Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

B
Embriyolog 6.gün embriyosu tutunma şansı %40-45 demişti.
enim de 5. Günde 6ab var 6. Gün embriyosu değil ama 5. Gün donduruldu. Bunu anlamıyorum 5. Gün mü 6. Gün mü. 5. Günün mü şansı yüksek oluyor ki? Bence embriyon kaliteliydi. Nasip sanırım.
Troidin kaç aslında önlem alınıyor diye biliyorum.

Gelişimi 1 gün önde embriyo... 6aalar Kabuğundan sıyrılmış direk tutunmaya hazır embriyo anlamına geliyor. Benimde 6aa embriyom tutundu.

Doğumdan sonra haşimato olduğumu öğrendim o günden beri yaklaşık 7-8 senedir kontrol altındayım tsh ım ilaçla ideal düzeyde ama antikorlar çok yüksek. Ben ona bağlıyorum ama doktorlar bir şey demiyor bu konuyla ilgili.
Bu 6.gün embriyosunu 5.gün atacaklardı pgt ye gönderecek bebek hücresi bulamadık dediler. Bir gün daha takip edicez dediler. Ertesi gün gelişim gösterdi hücre alabildik dediler. 2 5.gün 1 6.gün pgt ye gitti. 5.günler bozuk geldi 6.gün sağlam geldi. Ben de baya umutlanmıştım. Sonradan açıldı nasibi var o temiz geldi vs diye ama işte kısmet. :)

O ne ? :)) rahim içi iyi olduğundan ve sanırım canlı doğum olduğundan onunla ilgili bir işlem yapılmadı.
Rahimde katil hücreler oluyor embriyo oluştuğunda onu yabancı madde sanarak savunmaya geçiyor böyle olunca gebe kalınamıyor. Yada sperme karşı alerjisi olabilir sperm yumurtaya ulaşamadan vücut tarafından etkisiz hale getirilebilir. Böyle durumlarda serum tedavisi uygulanıyor tedavi sırasında ve sonrasında.uzun süre normal yolla gebe kalamamışsanız böyle bir durumda olabilir.

O ne ? :)) rahim içi iyi olduğundan ve sanırım canlı doğum olduğundan onunla ilgili bir işlem yapılmadı.

Bir öncekinde serum tedavisi yapılmıştı. Ve ayrıca bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandırdılar. Bunda da ilaç kulöandım bağışjklık için. Büyük ihtimal kanda dediğiniz şeye bakıldı. Nasip :)

Anladım canım nasip kısmet. Rabbim ummadığın anda nasip etsin inşallah.

Hala yüksek mi antikorlarınız?

Ben de arayıp sordum ilk ultrason ücretsiz dediler ama ben tereddüt ettim sanki verdikleri bi kağıtta ücret var yazmışlardı
Ilk muayene kalp atışı pakete dahil yani ücretsiz canim. Tatli kalp atisini duymak icin cuma gününe randevu aldim Sen ne zaman gideceksin?

Hala yüksek mi antikorlarınız?

Evet. Antikor ilaçla düşen bir şey değil. Sağlam ve düzgün bir beslenme programı ve düzgün bir yaşam tarzıyla düşürebilenler var. Bir süre denedim ama beceremedim. Organik beslenme, glutenden şekerden uzaklaşma, hayatından bütün kimyasalları çıkarma, tamamen organik bir yaşam vs bir süre uğraştım yüzde yüz olmasa da yaptım hafif düşme eğilimi gösterdi ama yorucuydu. Daha dikkatliyim ama çol değil.

Hashimato çok yaygın özellikle de kadınlarda. Beslenme ile çok ilgili olduğunu sanmıyorum antikor yüksekliğinin 13 senedir var bende de başlangıçta orta derece yükseklikte idi. Sonradan antikorlar normale döndü.

Bir ara baya araştırmıştım pek kendi kendine düzelen bir şey değilmiş sen şanslıymışsın demekki.

Slmlar
Kizlar size gore memorial i bahceciden ayiran ne gibi farklılıklari var
İki merkez arasinda gidip geliyorum
Maddi kaygi gütmeyen vicdani olarak dogruyu söyleyen neresi var

Slmlar
Kizlar size gore memorial i bahceciden ayiran ne gibi farklılıklari var
İki merkez arasinda gidip geliyorum
Maddi kaygi gütmeyen vicdani olarak dogruyu söyleyen neresi var
Memorial da Semra hoca nın varlığı, ekip olarak çalışılması..
Öngörüşmeden bile ücret alıyor diye biliyorum bahçeci, her yerde ücretsiz deseler de. Bize muayene edersek ücret alırız demişlerdi ve muayene etmişti doktor. Zaten muayene etmeden nasıl anlayabilir ki problemi..
Bir de Memorial hastane ortamı, bana daha fazla güven veriyordu açıkçası..

Ben bahcecide tedavi gördüm.on görüşmeleri gayet ucretsiz klinik çok profesyonel herkes memnun kalır kalmaz bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım doktorumdan allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…