Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yolu yarıladık çok şükür

Sizden neden bu testi istedi. Bu konu da sıkıntınız mi vardı?
Herhangi bir problemimiz yoktu rutin kan tetkilerini isterken bunuda yaptırın dedi yaptırdık çok şükür bi problem çıkmadı. Aynı doktora arkadaşım da başladı ondan da istemiş. Kendi prensibi sanırım tüm hastalarından istiyor

Elimde gonal f ve lucrin var. İsteyen olursa bugün için memorialın yakınında bir oteldeyim özelden ulaşıtsa bugün içindr verebilirim. Yarın yola çıkıyorum

Benden 15 toplandıı rekor sizdee. Peki 30dan kaç tane sağlam 5.güne gelen oşdu sizin.
Ben 40 toplandı 15 olgun çıktı diye düşünmüştüm. Bende 26 olgun çıktı ama 18i döllendi. 5 tane blast oldu. Bana bakıp umutsuz olmayın üzülmeyin. Bizde şiddetli erkek infertilitesi var hiç haraketli sperm Yok neredeyse o yüzden bu kadar az döllenme ve blast oldu. Sizde inşallah daha çok olur.

Aynen 15 tane toplandı kaçı oşgun çıkar bakalım. Ben de 5 tane diye düşünüyorum hep. 1 tane kalmasın da

Cok geçmiş olsun umarım her sey cok iyi gider. Peki dondurma işlemi icin ucret istediler mi?

Pgt ücretini ne zaman alıyorlar bilginiz var mı
Bizim 5. Günü pgtye gitmişti. Bizim o aralar işimiz vardı muhasebeyi arayıp Salı günü ödeme için geleceğim demiştim yaklaşık 3 gün sonraya denk geliyordu gidip ödemeyi yapmıştık. Sizde bilgi vererek gidebilirsiniz sanırım. Günü var mı bilmiyorum.

Galiba hesap numaraları var ona atarız artık. Memlekete döneceğiz çünkü

Galiba hesap numaraları var ona atarız artık. Memlekete döneceğiz çünkü
Bizde hesap numarasina atmistik,once saglikla ilerlesinler maddi durumunuza gore siz belirliyorsunuz birazda su kadarini gonderecegim dedikten sonra sizi muhasebe ariyor odeme icin maliyetli isler Allah yuzumuzu guldursun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…