Tebrik ederim canım gözün aydın..sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallahArkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
merhaba, sizden muayeneye gelmeden önce muhtemelen aşağıdaki testleri isteyeceklerdir, bana bu şekilde mail atmışlardı hepsini hazırlayıp öyle muayene olmaya gitmiştik, sadece amh testini ve eşinizin spermiyogram testini mutlaka kendileri yapmak istiyor, biz muayeneye gideceğimiz gün eşim hazırlıklı gitmişti aynı gün hepsini halletmiştik, reglin 2. günü randevu alıp tedaviye başlamıştık, şimdiden bol şanslar dilerim.
İstenen Tetkikler Kadın: Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, Kan grubu, Hbsag, Anti hcv, Anti hiv 1/2
Erkek Kan grubu, Hbsag, Anti hcv, Anti hiv 1/2 .
Ayrıca, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. AMH merkezimizde bakılacaktır. Herhangi jinekolojik operasyon geçirdiyseniz, 2 ve daha fazla düşük öykünüz varsa yeni çekilmiş bir rahim filminizle birlikte gelmenizi öneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir).
EVLİLİK CÜZDANINIZ OLMADAN İŞLEMLERİNİZ BAŞLAMAYACAKTIR. Evlilik cüzdanınız, eşiniz ve kendinize ait vesikalık fotoğraflarınız ile birlikte kimliklerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz. Memorial Sağlık Grubu
benim de amh sonucum pcos destekliyor, dondurulmuş yapılma ihtimali yüksek o halde. ben de tedaviye başlayayım bir an önce bitsin istiyorum nasıl bekleyeceğim diyorum ama herşeyin hayırlısı, iki sene beklemişim 2. adeti mi bekleyemicem :)eğer döllenen embriyonuzun sayısı az olursa kalan embriyonuzuda riske atmamak için 3.gün taze transfer yapabiliyorlar yumurta toplama işleminden sonra size bilgi verirler eğer taze transfer olacaksa folik asit ve progesteron takviyesine hemen başlatırlar ama yeterli sayıda döllenen embriyonuz varsa 5.güne kadar olgunlaşması sağlanıyor ngs ye gidecekse de örnek alınıp donduralarak 2. adetinizle transfer süreci başlıyor pcos hastalarındada ohss riski olabiliyor bu sebeplede dondurulmuş transfer tercih ediliyor
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah:)) kaçıncı gün embriyosuydu bide dondurulmuşmu yaptınız acabaArkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben de bekleyemem diyordum ama bak gün geldi az kaldı bile benimbenim de amh sonucum pcos destekliyor, dondurulmuş yapılma ihtimali yüksek o halde. ben de tedaviye başlayayım bir an önce bitsin istiyorum nasıl bekleyeceğim diyorum ama herşeyin hayırlısı, iki sene beklemişim 2. adeti mi bekleyemicem :)
merhabalar bu testlerin hiç biri adetin 2. veya 3.günü bakılan testler değil adet olmadığınız herhangi bir gün yaptırabiliyorsunuz sadece rahim filmi çektirecekseniz eğer (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir).Merhaba, bu bahsettiğiniz testler adetin ikinci günü yapılması gereken testler sanırım dimi. İlaçlara da adetin ikinci günü başlanıyor diye biliyorum. Bunları dışarıda yaptırabilirsiniz demişlerdi bana çünkü hastanede 1300 lira tutuyordu ama tedaviye başlayacağınız zaman yaptırın dediler. Nasıl aynı anda hem dışarda bu testleri yaptırıp hem de buraya gelicez bilemedim. Başlamadan bir önceki adette yaptırsak olmaz mı acaba? Çünkü bu test sonuçları sürekli değişen şeyler olduğundan şimdi yaptırmayın demişti hemşireler.
Arkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahArkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
evet ben rahim filmi ve amh hariç diğer tüm testleri devlet hastanesinde kadın doğum polikliniğinde yaptırmıştımArkadaşlar giderken götürmemiz gereken testleri devlette yaptırabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?
Hangi bölüm bakıyor?
Aminnn insallah canimTebrik ederim canım gözün aydın..sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah
Aminn inşallahgözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Aminnn insallah transferin ilk gununden beri hamile oldugumu bilmeden sayfadaki tum arkadaslara dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canımm çook sevindimmmm darısı bizlere inş
Aminn inşallah canim darısı sizlere inşallah 5.gun embriyosuydu dondurulmustu yumurtalar toplandiktan 1 ay sonra rahim dinlendirilip transferi yaptilarHayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah:)) kaçıncı gün embriyosuydu bide dondurulmuşmu yaptınız acaba
güzel haberler inşallah hepimizeBen de bekleyemem diyordum ama bak gün geldi az kaldı bile benim
inşallah canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bende dinlendirme dönemindeyim ,haziranda transferim olucak inşallah.Aminn inşallah canim darısı sizlere inşallah 5.gun embriyosuydu dondurulmustu yumurtalar toplandiktan 1 ay sonra rahim dinlendirilip transferi yaptilar
Canım benim çok sevindim maşallah hayırlı olsun tebrik ederimArkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn insallah canim dualarimdasiniz Rabbim en kisa surede bu guzel duyguyu sizlere de tattirsin inşallah güzel haberler verinCanım benim çok sevindim maşallah hayırlı olsun tebrik ederimGeçen gün aklımdan geçtin naptı acaba demiştim kendi kendime. Ne güzel haberler sağlıkla doğsun inşallah, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ☺☺☺
Valla cnm ben yücel beyden çok memnunum benim muayenelerimi hep yücel beyle Semra hanım yaptı tavsiye ederimÖnerdiğiniz bayan doktor var mı ya da diğerlerinden daha iyi olur diyorsanız erkek doktor. Ona göre tercih yapacağım. Çünkü anladığım kadarıyla her ne kadar Semra hocayla ön görüşme dahi yapsam takipleriyle diğer doktorlarda ilgilenecek.
Toplama ve transfere de yine aynı kişilermi geliyor canımValla cnm ben yücel beyden çok memnunum benim muayenelerimi hep yücel beyle Semra hanım yaptı tavsiye ederim
Toplama ve transfere de yine aynı kişilermi geliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?