Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Genetik yapıldı mı yani pgt bende 9 haftalık hamileyim çok korkuyorum benim normal yolla 6 gebeliğim var bir tanesi dış gebelik oldu şimdi 7.ye hamileyim tüp bebek genetikli yaptırdık çok korkuyorum şimdi aynı şeyleri yaşarım diye

Evet yapılmıştı canım. Parça genetıge gitmedi ama ben küçük bır yerde yaşıyorum genetıge gıtmesı ıcın bır solüsyon varmış o hastanede olmayınca genetıge gönderemedik

Evet yapılmıştı canım. Embriyo genetıge gitmedi ama ben küçük bır yerde yaşıyorum genetıge gıtmesı ıcın bır solüsyon varmış o hastanede olmayınca genetıge gönderemedik
ıns dedıgın gıbı olur canım ıkı gün oldu konulalı hıc bır şey Yok diğerlerinde fena karın agrısı olurdu bunda daha bısey yok pek hayırlısı artık sen başladın mı tekrar tedavıye yada dondurulmuşun var mı?

Merhaba arkadaşlar, 6 mayısta ngs uygulanmış 5. gün embriyo transferim olmuştu test günü pozitif sonuç aldım betahcg 71 çıktı ama içimde bir negatiflik vardı fazla umutlanmak istemedim 2. testi bugün yaptırdım maalesef değerim 48 lere düşmüş yani kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum bu 2. denememdi ilki de ngs uygulanmış 5. gün embriyosuydu çok üzüldüm ama benim için hayırlısı değilmiş inşallah kendimi toparlayıp tekrar yoluma devam edeceğim

çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki denemeniz güzel ilerler,doktorunuzla görüştünüzmü neden düştüğünü,birde embriyonuz güzel oluştuğu halde spermde mi sıkıntı var acaba ,benimde transferim yakında şimdiden kafamda binlerce soru var...

Testi aynı merkezde mi yaptınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah maddi manevi güç versin tekrar deneyebilesiniz

Teşekkür ederim inşallah, doktorla görüşmedim hemşire aradı kimyasal gebelik mi diye sordum muhtemelen öyle olmuştur dedi 4gün sonra tekrar kan vermemi istediler birkaç gün içinde adet olacağım heralde kendiliğinden sonlanmazsa müdahale edebiliriz dediler sıkıntıyı tam olarak bilemiyorum ama muhtemelen embriyo sağlıklı ilerleyemedi kromozomsal bir bozukluk olabilir yani ngsli demek mutlaka sağlıklı olacak anlamına gelmiyor maalesef, siz hiç kafanızı bulandırmayın hep pozitif düşünmeye çalışın

Testi aynı merkezde mi yaptınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah maddi manevi güç versin tekrar deneyebilesiniz
Evet aynı merkezde yaptırdım amin inşallah, gidişata göre uygun zamanda yeniden tedaviye başlayacağız olana kadar denemekten başka çaremiz yok

Evet aynı merkezde yaptırdım amin inşallah, gidişata göre uygun zamanda yeniden tedaviye başlayacağız olana kadar denemekten başka çaremiz yok
Zorlu bir süreç çok iyi biliyorum maddi manevi yıpranıyor insan bende aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım cok uzulmustum ama nasibi yokmus dedim duaya devam dedim şimdi pozitif çok şükür Rabbime en kısa sürede sizinkide öyle olsun inşallah canim

Çok geçmiş olsun. Benim sen pgtli embriyom var ama çok korkuyorum. Ngs ile pgt aynı şey mi?
Ne uzun meşakkatli yorucu bir yol. Allahım yolumuzu açsın ve kısaltsın inşallah.

Cnm sen tüp bebekle mi kimyasal gebelik yasadin

Evet maddi manevi yıpratıyor ve çalışanlar için ekstra zor oluyor izinler vs ama yapacak bir şey yok her şerde bir hayır vardır diyip devam edeceğiz, sizin adınıza sevindim inşallah benimde bir dahaki sefer devam eder

Çok geçmiş olsun. Benim sen pgtli embriyom var ama çok korkuyorum. Ngs ile pgt aynı şey mi?
Ne uzun meşakkatli yorucu bir yol. Allahım yolumuzu açsın ve kısaltsın inşallah.
Ngs daha detaylı bir test zaten memorialde test yaptırmak isteyen herkese ngs uygulanıyor pgt yapılmıyor canım korkmayın ilk seferde pozitif sonuç alan çok kişi var bazılarımızın yolu uzun olabiliyor kısmet yani

Anladım o zaman benimki de ngslidir. Uzun ve zahmetli gerçekten. Allah yolumuzu açsın. En kısa zaman da bizde pozitif görürüz umarım.

Hamile misiiin cok cok cok sevindim Ben de gecen ay oğlumu kucagıma aldım Allah hepinize nasip etsin Burda sayende cok sey öğrendim hala aynı yardımseverlikle burdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…