- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Ben en baştan beri İpek hanıma muayene oldum memnunum. Günseli hanim yumurtalarımı topladı onun enerjisinide gerçekten sevdim. Bir kere de İpek hanım izindeyken Fulya hanım muayene etti o da gayet pozitifti ama en son kontroldü her sey bitmişti yani kesin iyidir kötüdür diyemem.Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Ramazandan sonra tedaviye başlıcaz bizde inşallah size bi sorum olcak ekip drlarından en iyisi kim araştırma imkanınız olduysa yardımcı olabilir misiniz? Ben ilk muaynemi İpek Nur Balın hanımla yaptım hiç araştırmadan tesadüfen gittim önerebilceğiniz başka bi ekip dr u var mı acaba? Hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin inş
Anladım karışık bi çalışma sistemleri var yani başladığın dr la sınırlı kalınmıyo bende memnun kaldm aslında baya detaylı ilgileniyo yine de bilgi almak iyidir diye sizlere sormak istedim teşekkürlerMerhabalar,
Bende İpek hocanın eşi Soner hocaya gitmiştim memnun kaldım gayet ilgililer. zaten takım çalışması sizin dosyasınızı ekip olarak takip ediyorlar mesela benım surecımde transferimi günselin hanım yumurta toplama işlemimi yücel bey bazı gunlerdeki kontrolumude gonul hoca ılgılenmıstı.
Mrb cnm doktor sana clexane neden verdi yani sorunun neydi de doktor gerek gördü bana bu sefer gerek görmedi Anlam veremedimMerhabalar, elimde hamilelikte kullandıklarımdan kalan 4 kutu 0.4 lük clexane var, ihtiyacı olan özelden yazarsa ulaştırabilirim.
Önceki kayıplarımdan dolayı önlem amaçlı kullandım.Mrb cnm doktor sana clexane neden verdi yani sorunun neydi de doktor gerek gördü bana bu sefer gerek görmedi Anlam veremedim
Bak cnm bende ondan dolayı sordum zaten benim normal yolla 5 gebelik kaybım bir tane de dış gebelikten ameliyat oldum ben öncekilerde clexan kullandım ama sonuç aynıydı kalp atışları yavaştı sonra da öldüler zaten hangi doktor karar verdi birde yapılan tüp bebek pgt li mi transfer olduÖnceki kayıplarımdan dolayı önlem amaçlı kullandım.
Hayırlısı olsun inşallah canim benim çok sevindim iyi olmana herşey gönlüne göre hayırlısı olur inşallah bundan sonraki aşama daha güzel ilerleyecek sonuda çok güzel olacak inşallah ❤❤Merhaba herkese hayırlı ramazanlar olsun herkese şu mübarek ay suyu hürmetine Allah hepimizin duasını kabul etsin Allah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebekler kucağımızı almayı nasip etsin
Evet şimdi nereden ve nasıl başlıycam bilmiyorum uzun süredir hep hastane ev falan derken herşey yoluna girdiğini görünce bende hem ruhsal hem piskoloji olarak çok yıprandım diye kendime izin verdimkötü günler arkada kalsın inşallah Allah bir daha kimseyi bilinmesizlikte bırakmasın . kaç aydan beri hastane hastane dolaştık yanlış teşhis olduğunu ögrendim günden beri şey var aklımda Allah herşeyin hayırlısını versin sabır diye diye geldik bugünlere inşallah herşey daha iyi olucak . Ailemle vakit geçirdim...Daha sonra güzel ankara ,nevşehir gezimizinden sonra ziyaretlerimizi yaptık dualarımızı ettik Allah dualarımızı işitsin . Evet şimdi artık 2 .embriyomuzu düşünüyoru sanırım bayramda 2.embriyomuzu düşünüyoruz bayram için de kontrol olursam bayramdan sonra tarnsefer diye düşünüyoruz yücel hocayla konuştuk hakkımızda hayılısıyla sağlıklı bir şekilde herşey güzel olur . bugün ücreti ögrendik 4.300 dedi menekşe hanım dondurulmuş embriyo sizinde mi öyle kızlar acaba ? 