Son 6 ay içinde yapılmışsa sorun olmaz. Ama eksik olanları mümkün mertebe tamamlarsaniz daha iyi olur. Hayırlısı olsun.Kızlar bişi sorucam Cuma günü ön görüşme yapacağım Yücel bey ve Semra hanıma . Mesajda istedikleri tahlillerin bazıları yok çoğu şubatta yaptırdıklarım. Şubatta yapılan tahlilleri kabul ederler mi yenisini mi isterler ? Şu an sadece görüşme yapıp sonraki ay başlamayı düşünüyorum
Merhaba arkadaşım. Yazdıklarını biraz okudum geçmişe de dönüp baktım negatif sonuç almışsın çok üzüldüm. Benim burada tanıdığım bir arkadaşım varCoraspirin kullanıyorum benim yapılması gereken bütün tahlillerim yapıldı bir sorun yok tüp bebek te zaten sürekli düşük olduğu için karar verildi ve pgt li yapıldı
Ben şuan tüp bebekle hamile kaldım Cuma kalp atışlarını duyduk çok şükür ama çok korkuyorum tabi bana memorialde kan sulandırıcı iğne önermediler ben İstanbul dışında yaşıyorum buradaki doktorlar senin kan sulandırıcı iğne kullanman lazım diyorlar tabi ki benim de kafam karışıyorMerhaba arkadaşım. Yazdıklarını biraz okudum geçmişe de dönüp baktım negatif sonuç almışsın çok üzüldüm. Benim burada tanıdığım bir arkadaşım varBestttt yanlış hatırlamıyorsam 5/6 tane normal gebeliği sonlandı. 1 kez tüp bebek negatifi var. Şuan bebeği kucağında. Darısı bizlere inşallah. İsmini etiketledim. Geçmiş yazılarını okumanı tavsiye ederim. Normal yolla bebek sahibi oldu. Bir serum almış gebeliğini öğrenir öğrenmez. Belli bir süre ve bebeği dünyaya geldi. Serumun ismini hatırlamıyorum. Ama yazmıştı geçmiş mesajlarını okursan belki yararı olur. Geçmiş olsun.
Aaa maaşallah çok sevindim. 4 küsür beta okudum negatif aldın diye okudum yanlış bakmış olabilirim. Duyduğuma çok sevindim gerçekten. İnşallah sağlıklı devam eder. Maalesef dr farklı farklı şeyler söyleyebiliyor. Birkaç farklı drdan bilgi almak daha sağlıklı olabilir. Dua et Allah’a emanet et bebeğini mutlaka. Nasip inşallah dünyaya gelir sana evlat olur.Ben şuan tüp bebekle hamile kaldım Cuma kalp atışlarını duyduk çok şükür ama çok korkuyorum tabi bana memorialde kan sulandırıcı iğne önermediler ben İstanbul dışında yaşıyorum buradaki doktorlar senin kan sulandırıcı iğne kullanman lazım diyorlar tabi ki benim de kafam karışıyor
Çok teşekkürler içim rahatladıMerhaba, benim doktorum İpek hanımdı yumurtalarımı Günseli hanım transferimi Gönül hanım yaptı hepsi birbirinden değerli ve ilgili ☺ Ama İpek hanımın güleryüzü, naifliği ve ilgisi ayrı benim için oyüzden kasımdan bu zamana kadar hep onunlaydım umarım yardımcı olabildim.
canım ümitlendirmekde istemem ama bende gebelik testi yapmıştım dayanamayıp ve negatif çıkmıştı ama kan vereceğim gün pozitif çıktı kimyasal gebelikte olsa . . .Az önce dayanamayıp eşimden gizli gebelik testi yaptım hem de 2 tane ikisi de net tek çizgiçok moralim bozuldu okadar emindim bu sefer transferimin 5. Günü adetime de 5 gün var erken biliyorum ama çok üzüldüm çöktüm resmen
Teşekkürler cevabınız için. Dünden sonra pek ümidim yok açıkcası cuma test günüm hayırlısı diyelim yapcak birşey yok hayat devam ediyor Rabbim ne derse ocanım ümitlendirmekde istemem ama bende gebelik testi yapmıştım dayanamayıp ve negatif çıkmıştı ama kan vereceğim gün pozitif çıktı kimyasal gebelikte olsa . . .
Tabiki canınızı sıkmayın üzülmeyin.Teşekkürler cevabınız için. Dünden sonra pek ümidim yok açıkcası cuma test günüm hayırlısı diyelim yapcak birşey yok hayat devam ediyor Rabbim ne derse o
Merhaba canim arkadas da dusuk mu yapmis? Ayni durumu yasayan herkese seve seve yardimci olurum cok zor surecler yasamayan anlamaz.Merhaba arkadaşım. Yazdıklarını biraz okudum geçmişe de dönüp baktım negatif sonuç almışsın çok üzüldüm. Benim burada tanıdığım bir arkadaşım varBestttt yanlış hatırlamıyorsam 5/6 tane normal gebeliği sonlandı. 1 kez tüp bebek negatifi var. Şuan bebeği kucağında. Darısı bizlere inşallah. İsmini etiketledim. Geçmiş yazılarını okumanı tavsiye ederim. Normal yolla bebek sahibi oldu. Bir serum almış gebeliğini öğrenir öğrenmez. Belli bir süre ve bebeği dünyaya geldi. Serumun ismini hatırlamıyorum. Ama yazmıştı geçmiş mesajlarını okursan belki yararı olur. Geçmiş olsun.
