Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Muhakkak görün düşüğe neden olabiliyor.

Benim de pozitif çıkmıştı. Ronatoloji ENA profili ve ek testler istedi. Korkma ANA pozitifliği yüzde 5 oranında sağlıklı insanda da görülüyor. Hashimato gibi otoimmün bir hastalığın varsa o da ANA pozitifliği i açıklayabilir.

Aa teşekkür ederim

Benim de pozitif çıkmıştı. Ramatolojiye yönlendirdiler. Gittim. Doktor düşük pozitif çıkmış dedi. Çok önemli değil. Haşimato tiroidi hastası olmamdan kaynaklı pozitiflikmiş. Tedaviye hamile kalmaya engel değil demişti. Sonrasında da soru olmaz demişti.

Bana sa düşük oranda pozitif çıktı dedi 1 /100.
Ramatolojiye gitmeyi düşünmüyorum ama. O kadar önemli değil dediler

herkese merhaba,
elimden geldiğince çoğu yorumları okumaya çalıştım. sevincini üzüntüsünü herkes birbiriyle paylaşıyor, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
bayramdan sonra bende tedaviye başlayacağım kısmetse. 2 senedir korunmuyoruz sonuç elde edemedik, görünen bir sorunumuz da yok.
henüz hiç görüşmedim memorial ile ama haziran adetini beklemeden gidip önden görüşmeli miyim sizce, istanbul dışından geleceğim.kafam oldukça karışık.adetin 2.- 3. günü istenen testler var,dışarıda yaptırsam hemen ertesi gün cıkmaz sonuçlar. ,memorialde yaptırsak daha mı iyi olur acaba.
daha tedaviye başlamadan bu kadar düşünüyrsam sonra nolucak bilmem :)

Merhaba kısmet olur da transferiniz olduğunda ngsli tek mi çift mi transfer edecekler

merhabalar öncelikle rabbim tedavilerinizden mutlu pozitif sonuçlar elde etmenizi nasip etsin. sehir disindan yada yurt disindan gelip, memorial de tedavi görenler kalicak yer otel önerileriniz var mı ?

Merhaba arkadaşlar,
Ön görüşmeye gideceğim fakat aklıma şöyle bir soru takıldı. Biliyorsunuz bayram dönemi tatilleri uzun oluyor. Peki bu döneme tedavimin başlanacağı,toplama,transfer gibi önemli işler gelirse ne oluyor? Buna göre tarihleri denk getirmeye çalışacağım.
Bir de pgt işlemini istediğimiz her embriyoya yaptırabiliyormuyuz? Ücreti embriyo başına mı alınıyor? Teşekkürler

ben de aynı şeyleri düşünüyordum. siz bu ay için de mi gideceksiniz görüşmeye?

merhaba, sizden muayeneye gelmeden önce muhtemelen aşağıdaki testleri isteyeceklerdir, bana bu şekilde mail atmışlardı hepsini hazırlayıp öyle muayene olmaya gitmiştik, sadece amh testini ve eşinizin spermiyogram testini mutlaka kendileri yapmak istiyor, biz muayeneye gideceğimiz gün eşim hazırlıklı gitmişti aynı gün hepsini halletmiştik, reglin 2. günü randevu alıp tedaviye başlamıştık, şimdiden bol şanslar dilerim.
İstenen Tetkikler Kadın: Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, Kan grubu, Hbsag, Anti hcv, Anti hiv 1/2
Erkek Kan grubu, Hbsag, Anti hcv, Anti hiv 1/2 .
Ayrıca, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. AMH merkezimizde bakılacaktır. Herhangi jinekolojik operasyon geçirdiyseniz, 2 ve daha fazla düşük öykünüz varsa yeni çekilmiş bir rahim filminizle birlikte gelmenizi öneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir).

EVLİLİK CÜZDANINIZ OLMADAN İŞLEMLERİNİZ BAŞLAMAYACAKTIR. Evlilik cüzdanınız, eşiniz ve kendinize ait vesikalık fotoğraflarınız ile birlikte kimliklerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz. Memorial Sağlık Grubu

merhabalar öncelikle rabbim tedavilerinizden mutlu pozitif sonuçlar elde etmenizi nasip etsin. sehir disindan yada yurt disindan gelip, memorial de tedavi görenler kalicak yer otel önerileriniz var mı ?
merhabalar ben transfer olduğum gece 1gün kalmak için mecidiyeköy civarında fırsat sitesinden otel araştırmıştım trump towers avm ye yakın Molton Monapart Mecidiyeköy otelinde kaldık 2kişi kahvaltı dahil 200tl ödedik odalar biraz küçük ama temiz ve güvenilirdi uzun süre kalıcaksanız bunalabilirsiniz biz 1 gün kaldığımız için sorun olmadı kahvaltısı da güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…