Ohss riski olanlarda fazla tutuyor bence. Önlem amaçlı da çok ilaç alıyoruz çünküİlaçları ben de idil eczanesinden aldım kesinlikle çok indirimli oluyor ben de pco luyum doktor ilaçların az turar demişti ama 3500 tuttu
Bende de ohss riski vardı. 30 yumurta toplandı. 1600 lira tuttu ilaçlarım. Hatta bir tane Gonal f hiç açmadım kullanmama gerek kalmadı. 2 tane Gonal f le tedavim bitti. 3 adet cetrotide kullandım. Bencede pco hastalarında ilaç ücreti az tutuyor.Ohss riski olanlarda fazla tutuyor bence. Önlem amaçlı da çok ilaç alıyoruz çünkü
Sanırım kişiden kişiye değişiyor. :)Ohss riski olanlarda fazla tutuyor bence. Önlem amaçlı da çok ilaç alıyoruz çünkü
Tedaviniz hayırlı olsun, gonal f kaçlıktı sizin? Benim 2 tane 900 lük 2000 tl tuttu geçen hafta..eğer aynıysa sizin aldığınız fiyat çok iyiymişBende de ohss riski vardı. 30 yumurta toplandı. 1600 lira tuttu ilaçlarım. Hatta bir tane Gonal f hiç açmadım kullanmama gerek kalmadı. 2 tane Gonal f le tedavim bitti. 3 adet cetrotide kullandım. Bencede pco hastalarında ilaç ücreti az tutuyor.
Benim 450likti. İdil’den aldım bende. Bu arada teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olur inşallah.Tedaviniz hayırlı olsun, gonal f kaçlıktı sizin? Benim 2 tane 900 lük 2000 tl tuttu geçen hafta..eğer aynıysa sizin aldığınız fiyat çok iyiymiş
Teşekkür ederim, ben başka bir eczaneden almıştım biran eyvah dedimBenim 450likti. İdil’den aldım bende. Bu arada teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olur inşallah.
GalübaSanırım kişiden kişiye değişiyor. :)
Ben 5 martta adet oldum. Yumurta erken çatlama niyetinde olduğu için erkenden çatlatma iğnesi yazdılar. 16 martta da transfer oldu. Rahim kalınlığında sorun vardı. 7 mm idi. O yüzden çatlatma iğnesi ile paralel estrofem de kullanmaya başladım. Transfer günü rahmin daha iyi göründüyü söylendi.Peki adet olduktan ne zaman sonra transfer oluyor.
Çatlatma iğnesi neden vuruyoruz onu anlamadım.Ben 5 martta adet oldum. Yumurta erken çatlama niyetinde olduğu için erkenden çatlatma iğnesi yazdılar. 16 martta da transfer oldu. Rahim kalınlığında sorun vardı. 7 mm idi. O yüzden çatlatma iğnesi ile paralel estrofem de kullanmaya başladım. Transfer günü rahmin daha iyi göründüyü söylendi.
Şöyle ki; Doktorların belirlediği uygun zamanda çatlatma iğnesi vuruyoruz. 36 saat sonrada yumurtalarımız ( tüplere girmeden ) yumurtalıktan vakumlanıp toplanıyor. Zaten tüplere girerse geçmiş olsun tedavi boşa gitmiş oluyor. Toplama zamanını anlamak için çok önemli çatlatma iğnesi...Çatlatma iğnesi neden vuruyoruz onu anlamadım.
Çatlatma iğnesi neden vuruyoruz onu anlamadım.
Arkadaş sanırım transfer sürecindeki çatlatma iğnesini soruyor. Naturel siklus transferinde o ay gelişen yumurta takip ediliyor. Çatlamayı ve çatladığı zamanı kontrol altında tutmak için çatlatma iğnesi veriliyor. İğneden 6 gün sonrasına transfer günü planlanıyor.Şöyle ki; Doktorların belirlediği uygun zamanda çatlatma iğnesi vuruyoruz. 36 saat sonrada yumurtalarımız ( tüplere girmeden ) yumurtalıktan vakumlanıp toplanıyor. Zaten tüplere girerse geçmiş olsun tedavi boşa gitmiş oluyor. Toplama zamanını anlamak için çok önemli çatlatma iğnesi...
Arkadaş sanırım transfer sürecindeki çatlatma iğnesini soruyor. Naturel siklus transferinde o ay gelişen yumurta takip ediliyor. Çatlamayı ve çatladığı zamanı kontrol altında tutmak için çatlatma iğnesi veriliyor. İğneden 6 gün sonrasına transfer günü planlanıyor.
Semra hoca benim ilk 2 kontrolüme de geldi. Sonra gelmedi ama. Rahatsızlığa göre geliyor sanırımArkadaslar merhaba hastene randevuları kendi ayarlıyor ya her teDavide mutlaka Semra hnm hastaları görüyor mu yoksa benim durumum mu sıkıntılı sizleride gördümu birde bende İdil Eczanesi diye duymuştum ama 1 mayısta mecburen açık olan eczaneye gitmek zorunda kaldım ama diğer eczanelerden daha uygun geldi bi tane golnal f 380 verdi Okmeydanı deniz eczanesi bilginiz olsun
Opu yumurta toplama Pco polikistik over sendromu demek canım diğerine bende FransızımArkadaşlar Merhabalar, bende Memorial Şişlide tedavi görüyorum. Yarın Çatlatma iğnesi olacağım. Elimden geldiğince sürekli bilgi edinmeye çalışıyorum. Ama bazen Fransız kalıyorum. Pco, ohss ve opu dediğiniz şeyler neler ?
Merhabalar,Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Ramazandan sonra tedaviye başlıcaz bizde inşallah size bi sorum olcak ekip drlarından en iyisi kim araştırma imkanınız olduysa yardımcı olabilir misiniz? Ben ilk muaynemi İpek Nur Balın hanımla yaptım hiç araştırmadan tesadüfen gittim önerebilceğiniz başka bi ekip dr u var mı acaba? Hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?