Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tüp bebek tedavisinden sonra ellerimde vitiligı oluştu. Beyaz cilt lekeleri. Stresten mi bağışıklığım düştüğü için acaba ya da ilaçlardan mı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu. Çok korkuyorum lekeler yayılacak diye. Ada da yaşıyorum burda cildiyede yok. Geçmezse artık merkeze gidicem

Vitiligo

Demir, kalsiyum ve vitamin eksikliğin var mı şuan onlara baktırmanızı tavsiye ederim. En azından dermatolojiye gittiğinizde testleriniz tamam olur. Git gel yapmazsınız. Hem hormon alıyoruz hemde stres yükleniyoruz. Bir yerlerden çıkıyor maalesef , geçmiş olsun.

Teşekkür ederim baktırayım en iyisi

Kendime üzüldüm açıkçası. Bi şey yok her şey yolunda diye düşünmek için çok uğraştım. İkna da olmuştum bi şey yoktu her şey yolundaydı. İkna edememişim demekki kendimi. Vücudumda çıkanları gördükçe..

Çok yakınmış tarihlerimiz ama ben hala adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum sen de durum nedir?
Yumurta toplandıktan 5 gün sonra yani 26sında adet oldum ve rahatladım şişlik filan indi. Şimdi 2.adeti bekliyorum tahminen 26 mayısta olacağım ondan sonra memleketimde transfer hazırlıpına başlayacağım

Arkadaşlar aranızda yumurtalar eşit büyümesini için tedaviden önceki ay estrojen priming uygulanan ve yumurta toplama sürecin de ivf ilaçları ile beraber estrofem kullanan var mı?

Yumurta toplandıktan 5 gün sonra yani 26sında adet oldum ve rahatladım şişlik filan indi. Şimdi 2.adeti bekliyorum tahminen 26 mayısta olacağım ondan sonra memleketimde transfer hazırlıpına başlayacağım
Ben opudan sonra 5 gün boyunca crinone jel kullandım acaba o yüzden mi gecikti sen de kullanmışmıydın

İlç ücretleri değişiyor. Benim 2500 TL tuttu. 5000 TL civarı tutan bir hasta da vardı. Genelde Pco lu olan hastalarda daha az dozda ilaç kullanıldığı için ücretler de ona göre değişiyor.
Benimkilerde 3.350 tuttu. İdil eczanesinden almaya çalışın. Memorialle anlaşmaları var diğer eczanelerde ilaç başına neredeyse 100tlye yakın fark var

İlç ücretleri değişiyor. Benim 2500 TL tuttu. 5000 TL civarı tutan bir hasta da vardı. Genelde Pco lu olan hastalarda daha az dozda ilaç kullanıldığı için ücretler de ona göre değişiyor.
Ortalama demişti zaten tedavi şekline ve gidişata göre tedavi ücreti ve ilaç fiyatları artabilir dedi. Allah maddi ve manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

İlaçları ben de idil eczanesinden aldım kesinlikle çok indirimli oluyor ben de pco luyum doktor ilaçların az turar demişti ama 3500 tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…