Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim
Artık toplasınlar biran önce. Çok ağrım var

Çok teşekkür ederim
Artık toplasınlar biran önce. Çok ağrım var

İnş Canım toplandıktan sonra agrın olmuyorda 2 3 gün sonra karın şişligi gögüslerinde aşırı hassasiyet acı oluyo hormon ignelerinin etkisinden yani bende öle oldu çok sık tuvalete çıkıosun sürekli tuvaletin var gibi acı hissediyosun sabaha kadr 5 6 kere uyandıgım oluyordu benim, 1hafta 10 günü buluyor bunların geçmesi allah yardımcın olsun

Allahım bu acıları daha yaşatmasın bize ya. Oturamıyorum ben makata aşırı baskı var. Normalmiş ama doktorun dediğine göre. Endometriozis odakları da var benim bağırsaklarda ya mahvetti beni.Geçecek az kaldı diye sabrediyorum. Bi daha bunları yaşamayalım inşallah. Geçecek bugünlerde

ah canım benim durumumun birebir aynısı endo bagırsaklar bendede aynı inşallah kaliteli kaliteli embriyoların olurda bidaha bu çileyi çekmezsin

Canım aslında zor bir işlem değil ama 30 yumurta toplanınca bazen o gün gözetim altında tutmak isteyebilirler istersen bi gün dinlen imkanın varsa tabi daha iyi hissedince çıkarsın yola 12 saat az değil kendi aracınız olsa belki rahat gidersin

Otobüsle maalesef bakalım kolay geçerse yola çıkarız geçmezse kalırız artık

Mojo44 merhaba mojo sana birşey sormak istiyorum. Pcos vardı sanırım sende de adet döngün nasıldı? Natural takip mi yapılmıştı sana?

Arkadaşlar Merhaba tedavinin son günü LH hormonu yükselip yumurtanin erken catlamasi sorunu yaşayan varmi.Be

Bugün natural sürek başladı kontrole gittim adetin 10. Günü ama dominant bir yumurta oluşmamış henüz tekrar gideceğim.
Normalde sizlerde kaç mm’lik yumurta gözlemleniyor?
Ben daha önce hiç takip kaptırmadığım için pek bilgim yok.

Iyi aksamlar arkadaslar kan pihtilasmasi olup olmadığını hangi tahlili yaptırarak ögrene bilirim. Bu konu da bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Iyi aksamlar arkadaslar kan pihtilasmasi olup olmadığını hangi tahlili yaptırarak ögrene bilirim. Bu konu da bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Saklicennet sağolsun ondan almıştım yalnız buna ek olarak homesistein varmış bide onu yaptırın dr istemiştı tıbbı genetık bırımınden yaptırabılırsınız

Eklentiler

• IMG_4405.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 75
Saklicennet sağolsun ondan almıştım yalnız buna ek olarak homesistein varmış bide onu yaptırın dr istemiştı tıbbı genetık bırımınden yaptırabılırsınız
Tedavi öncesi kan pıhtılaşmasına bakılmıyor sanirim ve aklıma takıldı? Bu kadar çok tahlil gerektiğini bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…