Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben Kocaelinden geliyorum oyüzden mesafeyi hiç dert etmeyin derim

Ben Anadolu yakasında oturuyorum mesafeden dolayı çok düşündüm. Normalde 20/30 dk yol trafikten dolayı neredeyse 2 saat olmasına rağmen orayı tercih ettim. Özel araçla gittim geldim. Ama fark ettim ki yormuyor. Yumurta takibi için ilaç kullandığımda 3/4 kez 1 de toplama için gittim. Randevuları isteğe göre ayarlayabiliyorlar. İmkan varsa tavsiye ederim. Bir de sebepsiz infertilite ise merkezin lab çok iyi. Kaliteli spermlerle birsürü embriyonuz olabilir ve dondurulur. Eşiniz ve sizi de incelerler. Semra hocaya görünürsünüz. En azından görüşmeye gitmenizi tavsiye ederim.

Kendi aracımız var. Eşimle beraber gidip gelmeyi düşünüyoruz.
Acaba hangi doktor daha iyi. Semra hanım ile istediğimizde görüşebiliyor muyuz. Tercihim bayan doktordan yana.

İlç ücretleri değişiyor. Benim 2500 TL tuttu. 5000 TL civarı tutan bir hasta da vardı. Genelde Pco lu olan hastalarda daha az dozda ilaç kullanıldığı için ücretler de ona göre değişiyor.

Canım ilgilenip cevapladigin için teşekkürler bir arkadaşım guncel fiyat sormuştu o yüzden ogrenmek istedim . Hala birilerinin bu sayfada ilgiyle cevap verdiğini görmek mutlu etti beni bi zamanlar cok yazistik destek olduk burada birbirimize. Rabbim suan emek harcayan herkesin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah hayirla sağlıkla kucaklariniz dolsun umarim .
Cok teşekkür ederim tekrardan

Kendi aracımız var. Eşimle beraber gidip gelmeyi düşünüyoruz.
Acaba hangi doktor daha iyi. Semra hanım ile istediğimizde görüşebiliyor muyuz. Tercihim bayan doktordan yana.
Yaklaşık 1 ay öncesinden randevu alsan istediğin tarihlere alabilirsin diye düşünüyorum. İstediğin zaman görüşemiyorsun maalesef. Benim drum gönül hanım ben memnunum. Diğer doktorlar hakkında pek Bilgim yok.

Kizlar birde okmeydani eczanesi de indirimli veriyordu hemsirelerde kartı vardi hastaneye getiriyordu ilacı kart da geçiyordu. İdilden 30 40 lira daha düşüktü gonal f şimdide aynimidir bilmiyorum ama yine de söylemek istedim

Evet kızlar hamileyim çok şükür yalnız benim be eşimin genetiğimizde bir problem yok düşükler nedensiz di zaten benim bebeklerimin kalp atışı yavaş atıyordu 1 hafta sonra ölüyordu
Şuan herşey yolunda ya önemli olan bu. Kucağına aldığın günleri de gör inşallah. Bana ve burada ki arkadaşlara da dualarını eksik etme.

Sağolun. Bu mübarek günlerde birbirimiz için dua edelim. Allah emeklerimizi boş çıkarmasın. Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Evet 5. Gün embriyosu normalde 5.-6. Gün idrarda çıkar diyorlar oyüzden umutsuzum
Benim 6. Gün kan ve idrar da negatif ti 9. Günde negatif geldi. Strese sokma kendini herşeyim hayırlısı. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi takdiri ilahi.

Benim 6. Gün kan ve idrar da negatif ti 9. Günde negatif geldi. Strese sokma kendini herşeyim hayırlısı. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi takdiri ilahi.
Ben erken gebelik testlerinden uygulamıştım. 6. Gün idrarda negatif görünce aynı gün kanda da baktırmıştım.

Yolu düşünmeyin bence. Ben daha önce yolu düşünerek yakın yerlere gittim olumsuz durumlar yaşadım. Merkezin iyi olması en önemli olan. İstanbulda oturan birçok hastaya uzak hastane. Ben de 1.5 saat yol gidiyorum.

Şuan herşey yolunda ya önemli olan bu. Kucağına aldığın günleri de gör inşallah. Bana ve burada ki arkadaşlara da dualarını eksik etme.
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine kim ne diliyorsa ne istiyorsa en güzelini nasip etsin 11 yıllık evliyim çok zor süreçler bir sürü ameliyatlar tedaviler o kadar zor ki allahım herkesin yardımcısı olsun

Arkadaşlar aranızda estrojen priming uygulanan var mı? Daha önce de yazdım ya görülmedi ya da kimseye uygulanmadı sanırım.

Ben de farklı bir ilden gittim geldim kesinlikle tavsiye ederim. Sebebi bulunamadi bizde de tüp bebek tedavisinden önce bi sürü doktora gittik para döktük bir tüp bebek kadar para verdik zaman kaybından, manevi olarak yıpranmaktan çevre baskısından bahsetmiyorum bile. Zamanınızı ve maddi olarak imkanlarınızı zorlamayin bence direk başlayın. O kadar kafamda büyuttum bu tedaviyi size anlatamam ama hızlıca geçti hastane ve personel de çok yardımcıydı. Fiyat 8. 750 ama historoskopi( kisiye baglı) sperm testi, dondurma, pgt, ilaç , git gel bi 20 bini buluyor. En azindan bizim öyle oldu.

Teşekkür ederim cevap için.
Aşılama yaptırdım daha önce bir kez ama tutmadı. Bana zaman ve para kaybı gibi geliyor sizin dediğiniz gibi.
Histeroskopi işlemini duymuştum bazı problemler çıkabiliyormuş diye okudum(delinme,kanama vs.) yaptırdınız mı veya konuştunuz mu?

Rica ederim. Benim rahmimde çok hafif çökme var Semra hoca düşük olma riski %10 ama o kadar uğraşıp tüp bebek yaptıracaksın bence riske atmayalim histeroskopi yapalım dedi. Ameliyatı da bizzat kendisi yapıyor zaten .Önümüzdeki regl dönemi nasipse yaptıracağım içimde de korku yok Semra hanım gerçekten mesleğinde çok uzman. En başta böyle olacağını bilsem inanın gider hemen tüp bebek yaptırırdım neyse böyle olması gerekiyormuş. Benim tecrübem size ışık olsun hiç vakit kaybetmeyin. Memorial da gidebileceğiniz en iyi hastanelerden biri.

Arkadaşlar aranızda estrojen priming uygulanan var mı? Daha önce de yazdım ya görülmedi ya da kimseye uygulanmadı sanırım.
Bana en son tedavi de uygulandı. Yumurtaların birbirine yakın büyümesini sağlıyor. Bende rezerv azlığı var olmasına rağmen 8 yumurta toplandı. Hepsi olgundu. 6 tanesi döllendi. 2 si 5.güne gitti ama maalesef pgt den sağlam gelmedi. Ama devam edeceğim. Öncesi de 3 gitti 1 mozaik geldi. Maalesef henüz sağlam bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…