Ben 6 kez doğal yolla hamile kaldım bir tanesi dış gebelikti ameliyat oldum daha sonra doktorlar bana pgt li tüp bebek önerdi 2 tane negatif olmadı sonra bu sene Nisan da yaptırdım çok şükür tuttu önce keseyi gördük çok şükür Cuma günü kalp atışlarını duyduk çok şükür şuan bir sıkıntım yok ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye be şuan folik asit ve coraspirin kullanıyorumAaa maaşallah çok sevindim. 4 küsür beta okudum negatif aldın diye okudum yanlış bakmış olabilirim. Duyduğuma çok sevindim gerçekten. İnşallah sağlıklı devam eder. Maalesef dr farklı farklı şeyler söyleyebiliyor. Birkaç farklı drdan bilgi almak daha sağlıklı olabilir. Dua et Allah’a emanet et bebeğini mutlaka. Nasip inşallah dünyaya gelir sana evlat olur.
Amiiinn hoşgeldinizMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Allah bu mübarek günde evlat isteyen herkesin duasının kabul olmasını nasip etsin inşallah.
Sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Memorial Şişli Tüp Bebek bölümünü öneriyor musunuz? Fiyatı nedir?
Teşekkür ederim.
Amiiinn hoşgeldiniz
Evet öneriyorum kesinlikle. fiyatı 8750 tl diye biliyorum
Merhabalar, ben de kesinlikle tavsiye ediyorum test sonucum negatif dahi çıksa tavsiye ediyorum, çok ilgililer güleryüzlüler profesyoneller mutlaka ön görüşme yapın zaten sonrasında tekrar gelmek isticeksiniz diye düşünüyorumMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Allah bu mübarek günde evlat isteyen herkesin duasının kabul olmasını nasip etsin inşallah.
Sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Memorial Şişli Tüp Bebek bölümünü öneriyor musunuz? Fiyatı nedir?
Teşekkür ederim.
5. Gün embriyo su muydu?Teşekkürler cevabınız için. Dünden sonra pek ümidim yok açıkcası cuma test günüm hayırlısı diyelim yapcak birşey yok hayat devam ediyor Rabbim ne derse o
Merhabalar, ben de kesinlikle tavsiye ediyorum test sonucum negatif dahi çıksa tavsiye ediyorum, çok ilgililer güleryüzlüler profesyoneller mutlaka ön görüşme yapın zaten sonrasında tekrar gelmek isticeksiniz diye düşünüyorum
Bende Gebze’de oturuyordum ve yakın olduğu için Anadolu hastanesi aydın arıcıyı çok araştırmıştım..memnun olanlar çoğunlukta.ama ben Şişli Memorial’ı tercih ettim.çok araştırdım bende ve Memorial’ın laboratuvarının Türkiye’nin en iyilerinden olduğunu gördüm.1 buçuk saat mesafe hiçte önemli değil biz günü birlik gidip geldik.evet haftaiçi çok trafik oluyor bazen zorlaşabiliyor.ama sonu güzel olacaksa bence herşeye değerTeşekkür ederim cevabınız için.
Anadolu yakasında oturuyorum. Bana Anadolu Sağlık merkezi Prof. Dr. Aydın Arıcı Bey daha yakın ama daha iyi bir merkez bulmak istiyorum. Yol olarak şişli memoriale 1.5 saat mesafedeyim. Sizce problem olur mu aradaki mesafe?
Bende Gebze’de oturuyordum ve yakın olduğu için Anadolu hastanesi aydın arıcıyı çok araştırmıştım..memnun olanlar çoğunlukta.ama ben Şişli Memorial’ı tercih ettim.çok araştırdım bende ve Memorial’ın laboratuvarının Türkiye’nin en iyilerinden olduğunu gördüm.1 buçuk saat mesafe hiçte önemli değil biz günü birlik gidip geldik.evet haftaiçi çok trafik oluyor bazen zorlaşabiliyor.ama sonu güzel olacaksa bence herşeye değer
Evet 5. Gün embriyosu normalde 5.-6. Gün idrarda çıkar diyorlar oyüzden umutsuzum5. Gün embriyo su muydu?
Özel arabanız varsa yol hiç önemli değil..ben bu yıl İzmit’ten gidip geldim düşünün sizin daha yakın.haftasonuna denk geldiği günlerde yarım saatte gidersiniz.benim ilk tedavim başka bi merkezdeydi..2.yi Memorial düşündük zaten başından beri kafamda burası vardı ama sizin gibi yol gözümde büyümüştü.transferden sonra da yol problem olmadı..inanın kendi evim gibi orada rahat ettik eşim de bende.kendini hiç yabancı hissetmiyorsun herşey çok rahat.gidince zaten göreceksinizYakınız bende Darıca'dayım. Şuan ciddi bir şekilde araştırmaya başladık. Fiyat olarak Anadolu hastanesi de 8700 TL dedi.
Ama dediğiniz gibi şişli memorial in laboratuarını çok daha iyi diyorlar. Eğer de ilgililerse ve sonuçta inşallah hepimiz için güzel olacaksa yol dediğiniz gibi teferruat olarak kalır. Ben transfer işleminden sonra acaba problem olur mu diye düşünmüştüm ama olmaz diye anlıyorum yazılanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?