Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hangi merkez olduğu önemli değil önemli olan hepiniz anne olabilmesi eksik yuvamızı tamamlayabilmemiz insalah hepimizn hayeli gerçk olur kizlad

Hanımlar bir şey soracağım şimdi benim negatif denemelerim var.Son denemeyi artık memorial de yaptırmayı düşünüyorum ama şehir dışından geleceğim.İlk muayeneyi olup takipleri bulunduğum ilde başka bir doktora yağtıramaz mıyım?Toplama işlemi falan gene orda olacak.Memorial bu konuda nasıl arayacaktım ama elli yere bağladılar.Sizin bir bileginiz var mı acaba bu konuda.

Merhaba ben de öngörüşmeye gittim geçen hafta. Aynı şeyi sordum, takipleri bulundukları şehirde yaptırmak isteyenler oluyo, kabul ediyoruz ama asıl sağlıklısı takipleri de merkezimizde yapmak dediler.

Merhaba ben de öngörüşmeye gittim geçen hafta. Aynı şeyi sordum, takipleri bulundukları şehirde yaptırmak isteyenler oluyo, kabul ediyoruz ama asıl sağlıklısı takipleri de merkezimizde yapmak dediler.
Sen neye karar verdin.İlacın dozunu ayarlamak zor ama ne bileyim önemli olan işin sanki labaratuvar kısmı.İlk görüşmede ne istiyorlar acaba.Hemen başlanabiliyor mu?

Ben adetimden önceki bi tarihte özellikle ön görüşme için gitmiştim, (rahim filmini de Şişli echomarda aynı gün çektirebilirim istenirse diye düşünerek) Gitmeden önce istenen gerekli tahlillerin olduğu listeyi gönderdiler, onları yaptırıp öyle gittim. Rahim filmini de sabah öngörüşme öncesi çektirdiğim için başka bişey istenmedi benden. Sonuç almış birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir merkezle daha görüştük. Kararsızım. İlk tedavim olacak, iki merkezi kıyaslarsam memorial daha sistemli daha profesyonel gibi geldi bana. Eşimse diğer merkezden yana..

Sen neye karar verdin.İlacın dozunu ayarlamak zor ama ne bileyim önemli olan işin sanki labaratuvar kısmı.İlk görüşmede ne istiyorlar acaba.Hemen başlanabiliyor mu?
Ben hangi merkezi seçersem seçeyim rapor vs bi şekilde şartları zorlayıp 2 hafta Kadar İstanbul’da kalmayı ve tüm takip vs işlemleri de tedavi gördüğüm merkezin yapmasını istiyorum. O kadar git gel uğraşmışken bulunduğum şehirdeki bir doktora takip yaptırmayı çok içime sindiremedim.

İlaç kullanma aşamasında uzaktan takip yapılmıyor diye biliyorum. Sadece dondurulmuş naturel transfer öncesi uzaktan takip yapılabiliyor

Merhaba kizlar acaba dondurulan embriyolar kac yil kalabiliyordu o süre dolunca imha edilmek zorunda mi bilen var mi?

Uzatiliyorsa iyi ya embriyolar boşa gitmesin Allah korusun. Sen nasilsin uzun zamandir girmiyorum buraya
Evet canım benimde geçen sene donduruldu kaldı 4 sene.
Hamdolsun canım iyim sen nasılsın bebiş nasıl büyümüştür şimdi minnak darısı bize inşaAllah bütün isteyenlere

Arkadaşlar yumurta toplandığı gün yola çıkılır mı? Pazar günü toplanacak benim 30a yakın yumurta. 40ta olabilir. Zor bir süreç mi. Acı çok olur mu. Aynı gün 12 saatlik yola çıkılır mı ?

Bence yola cıkmanda bir mahsur yok kuzum ama narkozun etkisinden aşırı uyku ve halszlgn oluyor tansiyonn düşük oluyor biraz kendine arabada uyuyabilecegn bir ortam hazırlamanda fayda var tabi agırlık kaldırma araç kullanma duş alma kendini yorma onalr yasak o gün için

Ben 2 kere geçirdim. ilk çıktıgında 1 saat kadar hafif agrın acın oluyor sadece toplama sonrası damardan igne ve fitil veriyolarmış o yüzden agrı hissetmiyosun çok fazla zaten ayaklanmadan hastanedende cıkmıyosun 2 saat kadar hastanede dinlendiriyolar kahvaltını veriyolar sonra çıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…