Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Randevu aldım bile ama artık yoruldum ya hastane hastane... eşim de bıkacak benden artık. Her tahlilde bi şey çıkıyor

O yorgunluğu o kadar iyi anlıyorum ki! Bıkmaz merak etme. Bizim bu konu evlendiğimizden beri hayatımızda çoğu tedaviye eşimin zoruyla gidiyorum. Allah sağlıkla hayırlısıyla bu sefer nasip etsin evlat(lar) bugünler aklınıza bile gelmeyecek.

çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, tam kafamdaki sorulara cevap vermiş oldunuz :)

merhabalar, hiç tereddüt etmeyin hafta sonları olsun bayram tatilleri olsun mutlaka nöbetçi doktorlar ve hemşireler oluyor, pgt işlemi için embriyo başına 295 dolar alıyorlar, 5.güne ulaşan tüm embriyolarınıza yaptırabilirsiniz, şimdiden bol şanslar dilerim.

ben de aynı şeyleri düşünüyordum. siz bu ay için de mi gideceksiniz görüşmeye?
Günlerimi hesapladım bayram tarihine denk geliyor bir sonraki reglimde eşim aylar öncesinden tatil planı yapmış ona denk geliyor, bir sonraki de kurban bayramı dönemine yakın.. Yani kafam çok karışık
Tatil zamanına denk gelen varmı aranızda ertelemeli miyim sizce

Teşekkür ederim cevabınızı görmemiştim

ben de bayramda ailemi görmeye gideceğim için kısmet olursa bayram dönüşü başlamayı düşünüyorum tedaviye.
sizin de kurban bayramı döneminde gitmeniz iyi olur sanırım, nöbetçi doktorlar oluyormuş arkadaşların dediğine göre. hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar doktorların olup olmadığına takılmayın her ne olursa olsun tatil yada hafta sonu doktor kesinlikle oluyor sadece Semra hanım hafta sonları olmuyor

Önerdiğiniz bayan doktor var mı ya da diğerlerinden daha iyi olur diyorsanız erkek doktor. Ona göre tercih yapacağım. Çünkü anladığım kadarıyla her ne kadar Semra hocayla ön görüşme dahi yapsam takipleriyle diğer doktorlarda ilgilenecek.

Ben ipek hocayı sevdim gayet ilgili ayrıntılarına kadar bakıyor

İpek hanım çok kibar ve ilgili. Günseli hanımı da tavsiye ederim.

bir şey daha sormak istiyorum. uzun ve kısa protokol oluyormuş sanırım. hangisinin uygulanacağına neye göre karar veriliyor.
eğer döllenen embriyonuzun sayısı az olursa kalan embriyonuzuda riske atmamak için 3.gün taze transfer yapabiliyorlar yumurta toplama işleminden sonra size bilgi verirler eğer taze transfer olacaksa folik asit ve progesteron takviyesine hemen başlatırlar ama yeterli sayıda döllenen embriyonuz varsa 5.güne kadar olgunlaşması sağlanıyor ngs ye gidecekse de örnek alınıp donduralarak 2. adetinizle transfer süreci başlıyor pcos hastalarındada ohss riski olabiliyor bu sebeplede dondurulmuş transfer tercih ediliyor

Arkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdik çok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrik ederim, Allah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin:)

Arkadaşlar giderken götürmemiz gereken testleri devlette yaptırabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?
Hangi bölüm bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…