Amiiin inşallah hepimizin olur en yakın zamanda :)Hangi merkez olduğu önemli değil önemli olan hepiniz anne olabilmesi eksik yuvamızı tamamlayabilmemiz insalah hepimizn hayeli gerçk olur kizlad
Merhaba ben de öngörüşmeye gittim geçen hafta. Aynı şeyi sordum, takipleri bulundukları şehirde yaptırmak isteyenler oluyo, kabul ediyoruz ama asıl sağlıklısı takipleri de merkezimizde yapmak dediler.Hanımlar bir şey soracağım şimdi benim negatif denemelerim var.Son denemeyi artık memorial de yaptırmayı düşünüyorum ama şehir dışından geleceğim.İlk muayeneyi olup takipleri bulunduğum ilde başka bir doktora yağtıramaz mıyım?Toplama işlemi falan gene orda olacak.Memorial bu konuda nasıl arayacaktım ama elli yere bağladılar.Sizin bir bileginiz var mı acaba bu konuda.
Merhaba ben de öngörüşmeye gittim geçen hafta. Aynı şeyi sordum, takipleri bulundukları şehirde yaptırmak isteyenler oluyo, kabul ediyoruz ama asıl sağlıklısı takipleri de merkezimizde yapmak dediler.
Sen neye karar verdin.İlacın dozunu ayarlamak zor ama ne bileyim önemli olan işin sanki labaratuvar kısmı.İlk görüşmede ne istiyorlar acaba.Hemen başlanabiliyor mu?Merhaba ben de öngörüşmeye gittim geçen hafta. Aynı şeyi sordum, takipleri bulundukları şehirde yaptırmak isteyenler oluyo, kabul ediyoruz ama asıl sağlıklısı takipleri de merkezimizde yapmak dediler.
Ben hangi merkezi seçersem seçeyim rapor vs bi şekilde şartları zorlayıp 2 hafta Kadar İstanbul’da kalmayı ve tüm takip vs işlemleri de tedavi gördüğüm merkezin yapmasını istiyorum. O kadar git gel uğraşmışken bulunduğum şehirdeki bir doktora takip yaptırmayı çok içime sindiremedim.Sen neye karar verdin.İlacın dozunu ayarlamak zor ama ne bileyim önemli olan işin sanki labaratuvar kısmı.İlk görüşmede ne istiyorlar acaba.Hemen başlanabiliyor mu?
Cok normal benimde oyle oluyordu boyle kasiniyordu birdeArkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
İlaç kullanma aşamasında uzaktan takip yapılmıyor diye biliyorum. Sadece dondurulmuş naturel transfer öncesi uzaktan takip yapılabiliyorHanımlar bir şey soracağım şimdi benim negatif denemelerim var.Son denemeyi artık memorial de yaptırmayı düşünüyorum ama şehir dışından geleceğim.İlk muayeneyi olup takipleri bulunduğum ilde başka bir doktora yağtıramaz mıyım?Toplama işlemi falan gene orda olacak.Memorial bu konuda nasıl arayacaktım ama elli yere bağladılar.Sizin bir bileginiz var mı acaba bu konuda.
5yıl canım sağlık bakanlığının verdiği süre. Dilekçe verilip uzatılıyor diye biliyorum.Merhaba kizlar acaba dondurulan embriyolar kac yil kalabiliyordu o süre dolunca imha edilmek zorunda mi bilen var mi?
Uzatiliyorsa iyi ya embriyolar boşa gitmesin Allah korusun. Sen nasilsin uzun zamandir girmiyorum buraya5yıl canım sağlık bakanlığının verdiği süre. Dilekçe verilip uzatılıyor diye biliyorum.
Evet canım benimde geçen sene donduruldu kaldı 4 sene.Uzatiliyorsa iyi ya embriyolar boşa gitmesin Allah korusun. Sen nasilsin uzun zamandir girmiyorum buraya
Cok sukur büyüyoruz 4 aylik olduk :) sen gebe misin su anEvet canım benimde geçen sene donduruldu kaldı 4 sene.
Hamdolsun canım iyim sen nasılsın bebiş nasıl büyümüştür şimdi minnak darısı bize inşaAllah bütün isteyenlere
İyi maşAllah canım. Evet 30.haftamız bitti hamdolsunCok sukur büyüyoruz 4 aylik olduk :) sen gebe misin su an
Teşekkür ederim:)Hayırlı olsun :)
Ay masAllah saglikla gelsinİyi maşAllah canım. Evet 30.haftamız bitti hamdolsun ☺
Bence yola cıkmanda bir mahsur yok kuzum ama narkozun etkisinden aşırı uyku ve halszlgn oluyor tansiyonn düşük oluyor biraz kendine arabada uyuyabilecegn bir ortam hazırlamanda fayda var tabi agırlık kaldırma araç kullanma duş alma kendini yorma onalr yasak o gün içinArkadaşlar yumurta toplandığı gün yola çıkılır mı? Pazar günü toplanacak benim 30a yakın yumurta. 40ta olabilir. Zor bir süreç mi. Acı çok olur mu. Aynı gün 12 saatlik yola çıkılır mı ?
Arkadaşlar yumurta toplandığı gün yola çıkılır mı? Pazar günü toplanacak benim 30a yakın yumurta. 40ta olabilir. Zor bir süreç mi. Acı çok olur mu. Aynı gün 12 saatlik yola çıkılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?