Peki tahlillerimi tamamlamaya karar verdim ama ben bi önce muhasebeyle görüşmeliyim çünkü sperm taşıma ya da dondurma ücretine göre karar vermeliyim . Muayene olunca ücret ödeniyor galiba . Ya aslında yorumlardan ne kadar güvenilir bi merkez olduğunun daha da farkındayım ama sadece sperm dondurma bile 5000 i geçecek sanırımCanım ilk görüşmende adetli olmana gerek yok ama muayene ediyorlar sonrasında tedavi yöntemi belirleyip sana gelecegin günü sölüyorlar yanlız ilk muayenende tahlillerin elnde olması lazmki sonuçlarına göre sana tedavi yöntemi belirleyebilsin ben tahlillerini tamamla git derim çünkü semra hocayla görüşme kısmı çokta kolay olmuyor o hakkını herşeyin tamamken kullansan iyi olur
Tekrar deneyecek olmana sevindim. Sağlıklı embriyo bulabiliyorsun inşallah bu sefer olur. Eğer maddi olarak çok zorlamazsa arı sütü tavsiye ederim hem sana hem eşine. B12 ve folik asit olarak da aktif form olan metilkobalamin formda b12 ve metilfolat formda folik asit tavsiye ederim. Bu ikisinin ayrı ayrı seçenekleri çoğaldı. Beraber seçenekleri de artmıştır belki bilemiyorum. Ben tedavi hazırlık sürecinden beri omepaVM kullanıyorum hem multivitamin hem omega3 hem de b12 ve folik asit aktif formda ve yeterli düzeyde. Gebelikte de devam ediyorum kullanmaya. Tedavi sürecinde hem omepa q10 hem omepaVM beraber kullandım. Günlük omega3 ihtiyacını ikisi beraber anca karşılıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İnşallah bu sefer herşey çok daha güzel olur.Oğlumun ve eşimin ısrarıyla son bir deneme yapacağım ben de. 8.deneme olacak.22 Mayıs da negatif denemenin değerlendirmesi ve nasıl bir yol haritası çıkaracaklarını öğrenmek için Yücel bey ve Semra Hanım la görüşmeye gideceğim.çok bıkkın ve yorgunum ama oğluma durumu izah edip kardeşinin olamayacağınu söylediğimiz zaman ağladı.Çok üzüldüm. Benim için bir daha deneyin dedi. Onun için bankada biriktirdiğimiz parasını kullanmamızı istedi. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Bayram sonrasına maddi manevi biraz toparlanıp başlayacağız bakalım.
Bu arada dvit 3 b 12 folik asit ve q10 koenzim omega 3 kullanacağım. Galiba yumurta kalitesini artırıyor. Eşime de kullandırsam mı? Keçiboynuzu özü de alıyorum. Başka tavsiyesi olan var mı?
Eşinize emodex kullandırmanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun.Oğlumun ve eşimin ısrarıyla son bir deneme yapacağım ben de. 8.deneme olacak.22 Mayıs da negatif denemenin değerlendirmesi ve nasıl bir yol haritası çıkaracaklarını öğrenmek için Yücel bey ve Semra Hanım la görüşmeye gideceğim.çok bıkkın ve yorgunum ama oğluma durumu izah edip kardeşinin olamayacağınu söylediğimiz zaman ağladı.Çok üzüldüm. Benim için bir daha deneyin dedi. Onun için bankada biriktirdiğimiz parasını kullanmamızı istedi. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Bayram sonrasına maddi manevi biraz toparlanıp başlayacağız bakalım.
Bu arada dvit 3 b 12 folik asit ve q10 koenzim omega 3 kullanacağım. Galiba yumurta kalitesini artırıyor. Eşime de kullandırsam mı? Keçiboynuzu özü de alıyorum. Başka tavsiyesi olan var mı?
