Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki tahlillerimi tamamlamaya karar verdim ama ben bi önce muhasebeyle görüşmeliyim çünkü sperm taşıma ya da dondurma ücretine göre karar vermeliyim . Muayene olunca ücret ödeniyor galiba . Ya aslında yorumlardan ne kadar güvenilir bi merkez olduğunun daha da farkındayım ama sadece sperm dondurma bile 5000 i geçecek sanırım

Tekrar deneyecek olmana sevindim. Sağlıklı embriyo bulabiliyorsun inşallah bu sefer olur. Eğer maddi olarak çok zorlamazsa arı sütü tavsiye ederim hem sana hem eşine. B12 ve folik asit olarak da aktif form olan metilkobalamin formda b12 ve metilfolat formda folik asit tavsiye ederim. Bu ikisinin ayrı ayrı seçenekleri çoğaldı. Beraber seçenekleri de artmıştır belki bilemiyorum. Ben tedavi hazırlık sürecinden beri omepaVM kullanıyorum hem multivitamin hem omega3 hem de b12 ve folik asit aktif formda ve yeterli düzeyde. Gebelikte de devam ediyorum kullanmaya. Tedavi sürecinde hem omepa q10 hem omepaVM beraber kullandım. Günlük omega3 ihtiyacını ikisi beraber anca karşılıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İnşallah bu sefer herşey çok daha güzel olur.

Eşinize emodex kullandırmanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun.

Amin inşallah
Çok teşekkür ederim.
Senin için de çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Canım Bence sen tüp bebekteki muhasebe birimini ara ordaki hanım efendi çok ilgili sana telefonda tüm bunlarn bilgisini verecektir gitmeden

Kızlar şehir dışından gelen var mı ? Nasıl yürütüyorsunuz süreci
Ben de şehir dışı sayılırım tedavıye başladığım gün bir otele yerleşeceğim ve opu ya kadar kalacAgım..aslında uzaktanda olur dediler yani bulunduğun yerde bir doktora gidip yumurtaların büyüklükleri vs ile ilgili onları bilgilendirip bu doğrultuda da süreç ilerler ..ama ben herseyi tüp bebek merkezinin değerlendirmesini istiyorum..

Teşekkür ederim. Allah rax
Allah yardımcınız olsun. Eşinize de antioksidan takviyesi verirseniz belki faydası olur.
Tesekkür ederim. Allah razı olsun. Eşime de buradadan okuduğum tüm takvigeleri e vitamini krilom koenzim gibi başlattım ancak sigarayıbıraktıramadım

Mozaik embriyonuza şans vermeyi düşündünüz mü? Memorial bu konuda olumlu.Anne karnında normale dönebiliyor embriyolar tıpkı sağlıklı embriyo verilip anne karnında bozulabilmesi gibi.
O donduruldu ancak SEMRA Hanımla konuş amızda tutma oranı düşük amafonduralım dedi. Tabiki son şans düşünüyorum. Şu an çok yorgunum kendime süre verdim 1 ay daha bekleyip yeniden tedavi düşünüyorum. Bu arada arı sütü coenzim q10 ve astalife gibi takviyeler Kullanıyorum. Bakalım

Kaç gün sürüyormus peki? Ben çalışıyorum o yüzden uzun süreli izin almam zor gibi

Kaç gün sürüyormus peki? Ben çalışıyorum o yüzden uzun süreli izin almam zor gibi
Tedavi sürecini adetin 2. Günü başlanıyor. Sonrasında 2-3 günde bir kontrol oluyorsunuz. İstanbulda yumurta takibi bence kesinlikle gerekli dışardan çokta sağlıklı olmaz. İğnelerin kaç gün süreceği tamamen yumurtalarınıza bağlı. İlk ve ikinci tedavimde 12 gün iğne yapmıştım. 14. Ve 15. Gün toplanmıştı yumurtalarım. Son tedavimde ise sadece 7 iğne yeterli gelmişti. 10. Gün yumurta toplama işlemim yapılmıştı. Taze transfer olursa toplamadan 5 gün sonra oluyor.

Kesinlikle çok mantıklı. Biraz fedakarlık gerektiricek ama uzaktan başka birinin muayenesinden iyidir. Hayırlı olsun transferiniz

Teşekkür ederim. Allah rax
Tesekkür ederim. Allah razı olsun. Eşime de buradadan okuduğum tüm takvigeleri e vitamini krilom koenzim gibi başlattım ancak sigarayıbıraktıramadım
Benim eşimde günde 2/3 taneye kadar azaltabildi sadece. Sigara spermde DNA hasarına yol açabiliyor olsa da sigara içip de ister normal olsun ister tüp bebek tedavisiyle olsun çocuk sahibi olan örnekleri görebiliyoruz. Size tavsiyem tüp bebekten en az 2/3 ay önce hem eşiniz hem kendiniz kullandığınız takviyeleri kullanıp başlayın inşallah yararı olur. DNA hasarını da onarımı antioksidan tedavisiyle oluyor. Ben eşim için Kaan aydosa gitmiştim prof ürolog. Emodex öneriyor spermleri güçlendirmek için. Biz sperra ondan sonra emodex kullanmıştık. Bence sizde en azından 1 kutu emodex kullanilirsiniz. Şuan kullandıklarınıza ekleyebilirsiniz. Herhangi bir zararı olmaz.

Çok teşekkür ederim izin alıp gitmek daha sağlıklı gibi

Bende onları kullanıyorum işe yarıyorlar bence hele uzun kullanımda daha iyi anlaşılıyor. Gerçi embriyonun genetiğine etki edemez ama en azından döllenme ve blast aşamasına gelmede çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba, 10 tane 5. Gün embriyom donduruldu 6aa 5 aa 5 ab vb gibi. 2 tane 6aa olan embriyomu genetik teste gönderdik. Az önce aradılar 6aa olan 1 embriyom da 22. Gen kendini kopyalamamış. O kadar üzgünüm ki. Konuşan yetkili bunun bir genetik hastalık olamadığını diğer embriyolarimda da illa çıkacak diye bi sey söz konusu olmadığını söyledi ama ben o kadar üzüldüm ki. Eşim kromozom analizi yaptırmıştı temiz çıktı. Acaba diyorum bende mi bi bozukluk var. Diğer embriyolarimizi da dondurduk çözülüp genetiğe gönderirken bozula biliyormuş. Içim içimi yiyor şimdi birinci kalite embriyo böyle çıktıysa 5 aa 5 ab olanlar nasıl çıkacaktı acaba. Bu 6aa tutmazsa diğerleri pgtye gitmedi ne olur keşke hepsini gönderseydik diye kendimi yiyorum şimdi. Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazın ayni şeyler başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…