2 transfer için kendimi şimdiden hazırlamak istiyorum . leslie34 ablacım sağolsun bir kaç öneride bulundu en kısa zamanda başlıyacam Darısı isteyen ,bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba, benim doktorum İpek hanımdı yumurtalarımı Günseli hanım transferimi Gönül hanım yaptı hepsi birbirinden değerli ve ilgiliArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Ramazandan sonra tedaviye başlıcaz bizde inşallah size bi sorum olcak ekip drlarından en iyisi kim araştırma imkanınız olduysa yardımcı olabilir misiniz? Ben ilk muaynemi İpek Nur Balın hanımla yaptım hiç araştırmadan tesadüfen gittim önerebilceğiniz başka bi ekip dr u var mı acaba? Hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin inş
"Keşke" kelimesinden nefret ederim ama diyecek başka söz bulamıyorum keşke yapmasaydın. Bu sayfada çok örneğini gördük. Test günü kanda pozitif gördüğü halde idrar testi negatif olanları. 5.gün zaten kan testi için bile çok erken. Ben 4 transferimde de 9.günü bekleyip gidip merkeze kan verdim. Öncesinde ne kan ne idrar testi yapmadım. Ha yapıp erken öğrenenler olmadı mı oldu. Ama yine de yanıltıcı olabilecek bir durum. Sana tavsiyem o testleri çöpe at ve yaptığını unut. Yapmamış gibi davran çünkü hiç bir anlamı yok şu anda. Sonra da sabır ve dua ile test gününü bekle.Az önce dayanamayıp eşimden gizli gebelik testi yaptım hem de 2 tane ikisi de net tek çizgiçok moralim bozuldu okadar emindim bu sefer transferimin 5. Günü adetime de 5 gün var erken biliyorum ama çok üzüldüm çöktüm resmen
Sizi hatırlıyorum hayırlı olsun gebeliğiniz. Size genetik pıhtılaşma testleri yapılmadı mı? Doğal yolla düşükler olduğunda 2 veya 3 düşükten sonra bakılıyor diye biliyorum. Orda sorun çıkmamışsa sebebin pıhtılaşma olmadığı sonucuna varılarak gerekli görülmemiş olabilir. Yorum doktordan doktora da değişebiliyor. Bi çok tüp bebek merkezi testleri yapmaya ihtiyac duymadan herkese kullandırıyor hem iğne hem coraspin. Memorial gerekli gördüğünde pıhtılaşma testlerini istiyor ve kişinin durumuna göre veriyor iğne ve coraspini.Bak cnm bende ondan dolayı sordum zaten benim normal yolla 5 gebelik kaybım bir tane de dış gebelikten ameliyat oldum ben öncekilerde clexan kullandım ama sonuç aynıydı kalp atışları yavaştı sonra da öldüler zaten hangi doktor karar verdi birde yapılan tüp bebek pgt li mi transfer oldu
Teşekkür ederim cevabınız için. Daha önceki transferlerimde böyle birşey yapmamıştım ama bu sefer o kadar inandım ki kesin görürüm silik bir çizgi dedim ümidimi kaybettim şuan psikolojimi alt üst ettim bile bile"Keşke" kelimesinden nefret ederim ama diyecek başka söz bulamıyorum keşke yapmasaydın. Bu sayfada çok örneğini gördük. Test günü kanda pozitif gördüğü halde idrar testi negatif olanları. 5.gün zaten kan testi için bile çok erken. Ben 4 transferimde de 9.günü bekleyip gidip merkeze kan verdim. Öncesinde ne kan ne idrar testi yapmadım. Ha yapıp erken öğrenenler olmadı mı oldu. Ama yine de yanıltıcı olabilecek bir durum. Sana tavsiyem o testleri çöpe at ve yaptığını unut. Yapmamış gibi davran çünkü hiç bir anlamı yok şu anda. Sonra da sabır ve dua ile test gününü bekle.
