Yolu yarıladık çok şükürHastanesen yeni çıktım çok şükür ağrularım dindi. 15 yumurta toplanmış. Anesteziden ayılırken bile on kere sormuşum kaç tane tıplandı diyeultrasyonda 40a yakın yumurta gözüküyordu ama 15inin içi dolu çıkmış. Bugün için istanbulda kalacakmışım yolculuk yasakmış çok yumurta toplandıpı için. Çok yumurtası olanlara da bilgi olsun. Ayrıyettin 3 defa ağrı kesici serum takmışlar bana. Ona rağmen 1 saat ağrım oldu ama sonra geçti çok şükür. İlaç olarak da ohss riskim hala devam ettipi için 5 kutu daha cetrodide yazdı doktorum bunu duyunca baya ağladım tabi. İğne vurunmak artık canımı yakıyor. Ama daha kötüsü olmasın diye vurulmam gerekiyormuş. Embriyolar hakkında da her gün arayıp bilgi vereceklermil saadece 2. Günü bilgi verilmiyormuş.bakalım 15ten kaçı 5.güne kadar gidecek sonra onları donduracaklar pgt yapıp 2 ya da 3 tanesine. Haziran gibi de transfer olacakmış ohssden dolayı taze transfer olamıyoruz
Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla ilerlesinler.. darısı hepimizin başınaYolu yarıladık çok şükür
Geçmiş olsun. Benden de 30 toplanmıştı rekor sende galiba :) bana cetrotide vermemişlerdi. İlaç dozu ne kullanmıştın?Yolu yarıladık çok şükür
Herhangi bir problemimiz yoktu rutin kan tetkilerini isterken bunuda yaptırın dedi yaptırdık çok şükür bi problem çıkmadı. Aynı doktora arkadaşım da başladı ondan da istemiş. Kendi prensibi sanırım tüm hastalarından istiyorSizden neden bu testi istedi. Bu konu da sıkıntınız mi vardı?
Benden 15 toplandıı rekor sizdee. Peki 30dan kaç tane sağlam 5.güne gelen oşdu sizin.Geçmiş olsun. Benden de 30 toplanmıştı rekor sende galiba :) bana cetrotide vermemişlerdi. İlaç dozu ne kullanmıştın?
İlaç 8gün 150 ml gonal f yaptım. 9.gün 75 yaptım. Çatlatma iğnesi olarak da lucrin kullandımBenden 15 toplandıı rekor sizdee. Peki 30dan kaç tane sağlam 5.güne gelen oşdu sizin.
Amin inşallahÇok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla ilerlesinler.. darısı hepimizin başına
Ben 40 toplandı 15 olgun çıktı diye düşünmüştüm. Bende 26 olgun çıktı ama 18i döllendi. 5 tane blast oldu. Bana bakıp umutsuz olmayın üzülmeyin. Bizde şiddetli erkek infertilitesi var hiç haraketli sperm Yok neredeyse o yüzden bu kadar az döllenme ve blast oldu. Sizde inşallah daha çok olur.Benden 15 toplandıı rekor sizdee. Peki 30dan kaç tane sağlam 5.güne gelen oşdu sizin.
Aynen 15 tane toplandı kaçı oşgun çıkar bakalım. Ben de 5 tane diye düşünüyorum hep. 1 tane kalmasın daBen 40 toplandı 15 olgun çıktı diye düşünmüştüm. Bende 26 olgun çıktı ama 18i döllendi. 5 tane blast oldu. Bana bakıp umutsuz olmayın üzülmeyin. Bizde şiddetli erkek infertilitesi var hiç haraketli sperm Yok neredeyse o yüzden bu kadar az döllenme ve blast oldu. Sizde inşallah daha çok olur.
Çiko kistim olduğu için kaliteyi etkilemiş olabilir bendeAynen 15 tane toplandı kaçı oşgun çıkar bakalım. Ben de 5 tane diye düşünüyorum hep. 1 tane kalmasın da
Cok geçmiş olsun umarım her sey cok iyi gider. Peki dondurma işlemi icin ucret istediler mi?Hastanesen yeni çıktım çok şükür ağrularım dindi. 15 yumurta toplanmış. Anesteziden ayılırken bile on kere sormuşum kaç tane tıplandı diyeultrasyonda 40a yakın yumurta gözüküyordu ama 15inin içi dolu çıkmış. Bugün için istanbulda kalacakmışım yolculuk yasakmış çok yumurta toplandıpı için. Çok yumurtası olanlara da bilgi olsun. Ayrıyettin 3 defa ağrı kesici serum takmışlar bana. Ona rağmen 1 saat ağrım oldu ama sonra geçti çok şükür. İlaç olarak da ohss riskim hala devam ettipi için 5 kutu daha cetrodide yazdı doktorum bunu duyunca baya ağladım tabi. İğne vurunmak artık canımı yakıyor. Ama daha kötüsü olmasın diye vurulmam gerekiyormuş. Embriyolar hakkında da her gün arayıp bilgi vereceklermil saadece 2. Günü bilgi verilmiyormuş.bakalım 15ten kaçı 5.güne kadar gidecek sonra onları donduracaklar pgt yapıp 2 ya da 3 tanesine. Haziran gibi de transfer olacakmış ohssden dolayı taze transfer olamıyoruz
Şimdilik istemediler heralde 5.günde isteyecekler.Cok geçmiş olsun umarım her sey cok iyi gider. Peki dondurma işlemi icin ucret istediler mi?
İnşallah gönlünüzdeki gibi olur. Bu arada Dondurma ücretini transfer günü alıyorlar.Aynen 15 tane toplandı kaçı oşgun çıkar bakalım. Ben de 5 tane diye düşünüyorum hep. 1 tane kalmasın da
Pgt ücretini ne zaman alıyorlar bilginiz var mıİnşallah gönlünüzdeki gibi olur. Bu arada Dondurma ücretini transfer günü alıyorlar.
Bizim 5. Günü pgtye gitmişti. Bizim o aralar işimiz vardı muhasebeyi arayıp Salı günü ödeme için geleceğim demiştim yaklaşık 3 gün sonraya denk geliyordu gidip ödemeyi yapmıştık. Sizde bilgi vererek gidebilirsiniz sanırım. Günü var mı bilmiyorum.Pgt ücretini ne zaman alıyorlar bilginiz var mı
Galiba hesap numaraları var ona atarız artık. Memlekete döneceğiz çünküBizim 5. Günü pgtye gitmişti. Bizim o aralar işimiz vardı muhasebeyi arayıp Salı günü ödeme için geleceğim demiştim yaklaşık 3 gün sonraya denk geliyordu gidip ödemeyi yapmıştık. Sizde bilgi vererek gidebilirsiniz sanırım. Günü var mı bilmiyorum.
Bizde hesap numarasina atmistik,once saglikla ilerlesinler maddi durumunuza gore siz belirliyorsunuz birazda su kadarini gonderecegim dedikten sonra sizi muhasebe ariyor odeme icin maliyetli isler Allah yuzumuzu guldursun insallah..Galiba hesap numaraları var ona atarız artık. Memlekete döneceğiz çünkü
Bizde hesap numarasina atmistik,once saglikla ilerlesinler maddi durumunuza gore siz belirliyorsunuz birazda su kadarini gonderecegim dedikten sonra sizi muhasebe ariyor odeme icin maliyetli isler Allah yuzumuzu guldursun insallah..
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim
Aaa evet hesap numarasına da havale yapılıyor. Ben pgtye hemen onay vermemiştim imza işim de vardı o yüzden merkeze gittim.Galiba hesap numaraları var ona atarız artık. Memlekete döneceğiz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?