Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günaydın arkadaşlar 1 tane dondurulmuş embriom var. Ne transfer edilen embiom ne de dondurulmuş hakkında yazılı bir belge vermediler. Sadece sözlü olarak bilgi verildi. Acaba gözden mi kaçtı aranız da alan varmi???

Hiç bilgim yok canim benim de aklıma takıldı yaptırmak istiyorum. Aslında babam da pıhtı atma oldu ve felç geçirdi ama benden bu tahlil istenmedi.
Merhaba canım bende kan pıhtılaşması çıktı ve kimyasal gebeliği ona bağlıyoruz. Eylül ekim gibi tekrardan başlamak istiyorum dondurulmuş embriyom yok herşey baştan başlanacak yani. Daha görüşmeye gitmedim kan pıhtılaşması için hamilelik öncesi ne gibi ilaçlar kullanılcak bilmek istiyorum

Elimde gonal f ve lucrin var. İsteyen olursa bugün için memorialın yakınında bir oteldeyim özelden ulaşıtsa bugün içindr verebilirim. Yarın yola çıkıyorum
Merhabalar memorialin yanında hangi oteldesiniz acaba benimde otel araştırmam lazım

Merhabalar memorialin yanında hangi oteldesiniz acaba benimde otel araştırmam lazım
Big bax oteldeydik. İlk 6 gün 160tlye kaldık sınra taz fiyatına geçtiler 2 kişi 180e kaldık 2 günde. Hastaneye çok yakın ve diğer otellere göre daha uygun. Kahvaltı dahil. Çay meyve suyu filan sabah 7 akşam 22e kadar ücretsiz.
Orta düzeyde bir otel. Bu fiyata iyi yine en azından güvenilir. Odalarda buz dolabı da var ilaç koymak için kullandık biz. Hastaneye 10dk. Biz her gün yürüyerwk gidip geldik hem yürüyüş yapmış olduk. Otelin önünde de her zaman taksi oluyor zaten isterseniz taksiyle de gidebilirsiniz

Big box otel

A 101 , bim yakın. Yemek yeme yerleri de yakınlarında sadece biraz yokuş çıkıyorsun yemek yeme yerleri için. Otelin hemen altında da yemek yeme yeri var çorbası da var. Otelde kalanlara da yüzde 10 indirim yapıyorlar

Canim benim allah kolaylık versin. En azindan sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun. Bu tedavi sürecin ona göre ilerler. Rabbim inşallah nasip eder ve bu son olur

Merhaba arkadaşlar ben cuma günü histeroskopi olucam memorialda. Merak ettiğim öncesinde ilişki yasağı var mı ? Bana randevuyu veren hemşire telefonda bişi demedi ben de sormayı unuttum. Bilginiz var mı?

Canım hatırlamam mı :) az dertleşmedik burda. Aslında ben takmıyorum ama doktorlar her zaman en kötü ihtimalleri söylüyor benim pgtli değildi o yüzden yaptırdım ama yaptırmasaydım diye iç geçiriyorum hayırlısı artık. Amin inşAllah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Pgt yaptırılınca tutunma olasılığı azalıyor mu bi bilginiz var mı
Azalmaz artar canım kromozom bozukluğu olanlar eleniyor çünkü. Ben yaptırmadım ikisi tutmadı üçüncü tuttu kalp atışı durdu onda kromozom bozukluğu çıktı ama tüp bebekte sık rastlanan bi bozukluk değil demişti Semra hanım o yüzden kalan embriyolara yapılmadı pgt. Ama en baştan yapılmış olsaydı o transfer edilmeyecekti ben kürtaj olmayacaktım belkide. Nasip işte yaşayarak öğreniyoruz inş bu sefer sağlıkla doğar isteyen herkese nasip etsin Rabbim

9 yıl sonra gelen mucizeme 13.haftamda veda ettim.ngs li sağlıklı embriyoydu.genetik sorunu vardı dediler 12.000gen var dediler içim yanıyor neden böyle oldu anlamadım ne yapacağımı şaşırdım.sağlıklı embriyo çok güvenmiştim.çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı?sağlıklı çıkma ihtimali nasıl artar acaba.çok çok üzgünüm.şişli memorial çok iyi bir merkez ben çok şanssızım

Arkadaşlar merhaba dün yumurtam toplandı az önce haber geldi 11 tane embiriyonuz oluştu diye ben heyecandan soramadım tabi embriyo kalitesi belli olur mu bunu sormamız lazım mı?? Ya da farkli bir şey o kadar heyecanliyim ki size anlatamam atladığım bir şey var mi?

11 tanesi döllendi demek bu 2.gün aramıyorlar 3 4 ve 5.gün arayıp bilgi veriyorlar. 5.güne kalanlar en kalitelileri diye biliyorum.benim de 12si döllenmiş yarın 3.günleri bakalım ne söyleyecwkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…