Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tebrik ederim canım gözün aydın..sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah

Merhaba, bu bahsettiğiniz testler adetin ikinci günü yapılması gereken testler sanırım dimi. İlaçlara da adetin ikinci günü başlanıyor diye biliyorum. Bunları dışarıda yaptırabilirsiniz demişlerdi bana çünkü hastanede 1300 lira tutuyordu ama tedaviye başlayacağınız zaman yaptırın dediler. Nasıl aynı anda hem dışarda bu testleri yaptırıp hem de buraya gelicez bilemedim. Başlamadan bir önceki adette yaptırsak olmaz mı acaba? Çünkü bu test sonuçları sürekli değişen şeyler olduğundan şimdi yaptırmayın demişti hemşireler.

benim de amh sonucum pcos destekliyor, dondurulmuş yapılma ihtimali yüksek o halde. ben de tedaviye başlayayım bir an önce bitsin istiyorum nasıl bekleyeceğim diyorum ama herşeyin hayırlısı, iki sene beklemişim 2. adeti mi bekleyemicem :)

Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah:)) kaçıncı gün embriyosuydu bide dondurulmuşmu yaptınız acaba

Ben de bekleyemem diyordum ama bak gün geldi az kaldı bile benim

merhabalar bu testlerin hiç biri adetin 2. veya 3.günü bakılan testler değil adet olmadığınız herhangi bir gün yaptırabiliyorsunuz sadece rahim filmi çektirecekseniz eğer (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir).

Hayırlı olsun canımm çook sevindimmmm darısı bizlere inş

gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah:)) kaçıncı gün embriyosuydu bide dondurulmuşmu yaptınız acaba
Aminn inşallah canim darısı sizlere inşallah 5.gun embriyosuydu dondurulmustu yumurtalar toplandiktan 1 ay sonra rahim dinlendirilip transferi yaptilar

Son düzenleme:
Canım benim çok sevindim maşallah hayırlı olsun tebrik ederimGeçen gün aklımdan geçtin naptı acaba demiştim kendi kendime. Ne güzel haberler sağlıkla doğsun inşallah, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Aminnn insallah canim dualarimdasiniz Rabbim en kisa surede bu guzel duyguyu sizlere de tattirsin inşallah güzel haberler verin ❤❤❤❤

Valla cnm ben yücel beyden çok memnunum benim muayenelerimi hep yücel beyle Semra hanım yaptı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…