Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

11 tanesi döllendi demek bu 2.gün aramıyorlar 3 4 ve 5.gün arayıp bilgi veriyorlar. 5.güne kalanlar en kalitelileri diye biliyorum.benim de 12si döllenmiş yarın 3.günleri bakalım ne söyleyecwkler.
InşAllah çok ama çok iyi sonuçlar alırsınız. Peki siz embriyo kalitesini öğrenebildiniz mi

Çok üzüldüm adınıza, 9 sene bekleyip elveda demek çok üzmüştür eminim sizi. Bundan sonraki tedavinizde sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim.

merhaba, iğne olarak sadece gonal f ce cetrotide mi veriyor lar, merional vs vermiyorlar mı

Çok üzüldüm. Çok zordur eminim inşallah en kısa zamanda yeni bir hamilelikle sevinirsiniz. Başka embriyonuz var mı? Pgtli embriyoda mı genetik sorun çıktı?

naturel tedavi dedikleri sadece gonal f ve cetrodite ile oluyor sanırım, hastalarda ilk bunu deneyip olmazsa mı merional vs ile hormonu artırıp çok embriyo elde etmeye çalışıyorlar

çok üzücü bu yaşadıkların. Allah sabır versin sana. Bizim göremediğimiz bir hayır var tabi ki bunda da, görebilmek nasip olsun, bi nebze rahatlamak nasip olsun.
Pgt li embriyoda genetik problem burada hiç rastlamadım. Benim bir önceki transferim pgt lydi ve düşük olmuştu, düştüğü için incelemeye gönderememiştik o yüzden bir yorum yapamıyorum.
Bugünden Sonra hep güzel şeyler yaşarsın umarım, Allah güç kuvvet versin..

Onu öğrenmek için daha çok erken. 5.günde belli olur diye düşünüyorum.
Hadi bakalım hayırlısı. Yapay bir sıvının içinde 2, 3 hücrede olsa sizin bir parçanızın olması ne kadar güzel inşAllah hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur burada bunun için çabalayan herkese dua ediyorum. Kalbimin en içinden en saf haliyle. Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Bana ikisini ayrica lucrin çatlatma vermişlerdi embriyolarım dondurulacağı için lucrin vermişlerdi.
lucrinin embriyo dondruma işlemine nasıl etkisi oluyor,bende otrivelle kullandım 5 adet embriyom donduruldu,haziranda transfer olucak inşallah,çatlatma iğnelerinin nasıl bir farkı var acaba

lucrinin embriyo dondruma işlemine nasıl etkisi oluyor,bende otrivelle kullandım 5 adet embriyom donduruldu,haziranda transfer olucak inşallah,çatlatma iğnelerinin nasıl bir farkı var acaba
Biraz eksik yazdım. Bende ohss riski vardı yumurtam çoktu ayrıca rahim dinlendirme olacağı için verildi. Ohss riskinde özellikle veriyorlar diye biliyorum. Sizde yanlış bir uygulama olmamıştır içiniz rahat olsun.

Biraz eksik yazdım. Bende ohss riski vardı yumurtam çoktu ayrıca rahim dinlendirme olacağı için verildi. Ohss riskinde özellikle veriyorlar diye biliyorum. Sizde yanlış bir uygulama olmamıştır içiniz rahat olsun.

Biraz eksik yazdım. Bende ohss riski vardı yumurtam çoktu ayrıca rahim dinlendirme olacağı için verildi. Ohss riskinde özellikle veriyorlar diye biliyorum. Sizde yanlış bir uygulama olmamıştır içiniz rahat olsun..

aslında bendede ohss riski vardı rahim dinlendirme uygulanıyor şimdi,yücel beyin verdiği ilk reçetede bu iğne yazıyordu,sonradan gelen mesajda lucrin yazıyordu.bende ilk iğneyi almıştım ve yaptıktan sonra lucrin yazdığını farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…