Az önce dayanamayıp eşimden gizli gebelik testi yaptım hem de 2 tane ikisi de net tek çizgiçok moralim bozuldu okadar emindim bu sefer transferimin 5. Günü adetime de 5 gün var erken biliyorum ama çok üzüldüm çöktüm resmen
Teşekkür ederim cevap ve desteğiniz için, migrenim azdı valla eski yorumları okudum 5.6. Günde silik çizgiyi gören çok olup ben iki testte de ikinci çizgi emaresi göremeyince çokkk üzüldüm çokJalapenoo nunda dediği gibi 5.gün kanda bile çıkmıyor bari 7.8.gün yapsaydın bi anlamı olabilirdi canım. Üzülme hiç yapmadığını farzet inşaAllah 4 gün sonra kanda pozitifi görürsün sağlıkla
Bazı kişilerde beta hcg geç yükseliyor canım inan seni telkin etmek için söylemiyorum başka arkadaşlarda yapmasın bunu diye söylüyorum. 9.gün kan sonucu 50 küsür çıkan arkadaşımızın bebeği doğdu bile kanda bile bazen böyle az çıkabiliyor. Ben 4 tedavimin ilk ikisinde erken test yapıyordum stres oluyordum gerek yok son ikide gününde test yaptım. Rabbim ol desin olsun inşaAllah şu mübarek günler hürmetine isteyen herkese nasip etsin. Endişelerini çok çok iyi anlıyorum doğum yapana kadarda bu stres ve endişe geçmiyormuş inşaAllah sağlıkla kucağımızada alırızTeşekkür ederim cevap ve desteğiniz için, migrenim azdı valla eski yorumları okudum 5.6. Günde silik çizgiyi gören çok olup ben iki testte de ikinci çizgi emaresi göremeyince çokkk üzüldüm çok
Ne tatlısınızBazı kişilerde beta hcg geç yükseliyor canım inan seni telkin etmek için söylemiyorum başka arkadaşlarda yapmasın bunu diye söylüyorum. 9.gün kan sonucu 50 küsür çıkan arkadaşımızın bebeği doğdu bile kanda bile bazen böyle az çıkabiliyor. Ben 4 tedavimin ilk ikisinde erken test yapıyordum stres oluyordum gerek yok son ikide gününde test yaptım. Rabbim ol desin olsun inşaAllah şu mübarek günler hürmetine isteyen herkese nasip etsin. Endişelerini çok çok iyi anlıyorum doğum yapana kadarda bu stres ve endişe geçmiyormuş inşaAllah sağlıkla kucağımızada alırız
Amin canım inşaAllah. Benim kanda çıkmasına rağmenidrar testi silikti bunuda belirteyimNe tatlısınızrahatladım biraz inşAllah dediğiniz gibidir, inşAllah belirgin çift çizgiler görürüz, inşAllah kucaklarımız dolar hayırlı sağlıklı bebişlerle Rabbim kabul eylesin dualarımızı
Coraspirin kullanıyorum benim yapılması gereken bütün tahlillerim yapıldı bir sorun yok tüp bebek te zaten sürekli düşük olduğu için karar verildi ve pgt li yapıldıSizi hatırlıyorum hayırlı olsun gebeliğiniz. Size genetik pıhtılaşma testleri yapılmadı mı? Doğal yolla düşükler olduğunda 2 veya 3 düşükten sonra bakılıyor diye biliyorum. Orda sorun çıkmamışsa sebebin pıhtılaşma olmadığı sonucuna varılarak gerekli görülmemiş olabilir. Yorum doktordan doktora da değişebiliyor. Bi çok tüp bebek merkezi testleri yapmaya ihtiyac duymadan herkese kullandırıyor hem iğne hem coraspin. Memorial gerekli gördüğünde pıhtılaşma testlerini istiyor ve kişinin durumuna göre veriyor iğne ve coraspini.
Ayy darısı bana inşAllahAmin canım inşaAllah. Benim kanda çıkmasına rağmenidrar testi silikti bunuda belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?