Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Son 6 ay içinde yapılmışsa sorun olmaz. Ama eksik olanları mümkün mertebe tamamlarsaniz daha iyi olur. Hayırlısı olsun.
 
Coraspirin kullanıyorum benim yapılması gereken bütün tahlillerim yapıldı bir sorun yok tüp bebek te zaten sürekli düşük olduğu için karar verildi ve pgt li yapıldı
Merhaba arkadaşım. Yazdıklarını biraz okudum geçmişe de dönüp baktım negatif sonuç almışsın çok üzüldüm. Benim burada tanıdığım bir arkadaşım var Bestttt yanlış hatırlamıyorsam 5/6 tane normal gebeliği sonlandı. 1 kez tüp bebek negatifi var. Şuan bebeği kucağında. Darısı bizlere inşallah. İsmini etiketledim. Geçmiş yazılarını okumanı tavsiye ederim. Normal yolla bebek sahibi oldu. Bir serum almış gebeliğini öğrenir öğrenmez. Belli bir süre ve bebeği dünyaya geldi. Serumun ismini hatırlamıyorum. Ama yazmıştı geçmiş mesajlarını okursan belki yararı olur. Geçmiş olsun.
 
Ben şuan tüp bebekle hamile kaldım Cuma kalp atışlarını duyduk çok şükür ama çok korkuyorum tabi bana memorialde kan sulandırıcı iğne önermediler ben İstanbul dışında yaşıyorum buradaki doktorlar senin kan sulandırıcı iğne kullanman lazım diyorlar tabi ki benim de kafam karışıyor
 
Aaa maaşallah çok sevindim. 4 küsür beta okudum negatif aldın diye okudum yanlış bakmış olabilirim. Duyduğuma çok sevindim gerçekten. İnşallah sağlıklı devam eder. Maalesef dr farklı farklı şeyler söyleyebiliyor. Birkaç farklı drdan bilgi almak daha sağlıklı olabilir. Dua et Allah’a emanet et bebeğini mutlaka. Nasip inşallah dünyaya gelir sana evlat olur.
 
Çok teşekkürler içim rahatladı bişey daha sormak istiyorum adetin 2.günü başlıyo ya bu süreç transfere kadar ne kadar sürüyo yani kaçıncı adette transfer oluyo ben 2sene önce bahçeci de ilk tüp bebek denemesi yapmıştık malesef tutmadı ve ne kadar sürdüğünü tam hatırlayamıyorum kötü bi deneyimdi hepsini hafızamdan silmek istedim heralde
 
canım ümitlendirmekde istemem ama bende gebelik testi yapmıştım dayanamayıp ve negatif çıkmıştı ama kan vereceğim gün pozitif çıktı kimyasal gebelikte olsa . . .
 
canım ümitlendirmekde istemem ama bende gebelik testi yapmıştım dayanamayıp ve negatif çıkmıştı ama kan vereceğim gün pozitif çıktı kimyasal gebelikte olsa . . .
Teşekkürler cevabınız için. Dünden sonra pek ümidim yok açıkcası cuma test günüm hayırlısı diyelim yapcak birşey yok hayat devam ediyor Rabbim ne derse o
 
Merhaba canim arkadas da dusuk mu yapmis? Ayni durumu yasayan herkese seve seve yardimci olurum cok zor surecler yasamayan anlamaz.
 
Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Allah bu mübarek günde evlat isteyen herkesin duasının kabul olmasını nasip etsin inşallah.
Sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Memorial Şişli Tüp Bebek bölümünü öneriyor musunuz? Fiyatı nedir?
Teşekkür ederim.
 
Ben 6 kez doğal yolla hamile kaldım bir tanesi dış gebelikti ameliyat oldum daha sonra doktorlar bana pgt li tüp bebek önerdi 2 tane negatif olmadı sonra bu sene Nisan da yaptırdım çok şükür tuttu önce keseyi gördük çok şükür Cuma günü kalp atışlarını duyduk çok şükür şuan bir sıkıntım yok ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye be şuan folik asit ve coraspirin kullanıyorum
 
Amiiinn hoşgeldiniz
Evet öneriyorum kesinlikle. fiyatı 8750 tl diye biliyorum
 
Amiiinn hoşgeldiniz
Evet öneriyorum kesinlikle. fiyatı 8750 tl diye biliyorum

Teşekkürler.
2 yıllık evliyim. Çocuğumuz olmadı eşim ve ben muayene olduk ikimizde de değerler normal çıktı. Bir kere aşılama oldum ama tutmadı. Sebebi açıklanamayan infertilite mevcut. Elbette bir sorun var ama 3 farklı hastaneye gittik ama sonuç yok. Yaşım 30. Benim gibi bilinmeyen infertilite sorunu yaşayan varmıydı?
 
Merhabalar, ben de kesinlikle tavsiye ediyorum test sonucum negatif dahi çıksa tavsiye ediyorum, çok ilgililer güleryüzlüler profesyoneller mutlaka ön görüşme yapın zaten sonrasında tekrar gelmek isticeksiniz diye düşünüyorum
 

Teşekkür ederim cevabınız için.
Anadolu yakasında oturuyorum. Bana Anadolu Sağlık merkezi Prof. Dr. Aydın Arıcı Bey daha yakın ama daha iyi bir merkez bulmak istiyorum. Yol olarak şişli memoriale 1.5 saat mesafedeyim. Sizce problem olur mu aradaki mesafe?
 
Bende Gebze’de oturuyordum ve yakın olduğu için Anadolu hastanesi aydın arıcıyı çok araştırmıştım..memnun olanlar çoğunlukta.ama ben Şişli Memorial’ı tercih ettim.çok araştırdım bende ve Memorial’ın laboratuvarının Türkiye’nin en iyilerinden olduğunu gördüm.1 buçuk saat mesafe hiçte önemli değil biz günü birlik gidip geldik.evet haftaiçi çok trafik oluyor bazen zorlaşabiliyor.ama sonu güzel olacaksa bence herşeye değer
 

Yakınız bende Darıca'dayım. Şuan ciddi bir şekilde araştırmaya başladık. Fiyat olarak Anadolu hastanesi de 8700 TL dedi.
Ama dediğiniz gibi şişli memorial in laboratuarını çok daha iyi diyorlar. Eğer de ilgililerse ve sonuçta inşallah hepimiz için güzel olacaksa yol dediğiniz gibi teferruat olarak kalır. Ben transfer işleminden sonra acaba problem olur mu diye düşünmüştüm ama olmaz diye anlıyorum yazılanlardan.
 
Özel arabanız varsa yol hiç önemli değil..ben bu yıl İzmit’ten gidip geldim düşünün sizin daha yakın.haftasonuna denk geldiği günlerde yarım saatte gidersiniz.benim ilk tedavim başka bi merkezdeydi..2.yi Memorial düşündük zaten başından beri kafamda burası vardı ama sizin gibi yol gözümde büyümüştü.transferden sonra da yol problem olmadı..inanın kendi evim gibi orada rahat ettik eşim de bende.kendini hiç yabancı hissetmiyorsun herşey çok rahat.gidince zaten göreceksiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…