Canim hayirli olsun. Sonu guzel olsun insallah. Rabbim yuzunu guldursun. Tamamina erdirsin.Çiko kistim olduğu için kaliteyi etkilemiş olabilir bende
Merhaba canım bende kan pıhtılaşması çıktı ve kimyasal gebeliği ona bağlıyoruz. Eylül ekim gibi tekrardan başlamak istiyorum dondurulmuş embriyom yok herşey baştan başlanacak yani. Daha görüşmeye gitmedim kan pıhtılaşması için hamilelik öncesi ne gibi ilaçlar kullanılcak bilmek istiyorumHiç bilgim yok canim benim de aklıma takıldı yaptırmak istiyorum. Aslında babam da pıhtı atma oldu ve felç geçirdi ama benden bu tahlil istenmedi.
Hadi inşallah guzel sonuclarinizi bekliyoruzEmbriyolog aradı 15ten 14ü olgun çıkmış 12si döllenmiş. Bakalım 5. Güne kaç tane kalacak
Merhabalar memorialin yanında hangi oteldesiniz acaba benimde otel araştırmam lazımElimde gonal f ve lucrin var. İsteyen olursa bugün için memorialın yakınında bir oteldeyim özelden ulaşıtsa bugün içindr verebilirim. Yarın yola çıkıyorum
Big bax oteldeydik. İlk 6 gün 160tlye kaldık sınra taz fiyatına geçtiler 2 kişi 180e kaldık 2 günde. Hastaneye çok yakın ve diğer otellere göre daha uygun. Kahvaltı dahil. Çay meyve suyu filan sabah 7 akşam 22e kadar ücretsiz.Merhabalar memorialin yanında hangi oteldesiniz acaba benimde otel araştırmam lazım
Big box otelBig bax oteldeydik. İlk 6 gün 160tlye kaldık sınra taz fiyatına geçtiler 2 kişi 180e kaldık 2 günde. Hastaneye çok yakın ve diğer otellere göre daha uygun. Kahvaltı dahil. Çay meyve suyu filan sabah 7 akşam 22e kadar ücretsiz.
Orta düzeyde bir otel. Bu fiyata iyi yine en azından güvenilir. Odalarda buz dolabı da var ilaç koymak için kullandık biz. Hastaneye 10dk. Biz her gün yürüyerwk gidip geldik hem yürüyüş yapmış olduk. Otelin önünde de her zaman taksi oluyor zaten isterseniz taksiyle de gidebilirsiniz
Rezervasyon yapmıyorlardı en son. Giden boşsa oda kalıyor ama genelde hep boştu. Yazın belki dolu olabilir.Merhabalar memorialin yanında hangi oteldesiniz acaba benimde otel araştırmam lazım
A 101 , bim yakın. Yemek yeme yerleri de yakınlarında sadece biraz yokuş çıkıyorsun yemek yeme yerleri için. Otelin hemen altında da yemek yeme yeri var çorbası da var. Otelde kalanlara da yüzde 10 indirim yapıyorlarMerhabalar memorialin yanında hangi oteldesiniz acaba benimde otel araştırmam lazım
Canim benim allah kolaylık versin. En azindan sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun. Bu tedavi sürecin ona göre ilerler. Rabbim inşallah nasip eder ve bu son olurMerhaba canım bende kan pıhtılaşması çıktı ve kimyasal gebeliği ona bağlıyoruz. Eylül ekim gibi tekrardan başlamak istiyorum dondurulmuş embriyom yok herşey baştan başlanacak yani. Daha görüşmeye gitmedim kan pıhtılaşması için hamilelik öncesi ne gibi ilaçlar kullanılcak bilmek istiyorum
Merhaba beni hatırladın mı :) tanıdık isimler bakıyorum arada girip güzel haber var mı diye çok sevindim ikili teste takılma canım ben yaptırmadım bile çok az kalmış sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahİnş canım
Canım hatırlamam mı :) az dertleşmedik burda. Aslında ben takmıyorum ama doktorlar her zaman en kötü ihtimalleri söylüyor benim pgtli değildi o yüzden yaptırdım ama yaptırmasaydım diye iç geçiriyorum hayırlısı artık. Amin inşAllah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım isteyen herkese nasip etsin RabbimMerhaba beni hatırladın mı :) tanıdık isimler bakıyorum arada girip güzel haber var mı diye çok sevindim ikili teste takılma canım ben yaptırmadım bile çok az kalmış sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Azalmaz artar canım kromozom bozukluğu olanlar eleniyor çünkü. Ben yaptırmadım ikisi tutmadı üçüncü tuttu kalp atışı durdu onda kromozom bozukluğu çıktı ama tüp bebekte sık rastlanan bi bozukluk değil demişti Semra hanım o yüzden kalan embriyolara yapılmadı pgt. Ama en baştan yapılmış olsaydı o transfer edilmeyecekti ben kürtaj olmayacaktım belkide. Nasip işte yaşayarak öğreniyoruz inş bu sefer sağlıkla doğar isteyen herkese nasip etsin RabbimPgt yaptırılınca tutunma olasılığı azalıyor mu bi bilginiz var mı
Merhaba canım Mesajını geç gördüm kusura bakma Evet adetlerim çok düzensiz di aylarca olmadığım oluyordu bana Naturel olmadı ilaçla olduMojo44 merhaba mojo sana birşey sormak istiyorum. Pcos vardı sanırım sende de adet döngün nasıldı? Natural takip mi yapılmıştı sana?
11 tanesi döllendi demek buArkadaşlar merhaba dün yumurtam toplandı az önce haber geldi 11 tane embiriyonuz oluştu diye ben heyecandan soramadım tabi embriyo kalitesi belli olur mu bunu sormamız lazım mı?? Ya da farkli bir şey o kadar heyecanliyim ki size anlatamam atladığım bir şey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?