Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ohss riski olanlarda fazla tutuyor bence. Önlem amaçlı da çok ilaç alıyoruz çünkü
Bende de ohss riski vardı. 30 yumurta toplandı. 1600 lira tuttu ilaçlarım. Hatta bir tane Gonal f hiç açmadım kullanmama gerek kalmadı. 2 tane Gonal f le tedavim bitti. 3 adet cetrotide kullandım. Bencede pco hastalarında ilaç ücreti az tutuyor.

Tedaviniz hayırlı olsun, gonal f kaçlıktı sizin? Benim 2 tane 900 lük 2000 tl tuttu geçen hafta..eğer aynıysa sizin aldığınız fiyat çok iyiymiş

Tedaviniz hayırlı olsun, gonal f kaçlıktı sizin? Benim 2 tane 900 lük 2000 tl tuttu geçen hafta..eğer aynıysa sizin aldığınız fiyat çok iyiymiş
Benim 450likti. İdil’den aldım bende. Bu arada teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olur inşallah.

Peki adet olduktan ne zaman sonra transfer oluyor.
Ben 5 martta adet oldum. Yumurta erken çatlama niyetinde olduğu için erkenden çatlatma iğnesi yazdılar. 16 martta da transfer oldu. Rahim kalınlığında sorun vardı. 7 mm idi. O yüzden çatlatma iğnesi ile paralel estrofem de kullanmaya başladım. Transfer günü rahmin daha iyi göründüyü söylendi.

Çatlatma iğnesi neden vuruyoruz onu anlamadım.

Şöyle ki; Doktorların belirlediği uygun zamanda çatlatma iğnesi vuruyoruz. 36 saat sonrada yumurtalarımız ( tüplere girmeden ) yumurtalıktan vakumlanıp toplanıyor. Zaten tüplere girerse geçmiş olsun tedavi boşa gitmiş oluyor. Toplama zamanını anlamak için çok önemli çatlatma iğnesi...

Arkadaş sanırım transfer sürecindeki çatlatma iğnesini soruyor. Naturel siklus transferinde o ay gelişen yumurta takip ediliyor. Çatlamayı ve çatladığı zamanı kontrol altında tutmak için çatlatma iğnesi veriliyor. İğneden 6 gün sonrasına transfer günü planlanıyor.

Arkadaslar merhaba hastene randevuları kendi ayarlıyor ya her teDavide mutlaka Semra hnm hastaları görüyor mu yoksa benim durumum mu sıkıntılı sizleride gördümu birde bende İdil Eczanesi diye duymuştum ama 1 mayısta mecburen açık olan eczaneye gitmek zorunda kaldım ama diğer eczanelerden daha uygun geldi bi tane golnal f 380 verdi Okmeydanı deniz eczanesi bilginiz olsun

Semra hoca benim ilk 2 kontrolüme de geldi. Sonra gelmedi ama. Rahatsızlığa göre geliyor sanırım

Arkadaşlar Merhabalar, bende Memorial Şişlide tedavi görüyorum. Yarın Çatlatma iğnesi olacağım. Elimden geldiğince sürekli bilgi edinmeye çalışıyorum. Ama bazen Fransız kalıyorum. Pco, ohss ve opu dediğiniz şeyler neler ?

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Ramazandan sonra tedaviye başlıcaz bizde inşallah size bi sorum olcak ekip drlarından en iyisi kim araştırma imkanınız olduysa yardımcı olabilir misiniz? Ben ilk muaynemi İpek Nur Balın hanımla yaptım hiç araştırmadan tesadüfen gittim önerebilceğiniz başka bi ekip dr u var mı acaba? Hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin inş

Opu yumurta toplama Pco polikistik over sendromu demek canım diğerine bende Fransızım

Merhabalar,
Bende İpek hocanın eşi Soner hocaya gitmiştim memnun kaldım gayet ilgililer. zaten takım çalışması sizin dosyasınızı ekip olarak takip ediyorlar mesela benım surecımde transferimi günselin hanım yumurta toplama işlemimi yücel bey bazı gunlerdeki kontrolumude gonul hoca ılgılenmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…