VitiligoTüp bebek tedavisinden sonra ellerimde vitiligı oluştu. Beyaz cilt lekeleri. Stresten mi bağışıklığım düştüğü için acaba ya da ilaçlardan mı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu. Çok korkuyorum lekeler yayılacak diye. Ada da yaşıyorum burda cildiyede yok. Geçmezse artık merkeze gidicem
Demir, kalsiyum ve vitamin eksikliğin var mı şuan onlara baktırmanızı tavsiye ederim. En azından dermatolojiye gittiğinizde testleriniz tamam olur. Git gel yapmazsınız. Hem hormon alıyoruz hemde stres yükleniyoruz. Bir yerlerden çıkıyor maalesef , geçmiş olsun.Vitiligo
Teşekkür ederim baktırayım en iyisiDemir, kalsiyum ve vitamin eksikliğin var mı şuan onlara baktırmanızı tavsiye ederim. En azından dermatolojiye gittiğinizde testleriniz tamam olur. Git gel yapmazsınız. Hem hormon alıyoruz hemde stres yükleniyoruz. Bir yerlerden çıkıyor maalesef , geçmiş olsun.
Benimde 21 nisanda toplandı. Transfer hazirandaUzun zamandır burda sizleri okuyorum 24 nisanda opu oldum 9 yumurta toplandı 8 i döllendi 5 tane blast donduruldu haziranda tranferim olacak inşallah herkes için hayırlısını diliyorum
Merhaba ben 15 gün önce sormuştun tüp bebek ücreti 8750 yaklaşık 1500-2500 tl arası ilaçlar tutuyor diye bilgi vermişlerdi.Kizlar merhaba guncel fiyat nedir acaba suan ?
Çok yakınmış tarihlerimiz ama ben hala adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum sen de durum nedir?Benimde 21 nisanda toplandı. Transfer haziranda
Yumurta toplandıktan 5 gün sonra yani 26sında adet oldum ve rahatladım şişlik filan indi. Şimdi 2.adeti bekliyorum tahminen 26 mayısta olacağım ondan sonra memleketimde transfer hazırlıpına başlayacağımÇok yakınmış tarihlerimiz ama ben hala adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum sen de durum nedir?
Ben opudan sonra 5 gün boyunca crinone jel kullandım acaba o yüzden mi gecikti sen de kullanmışmıydınYumurta toplandıktan 5 gün sonra yani 26sında adet oldum ve rahatladım şişlik filan indi. Şimdi 2.adeti bekliyorum tahminen 26 mayısta olacağım ondan sonra memleketimde transfer hazırlıpına başlayacağım
Merhaba ben 15 gün önce sormuştun tüp bebek ücreti 8750 yaklaşık 1500-2500 tl arası ilaçlar tutuyor diye bilgi vermişlerdi.
İlç ücretleri değişiyor. Benim 2500 TL tuttu. 5000 TL civarı tutan bir hasta da vardı. Genelde Pco lu olan hastalarda daha az dozda ilaç kullanıldığı için ücretler de ona göre değişiyor.Teşekkür ederim
Hayır kullanmadım. Bana da opudan sonra 5 gün cetrotide kullandırdılar. Herkesin farklı oluyor genelde. Ben de ohss riski vardı çünküBen opudan sonra 5 gün boyunca crinone jel kullandım acaba o yüzden mi gecikti sen de kullanmışmıydın
Benimkilerde 3.350 tuttu. İdil eczanesinden almaya çalışın. Memorialle anlaşmaları var diğer eczanelerde ilaç başına neredeyse 100tlye yakın fark varİlç ücretleri değişiyor. Benim 2500 TL tuttu. 5000 TL civarı tutan bir hasta da vardı. Genelde Pco lu olan hastalarda daha az dozda ilaç kullanıldığı için ücretler de ona göre değişiyor.
İdil eczanesi yaklaşık yüzde 35 indirimli veriyor.Benimkilerde 3.350 tuttu. İdil eczanesinden almaya çalışın. Memorialle anlaşmaları var diğer eczanelerde ilaç başına neredeyse 100tlye yakın fark var
Ortalama demişti zaten tedavi şekline ve gidişata göre tedavi ücreti ve ilaç fiyatları artabilir dedi. Allah maddi ve manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİlç ücretleri değişiyor. Benim 2500 TL tuttu. 5000 TL civarı tutan bir hasta da vardı. Genelde Pco lu olan hastalarda daha az dozda ilaç kullanıldığı için ücretler de ona göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?