Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Masallah Allah tez vakitte nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı evlatlar. Bu arı sütü polen propolisi hangi marka aldınız. Karısık olarakmı ayrı ayrımı tükettiniz. Nekadar kullandınız ölçü olarak. Cok soru sordum kusura bakmayın benim amh düşük onun için getirtecegim yarın arifoğlununkini dediler ama. Siz hangisini kullandınız

Ben de arayıp sordum ilk ultrason ücretsiz dediler ama ben tereddüt ettim sanki verdikleri bi kağıtta ücret var yazmışlardı
teşekkür ederim, ilk ultrason sonrası kontrollerde acaba muayene ücreti ne kadar? Buradan cevap gelmediğine göre hamile kalıp bu merkezde devam eden kişi pek yok heralde

2 ay bizim tanıdık aracı vardı ondan alıp tek tek kullandım. Arı sütünü çay kaşığının ucuyla 1.5gr olacak şekilde kullandım. Poleni 1 çay kaşığı polen 1 çay kaşığı balla ılık suda eritip kullandım daha hızlı etki ediyor. Propolisi de toz şeklindeydi balla karışık 1 tatlı kaşıpı kadar kullandım. Bunların hepsini aç karna tükettim. 1 saat sonra kahvaltı yaptım. Tanıdık atacımızın stokları bittipi için son 2 ay da Eğriçayırın arı sütünü ampul şekkinde olanını kullandım. Propolis ve poleni de ordan alabilirsiniz. Arı sütünün saf olanını da aldım yine onı da aynı şekilde kullandım. Ama siz arısütünü sadece ampul ya da saf olanını kullsnabilirsiniz fazlası zararlı olabilir.

teşekkür ederim, ilk ultrason sonrası kontrollerde acaba muayene ücreti ne kadar? Buradan cevap gelmediğine göre hamile kalıp bu merkezde devam eden kişi pek yok heralde
İlk gebelik muayenesi daha önce ücretli idi 400 civarı idi uzman doktor muayenesi de ama şu anda ücretsiz yani pakete dahil edilmiş. Daha sonra takip yapmıyorlar ücretli de olsa tüp bebek ünitesinde. Ama kadın doğum bölümünde devam edebilirsiniz isterseniz.

Amin inşallah. Sana ne açıklama yapacaklar merak ediyorum. Hem pgtli hemde 6ab embriyo tutunma göstermemiş. Tek sebep yaş mı? Rahimde de problem Yok.

14 senedir hiç korunmama her şey sorunsuz hamile kalamama 6 tedavi 1 canlı doğum. Semra hanım baya uğraştı benimle ama izah yok:))) tiroid hastasıyım ben ona bağlıyorum. Tiroidle ilgili galiba çok araştırma yok ama tek sağlık sorunum o. Annem de 25 yaşına kadar 3 çocuk doğurmuş ve sonrasında hiç korunmadığı halde hamile kalmamış. Sanırım genetik. Hayırlısı Allah olan evlattan yüzümüzü güldürsün.

Tesekkür ederim sagolasın.

Kendiliğinden olur belki. 10 sene çok uzun bir süre. Hem maddi manevi 1çok yıpratır insanı. Ben 3 senedir uğraşıyorum bunaldım. Ben de bu tedavi işlerini bırakmayı düşünmüyor değilim. Çok yıpratıcı bir 3 seneydi ve olumsuzluklar zinciri kırılmadı. Artık kaderine razı gel bu kadar zorlama diyorum kendi kendime. Sizin 1 evladınız var çok şükür. Allah ona sağlıklı uzun ömür versin.

Bağışıklıkla ilgili sorununuz olabilir mi? Hiç test yaptırdınız mı? Bu sorunda gebeliğe engel çünkü

Kontrol altına alınmış bir tiroid hastalığı sorun teşkil etmez

7. Hafta kalp atışı ve kese muayenesine memorialdaki doktorum Yücel beye gittim. Burda herkes ücretli olduğunu yazmıştı bu aklımda kalmıştı. Fakat ısrarla para ödemek istememe ( girişte ve çıkışta) rağmen benden ücret almadılar. Yani ilk muayene ücretsiz.

Oğlum böyle bıktığım yıldığım eşimin bunu benim hatrıma yapalım son olsun dediği tedavide geldi:)) öfleyr pöfleyr gitmiştim muayeneler iğneleri öylesine yaptım transfer sonrasını sallamadım vs ama işte her zaman o kafada olunmuyor. Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın inşallah bugünlerin adını anmayacağınız çok sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun.

Sağol canım, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…