Çok heycanlıyızz.11 tanesi döllendi demek bu2.gün aramıyorlar 3 4 ve 5.gün arayıp bilgi veriyorlar. 5.güne kalanlar en kalitelileri diye biliyorum.benim de 12si döllenmiş yarın 3.günleri bakalım ne söyleyecwkler.
InşAllah çok ama çok iyi sonuçlar alırsınız. Peki siz embriyo kalitesini öğrenebildiniz mi11 tanesi döllendi demek bu2.gün aramıyorlar 3 4 ve 5.gün arayıp bilgi veriyorlar. 5.güne kalanlar en kalitelileri diye biliyorum.benim de 12si döllenmiş yarın 3.günleri bakalım ne söyleyecwkler.
Hem de nasılÇok heycanlıyızz.
Çok üzüldüm adınıza, 9 sene bekleyip elveda demek çok üzmüştür eminim sizi. Bundan sonraki tedavinizde sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim.9 yıl sonra gelen mucizeme 13.haftamda veda ettim.ngs li sağlıklı embriyoydu.genetik sorunu vardı dediler 12.000gen var dediler içim yanıyor neden böyle oldu anlamadım ne yapacağımı şaşırdım.sağlıklı embriyo çok güvenmiştim.çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı?sağlıklı çıkma ihtimali nasıl artar acaba.çok çok üzgünüm.şişli memorial çok iyi bir merkez ben çok şanssızım
Teşekkür ederim. Siz nasılsınız?Merhaba canım Mesajını geç gördüm kusura bakma Evet adetlerim çok düzensiz di aylarca olmadığım oluyordu bana Naturel olmadı ilaçla oldu
Hastaya göre ilaçlar değişiyor. Merional verdikleri de var. Bana söylediklerinize ilaveten luveriste kullandırmışlardı.merhaba, iğne olarak sadece gonal f ce cetrotide mi veriyor lar, merional vs vermiyorlar mı
Çok üzüldüm. Çok zordur eminim9 yıl sonra gelen mucizeme 13.haftamda veda ettim.ngs li sağlıklı embriyoydu.genetik sorunu vardı dediler 12.000gen var dediler içim yanıyor neden böyle oldu anlamadım ne yapacağımı şaşırdım.sağlıklı embriyo çok güvenmiştim.çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı?sağlıklı çıkma ihtimali nasıl artar acaba.çok çok üzgünüm.şişli memorial çok iyi bir merkez ben çok şanssızım
Bana ikisini ayrica lucrin çatlatma vermişlerdi embriyolarım dondurulacağı için lucrin vermişlerdi.merhaba, iğne olarak sadece gonal f ce cetrotide mi veriyor lar, merional vs vermiyorlar mı
9 yıl sonra gelen mucizeme 13.haftamda veda ettim.ngs li sağlıklı embriyoydu.genetik sorunu vardı dediler 12.000gen var dediler içim yanıyor neden böyle oldu anlamadım ne yapacağımı şaşırdım.sağlıklı embriyo çok güvenmiştim.çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı?sağlıklı çıkma ihtimali nasıl artar acaba.çok çok üzgünüm.şişli memorial çok iyi bir merkez ben çok şanssızım
Başka embriyom yok genetik sorun var dediler ama inanamıyorumÇok üzüldüm. Çok zordur eminiminşallah en kısa zamanda yeni bir hamilelikle sevinirsiniz. Başka embriyonuz var mı? Pgtli embriyoda mı genetik sorun çıktı?
Onu öğrenmek için daha çok erken. 5.günde belli olur diye düşünüyorum.InşAllah çok ama çok iyi sonuçlar alırsınız. Peki siz embriyo kalitesini öğrenebildiniz mi
Hadi bakalım hayırlısı. Yapay bir sıvının içinde 2, 3 hücrede olsa sizin bir parçanızın olması ne kadar güzel inşAllah hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur burada bunun için çabalayan herkese dua ediyorum. Kalbimin en içinden en saf haliyle. Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun.Onu öğrenmek için daha çok erken. 5.günde belli olur diye düşünüyorum.
lucrinin embriyo dondruma işlemine nasıl etkisi oluyor,bende otrivelle kullandım 5 adet embriyom donduruldu,haziranda transfer olucak inşallah,çatlatma iğnelerinin nasıl bir farkı var acabaBana ikisini ayrica lucrin çatlatma vermişlerdi embriyolarım dondurulacağı için lucrin vermişlerdi.
Ne diyeceğimi bilemiyorum allah yardımcın olsun. Maalesef ki hiç birşeyin garantisi Yok hele ki bu bir cansa yaratılmıyor.Başka embriyom yok genetik sorun var dediler ama inanamıyorum
Biraz eksik yazdım. Bende ohss riski vardı yumurtam çoktu ayrıca rahim dinlendirme olacağı için verildi. Ohss riskinde özellikle veriyorlar diye biliyorum. Sizde yanlış bir uygulama olmamıştır içiniz rahat olsun.lucrinin embriyo dondruma işlemine nasıl etkisi oluyor,bende otrivelle kullandım 5 adet embriyom donduruldu,haziranda transfer olucak inşallah,çatlatma iğnelerinin nasıl bir farkı var acaba
Biraz eksik yazdım. Bende ohss riski vardı yumurtam çoktu ayrıca rahim dinlendirme olacağı için verildi. Ohss riskinde özellikle veriyorlar diye biliyorum. Sizde yanlış bir uygulama olmamıştır içiniz rahat olsun.lucrinin embriyo dondruma işlemine nasıl etkisi oluyor,bende otrivelle kullandım 5 adet embriyom donduruldu,haziranda transfer olucak inşallah,çatlatma iğnelerinin nasıl bir farkı var acaba
Biraz eksik yazdım. Bende ohss riski vardı yumurtam çoktu ayrıca rahim dinlendirme olacağı için verildi. Ohss riskinde özellikle veriyorlar diye biliyorum. Sizde yanlış bir uygulama olmamıştır içiniz rahat olsun..lucrinin embriyo dondruma işlemine nasıl etkisi oluyor,bende otrivelle kullandım 5 adet embriyom donduruldu,haziranda transfer olucak inşallah,çatlatma iğnelerinin nasıl bir farkı var acaba
aslında bendede ohss riski vardı rahim dinlendirme uygulanıyor şimdi,yücel beyin verdiği ilk reçetede bu iğne yazıyordu,sonradan gelen mesajda lucrin yazıyordu.bende ilk iğneyi almıştım ve yaptıktan sonra lucrin yazdığını farkettim.Biraz eksik yazdım. Bende ohss riski vardı yumurtam çoktu ayrıca rahim dinlendirme olacağı için verildi. Ohss riskinde özellikle veriyorlar diye biliyorum. Sizde yanlış bir uygulama olmamıştır içiniz rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?