Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

işe yaradı sanırım sizde? Benim de bir önceki tedavide eşit büyüme olmadığı için u yöntemi uygulayacağız ama ispatlanmış bir yöntem değil dediler.

Arkadaşlar merhaba ben ameliyat oldum prof dr yücel kahramanda semra hoca ameliyattan sonra rapor ve cd alıp inceleyeceğini ve daha sonra dönüş yapılacağını sölediler sürekli aramama rağmen bir türlü semra hanım dönüş yapmadı onun yerine beril hanım dönüş yaptı semra hanıma ulaşamıyoruz hemen aradığında ulaşabilen varmı semra hanıma merak ettim.yoksa bu aralar öle mi denk geldi..ve ben çikolata kisti ameliyatı oldum beril dr hemen gel başlayalım tüp bebeğe dedi benim gibi ameliyat olup tüp bebeğe ne zaman başladınjz

Sizi takip eden Dr aracılığı ile ulaşabilirsiniz Semra hanıma. Tetkikleri onlar gösteriyor Semra hanıma. Ne zaman tedaviye başlamanız gerektiğini sorabilirsiniz. Ya da randevu alın Semra hanıma.

Sizi takip eden Dr aracılığı ile ulaşabilirsiniz Semra hanıma. Tetkikleri onlar gösteriyor Semra hanıma. Ne zaman tedaviye başlamanız gerektiğini sorabilirsiniz. Ya da randevu alın Semra hanıma.
Şehirdışındayım çalışıyorum bende gitmek istiyorum ama en azından telefondan bilgi alsak çok iyi olur sürekli değişiyor benle ilgilenen doktorlar hangisi bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun. Eşinize de antioksidan takviyesi verirseniz belki faydası olur.

Pgt testi neye göre yapılıyor?
Bildiğim kadarıyla anne babadan geçen kalıtsal hastalık var mı test ediliyor. Kalıtsal hastalık yoksa yine bakıyorlar mı?
Fiyatı nedir

Bildiğim kadarıyla anne babadan geçen kalıtsal hastalık var mı test ediliyor. Kalıtsal hastalık yoksa yine bakıyorlar mı?
Fiyatı nedir
Doktor öneriyor bazılarına. Kromozonal rahatsızlığı olanlara. Anne baba yaşına göre doktor belirliyor. Ücreti 295 dolardı en son. Ben kendim isteyerek yaptırdım 3 tanesine. Doktor yaptır dememişti gerelk yok demişti ama kromozanal rahatsızlığım yok diye çocuğumda da olmayacak değil diye düşünerekten bi de korkudan yaptırdım açıkçası

5.gün embriyosunu çatlatarak mı koyuyorlar yani küçük bir kesik açıp öyle mi trnsfer ediyorlar. Öyle olduğunda daha kolay tutunuyormuş videolarda izlemiştim. Çünkü bazen yumurta kabuğunu yırtamayıp düşüyormuş

Dondurulmuş embriyolarda öyle bir işlem yapıyorlar evet yani bana öyle söylemişlerdi. Verdikleri fotograflara da o şekildeydi

Daha önceki mesajlarda toplama işleminden sonra bir sonraki adetin beklenildiğinden bahsedilmiş. Yumurta toplanıp döllendikten sonra 5. gün embriyosunu koymuyorlar mı neden bir adet daha geçmesini bekliyorlar.

Kızlar ön görüşmede muayene oluyor mu ? Ben adet değilim tedaviye ya bu ayki adetimde ya da sonrakinde başlayacağım . İstedikleri testleri de o zman tamamlasam sadece görüşme yapsam bir daha Semra hnımı görme şansım olmaz mı ?

Mozaik embriyonuza şans vermeyi düşündünüz mü? Memorial bu konuda olumlu.Anne karnında normale dönebiliyor embriyolar tıpkı sağlıklı embriyo verilip anne karnında bozulabilmesi gibi.

Fiyatı nedir
Pgt ileri yaş kadınlar da kadın ve erkekte problem varsa birde benim gibi tekrarlayan gebelik kayıpların da diye biliyorum fiyat da 350 dolar dı fiyat artmadıysa

Canım ilk görüşmende adetli olmana gerek yok ama muayene ediyorlar sonrasında tedavi yöntemi belirleyip sana gelecegin günü sölüyorlar yanlız ilk muayenende tahlillerin elnde olması lazmki sonuçlarına göre sana tedavi yöntemi belirleyebilsin ben tahlillerini tamamla git derim çünkü semra hocayla görüşme kısmı çokta kolay olmuyor o hakkını herşeyin tamamken kullansan iyi olur

Ön görüşmede muayene ederse ücret alıyorlar mı?
Tahlil olarak daha önce yaptırdığımız işlemleri gösteren sonuçlar mı yoksa özel olarak istedikleri şeyler mi var

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun inşallah canim benim çok sevindim iyi olmana herşey gönlüne göre hayırlısı olur inşallah bundan sonraki aşama daha güzel ilerleyecek sonuda çok güzel olacak inşallah ❤❤

Teşekkür ederim ablacım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bizde öyle umuyoruz öyle niyet ediyoruz nasipse aminnn

Ön görüşmede muayene ederse ücret alıyorlar mı?
Tahlil olarak daha önce yaptırdığımız işlemleri gösteren sonuçlar mı yoksa özel olarak istedikleri şeyler mi var

Benden almadılar semra hoca ücret almayın diye özellikle belirtmişti ama alsalar bile tüp bebek paket fiyatından ödedigin ücret düşecek zaten farkeden birşey olmuyor

randevunu aldıgında aşağıdaki mesajı atıyorlar zaten sana bu tahlilleri hazırlayıp gitmen için ama bunların dışındada yaptırdıgın ekstra bir tahlil varsa yanında götürmeni tavsiye ederim

Eklentiler

• MEMORİAL İSTENEN TESTLER.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 70
Çok teşekkür ederim cevap için

Oğlumun ve eşimin ısrarıyla son bir deneme yapacağım ben de. 8.deneme olacak. 22 Mayıs da negatif denemenin değerlendirmesi ve nasıl bir yol haritası çıkaracaklarını öğrenmek için Yücel bey ve Semra Hanım la görüşmeye gideceğim.çok bıkkın ve yorgunum ama oğluma durumu izah edip kardeşinin olamayacağınu söylediğimiz zaman ağladı.Çok üzüldüm. Benim için bir daha deneyin dedi. Onun için bankada biriktirdiğimiz parasını kullanmamızı istedi. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Bayram sonrasına maddi manevi biraz toparlanıp başlayacağız bakalım.
Bu arada dvit 3 b 12 folik asit ve q10 koenzim omega 3 kullanacağım. Galiba yumurta kalitesini artırıyor. Eşime de kullandırsam mı? Keçiboynuzu özü de alıyorum. Başka tavsiyesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…