Amin inşallahTekrar deneyecek olmana sevindim. Sağlıklı embriyo bulabiliyorsun inşallah bu sefer olur. Eğer maddi olarak çok zorlamazsa arı sütü tavsiye ederim hem sana hem eşine. B12 ve folik asit olarak da aktif form olan metilkobalamin formda b12 ve metilfolat formda folik asit tavsiye ederim. Bu ikisinin ayrı ayrı seçenekleri çoğaldı. Beraber seçenekleri de artmıştır belki bilemiyorum. Ben tedavi hazırlık sürecinden beri omepaVM kullanıyorum hem multivitamin hem omega3 hem de b12 ve folik asit aktif formda ve yeterli düzeyde. Gebelikte de devam ediyorum kullanmaya. Tedavi sürecinde hem omepa q10 hem omepaVM beraber kullandım. Günlük omega3 ihtiyacını ikisi beraber anca karşılıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İnşallah bu sefer herşey çok daha güzel olur.
Amin hepimizin.Eşinize emodex kullandırmanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun.
Peki tahlillerimi tamamlamaya karar verdim ama ben bi önce muhasebeyle görüşmeliyim çünkü sperm taşıma ya da dondurma ücretine göre karar vermeliyim . Muayene olunca ücret ödeniyor galiba . Ya aslında yorumlardan ne kadar güvenilir bi merkez olduğunun daha da farkındayım ama sadece sperm dondurma bile 5000 i geçecek sanırım
Ben de şehir dışı sayılırım tedavıye başladığım gün bir otele yerleşeceğim ve opu ya kadar kalacAgım..aslında uzaktanda olur dediler yani bulunduğun yerde bir doktora gidip yumurtaların büyüklükleri vs ile ilgili onları bilgilendirip bu doğrultuda da süreç ilerler ..ama ben herseyi tüp bebek merkezinin değerlendirmesini istiyorum..Kızlar şehir dışından gelen var mı ? Nasıl yürütüyorsunuz süreci
Evet bende işe yaradıişe yaradı sanırım sizde? Benim de bir önceki tedavide eşit büyüme olmadığı için u yöntemi uygulayacağız ama ispatlanmış bir yöntem değil dediler.
Tesekkür ederim. Allah razı olsun. Eşime de buradadan okuduğum tüm takvigeleri e vitamini krilom koenzim gibi başlattım ancak sigarayıbıraktıramadımAllah yardımcınız olsun. Eşinize de antioksidan takviyesi verirseniz belki faydası olur.
O donduruldu ancak SEMRA Hanımla konuş amızda tutma oranı düşük amafonduralım dedi. Tabiki son şans düşünüyorum. Şu an çok yorgunum kendime süre verdim 1 ay daha bekleyip yeniden tedavi düşünüyorum. Bu arada arı sütü coenzim q10 ve astalife gibi takviyeler Kullanıyorum. BakalımMozaik embriyonuza şans vermeyi düşündünüz mü? Memorial bu konuda olumlu.Anne karnında normale dönebiliyor embriyolar tıpkı sağlıklı embriyo verilip anne karnında bozulabilmesi gibi.
Kaç gün sürüyormus peki? Ben çalışıyorum o yüzden uzun süreli izin almam zor gibiBen de şehir dışı sayılırım tedavıye başladığım gün bir otele yerleşeceğim ve opu ya kadar kalacAgım..aslında uzaktanda olur dediler yani bulunduğun yerde bir doktora gidip yumurtaların büyüklükleri vs ile ilgili onları bilgilendirip bu doğrultuda da süreç ilerler ..ama ben herseyi tüp bebek merkezinin değerlendirmesini istiyorum..
