- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Muhakkak görün düşüğe neden olabiliyor.18 yaşımdayken kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi şey demişti doktor bana. Ama hiç hatıırlamadığımı söyledim. Doktorlarda nolur nolöaz diye bakmak istedi. Ama temiz çıktı. Pıhtılaşma sorunum yokmuş. Sadece ANA pozitif çıktı o da önemli değil dediler ama yine de ilerde ramalojiye görüneceğim
Benim bu önümüzdeki regl dönemi histeroskopim var sonraki ay transfer dün doktor aradı folikasiti sordum normalde hamilelikte bile devam demişti dün içmene gerek yok dedi benim de kafam karıştıFolic asit ve gliforu kullanmaya devam et demişlerdi bana. Kullanıyorum o yüzden
Aynen canım göründüm sorun çıkmadı. Arada böyle pozitif olabilirmişMuhakkak görün düşüğe neden olabiliyor.
Benim de pozitif çıkmıştı. Ronatoloji ENA profili ve ek testler istedi. Korkma ANA pozitifliği yüzde 5 oranında sağlıklı insanda da görülüyor. Hashimato gibi otoimmün bir hastalığın varsa o da ANA pozitifliği i açıklayabilir.ANA testim de pozitif çıktı. Ama sorun olmaz dediler. Yine de Ramatolojiye görünmem gerekmiş. Bitmiyor hastalıklar. ANAsı pozitif çıkan var mı? Ana testi kan pıhtılaşması için istenen testlerden biri sadece
Aa teşekkür ederimBenim de pozitif çıkmıştı. Ronatoloji ENA profili ve ek testler istedi. Korkma ANA pozitifliği yüzde 5 oranında sağlıklı insanda da görülüyor. Hashimato gibi otoimmün bir hastalığın varsa o da ANA pozitifliği i açıklayabilir.
ANA testim de pozitif çıktı. Ama sorun olmaz dediler. Yine de Ramatolojiye görünmem gerekmiş. Bitmiyor hastalıklar. ANAsı pozitif çıkan var mı? Ana testi kan pıhtılaşması için istenen testlerden biri sadece
Bana sa düşük oranda pozitif çıktı dedi 1 /100.Benim de pozitif çıkmıştı. Ramatolojiye yönlendirdiler. Gittim. Doktor düşük pozitif çıkmış dedi. Çok önemli değil. Haşimato tiroidi hastası olmamdan kaynaklı pozitiflikmiş. Tedaviye hamile kalmaya engel değil demişti. Sonrasında da soru olmaz demişti.
Ama dert edip gide de bilirimBana sa düşük oranda pozitif çıktı dedi 1 /100.
Ramatolojiye gitmeyi düşünmüyorum ama. O kadar önemli değil dediler
Bence yine de git.Bana sa düşük oranda pozitif çıktı dedi 1 /100.
Bana sa düşük oranda pozitif çıktı dedi 1 /100.
Randevu aldım bileGitmende fayda var. Sonra keşke dememek için:))
Merhaba kısmet olur da transferiniz olduğunda ngsli tek mi çift mi transfer edeceklerBende 4 tane yolladım 2si sağlam geldi 1 mozaik diğeride mozaik ama yüzdesi fazla olduğu için dondurulmadı. Dondurulan mozaik içim ise iç açıcı konuşulmadı neden donduruldu bilmiyorum ona vereceğim transfer ücretinin üzerine koyar yeni tedavi yaptırırım. O yüzden onu saymıyorum bile. Ben memorialın sayfasını okuduğumda elde edilen embriyoların genelde hep %50si sağlam geliyormuş o yüzden kötüye odaklanmayın. O kalan embriyolarında 2 veya 3 ünü sağlıklı olarak kabul edin. Umarım daha fazlası sağlıklıdır ama genelde eleniyor maalesef. Dua edelimde sağlam gelen tutunsun sonra diğerlerinden sağlam olan transfer olsun ve tutunsun. Şuan pozitif düşünüp iyi olana odaklanmalıyız.
Benim 5 embriyom oldu o kadar korktum ki hepsi bozuk gelirse diye o yüzden 1 tanesini göndermedim bir ümit o bana kalsın dedim. Gerçekten de 4de 2 geldi.
İnşallah Tek genetikten geçmiş 6aa embriyom var onu transfer düşünüyorlar nasip olursa.Merhaba kısmet olur da transferiniz olduğunda ngsli tek mi çift mi transfer edecekler
ben de aynı şeyleri düşünüyordum. siz bu ay için de mi gideceksiniz görüşmeye?Merhaba arkadaşlar,
Ön görüşmeye gideceğim fakat aklıma şöyle bir soru takıldı. Biliyorsunuz bayram dönemi tatilleri uzun oluyor. Peki bu döneme tedavimin başlanacağı,toplama,transfer gibi önemli işler gelirse ne oluyor? Buna göre tarihleri denk getirmeye çalışacağım.
Bir de pgt işlemini istediğimiz her embriyoya yaptırabiliyormuyuz? Ücreti embriyo başına mı alınıyor? Teşekkürler
herkese merhaba,
elimden geldiğince çoğu yorumları okumaya çalıştım. sevincini üzüntüsünü herkes birbiriyle paylaşıyor, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
bayramdan sonra bende tedaviye başlayacağım kısmetse. 2 senedir korunmuyoruz sonuç elde edemedik, görünen bir sorunumuz da yok.
henüz hiç görüşmedim memorial ile ama haziran adetini beklemeden gidip önden görüşmeli miyim sizce, istanbul dışından geleceğim.kafam oldukça karışık.adetin 2.- 3. günü istenen testler var,dışarıda yaptırsam hemen ertesi gün cıkmaz sonuçlar. ,memorialde yaptırsak daha mı iyi olur acaba.
daha tedaviye başlamadan bu kadar düşünüyrsam sonra nolucak bilmem :)
merhabalar ben transfer olduğum gece 1gün kalmak için mecidiyeköy civarında fırsat sitesinden otel araştırmıştım trump towers avm ye yakın Molton Monapart Mecidiyeköy otelinde kaldık 2kişi kahvaltı dahil 200tl ödedik odalar biraz küçük ama temiz ve güvenilirdi uzun süre kalıcaksanız bunalabilirsiniz biz 1 gün kaldığımız için sorun olmadı kahvaltısı da güzeldimerhabalar öncelikle rabbim tedavilerinizden mutlu pozitif sonuçlar elde etmenizi nasip etsin. sehir disindan yada yurt disindan gelip, memorial de tedavi görenler kalicak yer otel önerileriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?