 10 senemiz bu tedavi işleriyle geçti. Resmen hayatımızı yaşayamadık. Şükür 1 oğlum var. Ona kardeş için uğraştık nasip değilmiş olmadı. Onun hayatından da çalıyorux artık. Manevi olarak zaten çok bunaldık ama maddi olarak da ciddi sıkıntı içindeyiz. Çocuk yırtık ayakkabıyla dolaştı bir süre resmen feci sıkıştık. Maddiyat yerine geliyor her şey geçiyor. Oğlum içinde çok uğraşmıştık şükür nasip oldu. Allah ona sağlık versin. Evladı olmayanlara sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin. Üzülmemek elde değil ama artık tedaviye zaman ve para vermeyeceğim. Ha kendiliğinden olur bilemem. Sebepsiz infertilite çünkü bizim. Allah büyük. :))
Sizin yaşınız kaç acaba ve kaçıncı denemenizTedaviye başlayalı 5 gün oldu iğme kullanalı. Şimdilik 20 yumurta gelişiyor dedi İpek hanım. Amhım 3.52 idi. 4 aydır da arı sütü polen propolis kullanıyorum. Bana onların faydası çok oldu. Eskiden ultrasyonda yumyrtam çok gözükmezdi kullandıktan sonra pcoya yakın yumurtalarım oldu. Ama bazılarına da etki etmemiş.
Canım kusura bakma sen şimdi yazinca hatırladım bir oğlun olduğunu insallah ogluna istediğiniz kardeş kendiliginden olurYoo ümitsiz değilim. Baştan bu son diye başlamıştık zaten. 14 senedir evliyim 10 senemiz bu tedavi işleriyle geçti. Resmen hayatımızı yaşayamadık. Şükür 1 oğlum var. Ona kardeş için uğraştık nasip değilmiş olmadı. Onun hayatından da çalıyorux artık. Manevi olarak zaten çok bunaldık ama maddi olarak da ciddi sıkıntı içindeyiz. Çocuk yırtık ayakkabıyla dolaştı bir süre resmen feci sıkıştık. Maddiyat yerine geliyor her şey geçiyor. Oğlum içinde çok uğraşmıştık şükür nasip oldu. Allah ona sağlık versin. Evladı olmayanlara sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin. Üzülmemek elde değil ama artık tedaviye zaman ve para vermeyeceğim. Ha kendiliğinden olur bilemem. Sebepsiz infertilite çünkü bizim. Allah büyük. :))
Ben de arayıp sordum ilk ultrason ücretsiz dediler ama ben tereddüt ettim sanki verdikleri bi kağıtta ücret var yazmışlardıŞişli memorial hastanesinde Transfer sonrası doktor muayene ücretlerinin ne kadar olduğunu biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?