Tedavi sürecini adetin 2. Günü başlanıyor. Sonrasında 2-3 günde bir kontrol oluyorsunuz. İstanbulda yumurta takibi bence kesinlikle gerekli dışardan çokta sağlıklı olmaz. İğnelerin kaç gün süreceği tamamen yumurtalarınıza bağlı. İlk ve ikinci tedavimde 12 gün iğne yapmıştım. 14. Ve 15. Gün toplanmıştı yumurtalarım. Son tedavimde ise sadece 7 iğne yeterli gelmişti. 10. Gün yumurta toplama işlemim yapılmıştı. Taze transfer olursa toplamadan 5 gün sonra oluyor.Kaç gün sürüyormus peki? Ben çalışıyorum o yüzden uzun süreli izin almam zor gibi
Kesinlikle çok mantıklı. Biraz fedakarlık gerektiricek ama uzaktan başka birinin muayenesinden iyidir. Hayırlı olsun transferinizBen de şehir dışı sayılırım tedavıye başladığım gün bir otele yerleşeceğim ve opu ya kadar kalacAgım..aslında uzaktanda olur dediler yani bulunduğun yerde bir doktora gidip yumurtaların büyüklükleri vs ile ilgili onları bilgilendirip bu doğrultuda da süreç ilerler ..ama ben herseyi tüp bebek merkezinin değerlendirmesini istiyorum..
Benim eşimde günde 2/3 taneye kadar azaltabildi sadece. Sigara spermde DNA hasarına yol açabiliyor olsa da sigara içip de ister normal olsun ister tüp bebek tedavisiyle olsun çocuk sahibi olan örnekleri görebiliyoruz. Size tavsiyem tüp bebekten en az 2/3 ay önce hem eşiniz hem kendiniz kullandığınız takviyeleri kullanıp başlayın inşallah yararı olur. DNA hasarını da onarımı antioksidan tedavisiyle oluyor. Ben eşim için Kaan aydosa gitmiştim prof ürolog. Emodex öneriyor spermleri güçlendirmek için. Biz sperra ondan sonra emodex kullanmıştık. Bence sizde en azından 1 kutu emodex kullanilirsiniz. Şuan kullandıklarınıza ekleyebilirsiniz. Herhangi bir zararı olmaz.Teşekkür ederim. Allah rax
Tesekkür ederim. Allah razı olsun. Eşime de buradadan okuduğum tüm takvigeleri e vitamini krilom koenzim gibi başlattım ancak sigarayıbıraktıramadım
Çok teşekkür ederim izin alıp gitmek daha sağlıklı gibiTedavi sürecini adetin 2. Günü başlanıyor. Sonrasında 2-3 günde bir kontrol oluyorsunuz. İstanbulda yumurta takibi bence kesinlikle gerekli dışardan çokta sağlıklı olmaz. İğnelerin kaç gün süreceği tamamen yumurtalarınıza bağlı. İlk ve ikinci tedavimde 12 gün iğne yapmıştım. 14. Ve 15. Gün toplanmıştı yumurtalarım. Son tedavimde ise sadece 7 iğne yeterli gelmişti. 10. Gün yumurta toplama işlemim yapılmıştı. Taze transfer olursa toplamadan 5 gün sonra oluyor.
Bende onları kullanıyorum işe yarıyorlar bence hele uzun kullanımda daha iyi anlaşılıyor. Gerçi embriyonun genetiğine etki edemez ama en azından döllenme ve blast aşamasına gelmede çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.O donduruldu ancak SEMRA Hanımla konuş amızda tutma oranı düşük amafonduralım dedi. Tabiki son şans düşünüyorum. Şu an çok yorgunum kendime süre verdim 1 ay daha bekleyip yeniden tedavi düşünüyorum. Bu arada arı sütü coenzim q10 ve astalife gibi takviyeler Kullanıyorum. Bakalım
Benim eşimde günde 2/3 taneye kadar azaltabildi sadece. Sigara spermde DNA hasarına yol açabiliyor olsa da sigara içip de ister normal olsun ister tüp bebek tedavisiyle olsun çocuk sahibi olan örnekleri görebiliyoruz. Size tavsiyem tüp bebekten en az 2/3 ay önce hem eşiniz hem kendiniz kullandığınız takviyeleri kullanıp başlayın inşallah yararı olur. DNA hasarını da onarımı antioksidan tedavisiyle oluyor. Ben eşim için Kaan aydosa gitmiştim prof ürolog. Emodex öneriyor spermleri güçlendirmek için. Biz sperra ondan sonra emodex kullanmıştık. Bence sizde en azından 1 kutu emodex kullanilirsiniz. Şuan kullandıklarınıza ekleyebilirsiniz. Herhangi bir zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?