Randevu aldım bileama artık yoruldum ya hastane hastane... eşim de bıkacak benden artık. Her tahlilde bi şey çıkıyor
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, tam kafamdaki sorulara cevap vermiş oldunuz :)merhaba, sizden muayeneye gelmeden önce muhtemelen aşağıdaki testleri isteyeceklerdir, bana bu şekilde mail atmışlardı hepsini hazırlayıp öyle muayene olmaya gitmiştik, sadece amh testini ve eşinizin spermiyogram testini mutlaka kendileri yapmak istiyor, biz muayeneye gideceğimiz gün eşim hazırlıklı gitmişti aynı gün hepsini halletmiştik, reglin 2. günü randevu alıp tedaviye başlamıştık, şimdiden bol şanslar dilerim.
İstenen Tetkikler Kadın: Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, Kan grubu, Hbsag, Anti hcv, Anti hiv 1/2
Erkek Kan grubu, Hbsag, Anti hcv, Anti hiv 1/2 .
Ayrıca, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. AMH merkezimizde bakılacaktır. Herhangi jinekolojik operasyon geçirdiyseniz, 2 ve daha fazla düşük öykünüz varsa yeni çekilmiş bir rahim filminizle birlikte gelmenizi öneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir).
EVLİLİK CÜZDANINIZ OLMADAN İŞLEMLERİNİZ BAŞLAMAYACAKTIR. Evlilik cüzdanınız, eşiniz ve kendinize ait vesikalık fotoğraflarınız ile birlikte kimliklerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz. Memorial Sağlık Grubu
merhabalar, hiç tereddüt etmeyin hafta sonları olsun bayram tatilleri olsun mutlaka nöbetçi doktorlar ve hemşireler oluyor, pgt işlemi için embriyo başına 295 dolar alıyorlar, 5.güne ulaşan tüm embriyolarınıza yaptırabilirsiniz, şimdiden bol şanslar dilerim.Merhaba arkadaşlar,
Ön görüşmeye gideceğim fakat aklıma şöyle bir soru takıldı. Biliyorsunuz bayram dönemi tatilleri uzun oluyor. Peki bu döneme tedavimin başlanacağı,toplama,transfer gibi önemli işler gelirse ne oluyor? Buna göre tarihleri denk getirmeye çalışacağım.
Bir de pgt işlemini istediğimiz her embriyoya yaptırabiliyormuyuz? Ücreti embriyo başına mı alınıyor? Teşekkürler
rica ederim benim 2. tedavim olduğu için bilinçlendim bayağı, aklınıza takılan bir şey olursa sorarsınız yineçok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, tam kafamdaki sorulara cevap vermiş oldunuz :)
Günlerimi hesapladım bayram tarihine denk geliyor bir sonraki reglimde eşim aylar öncesinden tatil planı yapmış ona denk geliyor, bir sonraki de kurban bayramı dönemine yakın.. Yani kafam çok karışıkben de aynı şeyleri düşünüyordum. siz bu ay için de mi gideceksiniz görüşmeye?
Teşekkür ederim cevabınızı görmemiştimmerhabalar, hiç tereddüt etmeyin hafta sonları olsun bayram tatilleri olsun mutlaka nöbetçi doktorlar ve hemşireler oluyor, pgt işlemi için embriyo başına 295 dolar alıyorlar, 5.güne ulaşan tüm embriyolarınıza yaptırabilirsiniz, şimdiden bol şanslar dilerim.
ben de bayramda ailemi görmeye gideceğim için kısmet olursa bayram dönüşü başlamayı düşünüyorum tedaviye.Günlerimi hesapladım bayram tarihine denk geliyor bir sonraki reglimde eşim aylar öncesinden tatil planı yapmış ona denk geliyor, bir sonraki de kurban bayramı dönemine yakın.. Yani kafam çok karışık
Tatil zamanına denk gelen varmı aranızda ertelemeli miyim sizce
bir şey daha sormak istiyorum. uzun ve kısa protokol oluyormuş sanırım. hangisinin uygulanacağına neye göre karar veriliyor.rica ederim benim 2. tedavim olduğu için bilinçlendim bayağı, aklınıza takılan bir şey olursa sorarsınız yine
Ben ipek hocayı sevdim gayet ilgili ayrıntılarına kadar bakıyorÖnerdiğiniz bayan doktor var mı ya da diğerlerinden daha iyi olur diyorsanız erkek doktor. Ona göre tercih yapacağım. Çünkü anladığım kadarıyla her ne kadar Semra hocayla ön görüşme dahi yapsam takipleriyle diğer doktorlarda ilgilenecek.
İpek hanım çok kibar ve ilgili. Günseli hanımı da tavsiye ederim.Önerdiğiniz bayan doktor var mı ya da diğerlerinden daha iyi olur diyorsanız erkek doktor. Ona göre tercih yapacağım. Çünkü anladığım kadarıyla her ne kadar Semra hocayla ön görüşme dahi yapsam takipleriyle diğer doktorlarda ilgilenecek.
eğer döllenen embriyonuzun sayısı az olursa kalan embriyonuzuda riske atmamak için 3.gün taze transfer yapabiliyorlar yumurta toplama işleminden sonra size bilgi verirler eğer taze transfer olacaksa folik asit ve progesteron takviyesine hemen başlatırlar ama yeterli sayıda döllenen embriyonuz varsa 5.güne kadar olgunlaşması sağlanıyor ngs ye gidecekse de örnek alınıp donduralarak 2. adetinizle transfer süreci başlıyor pcos hastalarındada ohss riski olabiliyor bu sebeplede dondurulmuş transfer tercih ediliyorbir şey daha sormak istiyorum. uzun ve kısa protokol oluyormuş sanırım. hangisinin uygulanacağına neye göre karar veriliyor.
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını beneksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Tebrik ederim, Allah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin:)Arkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını beneksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn insallah canimHayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnn insallah ❤❤Tebrik ederim, Allah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?