Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tüp bevekte kullandığım ilçalar benim bağışuklık sistemimi çok düşürdü. Tam kan sayımı yaptırdım bi çok değerim tüp bebek öncesinde yaptırdığım tesre göre kötüleşmiş. Özellikle MO% değerim 1 olmuş. Sizde de öyle oldu mu. Bağışıklığınız etkilendi mi

Ben hiç farklılık yaşamamıştım. Yakın zamanda enfeksiyon hastalık grip falan geçirdiysen o da etkilemiş olabilir.

Bende crinone jel acayip huzursuz bacak sendromu yapmıştı özellikle gece yatarken sabaha kadar zor uykuya geçiyordum b12ve demir eksikliği de tetikliyormuş diye okudum oysaki hergün b12kullanıyordum, bağışıklığa gelince prednol bağışıklığı düşürüyor canım, vücut embriyoyu yabancı madde sanıp atmasın diye bağışıklığımızı baskılıyor o sebeple düşmüş olabilir

Aaa olabilir evet.. ben de bağışıklık destekleyici ilaç beta gluken alacaktım. Almayayım o zaman

Aaa olabilir evet.. ben de bağışıklık destekleyici ilaç beta gluken alacaktım. Almayayım o zaman
Transfer hazırlığına yakın gıda takviyeleride dahil almamakta fayda var kanı sulandırabiliyor vs iyiki yazmışsınız bir yandan bağışıklık düşürülürken bir yandan başka ilaçla alsaydınız vücut bebeği kabul etmeyebilirdi mesela organ nakillerindede bağışıklığı düşürürlerki vücut organı reddetmesin diye

Aralik ayında farklı bir merkezdeki tup bebekle kimyasal gebelik yaşadım şimdi memorialde pozitif canim çok şükür Rabbime
Peki kimyasal gebelik olduğunu kaç gün sonra anladınız ve kendiliğinden adet olarak mı söküldü müdahale gerekti mi şu an bende hiç leke vs olmadı adet olmayı bekliyorum

Ilk testim 46 ya da 47 çıkmıştı tam hatırlayamıyorum 2 gün sonra test tekrarlandı düşmemişti aynı kaldi 2 ilaçları bırakmıştım 2 gün sonra test tekrarlandı dustu 1 hafta icinde ben sancılı adet görerek attım

Yaaa çok teşekkür ederim çok şükür siz de iyiki yazdınız Allah razı olsun

Bu gıda takviyeleri vitamin falan mı?
Ben prowomen kullanıyorum gönül hanım kullanabilirsin demişti. İçinde q10 l arjinin astaksantin inositol ve vitaminler var.

Perim sen transfer hazırlıklarına başladın mı? Ben başladığımda bana sadece folik asit kullandırmışlardı ben jel ne de bağışıklığı düşürecek ilaç vermediler transfere 5/6 gün kala mı kullandırıyorlar bunları?

Folik asit ve prednol vermişlerdi bana ilk tedaviye başlarken. Ben de bu ay tedavi oldum. Jel yumurta toplamadan 1 gün sonra veriliyor.

Ben daha bailamadım bu adetle birlikte başlanıcak. Bu ay da adetim tahminen ayın 26sında. Yumurta toplandıktan sonra sadece folik asit glifor ve omega 3 kullanıyorum o kadar. Tüp bebek tedavisi yani yumurta toplanana kadar kullandığım ilaçlar mı düşürdü acaba bağışıklığımı.

Off çok stresli bir dönem. Bugün oturdum ağladım. Tedavi sonrası vücudumda vitiligo da başladı. Ana değerlerim de pozitif çıktı. Acaba dedim bağışıklığım mı düştü dite tam kan verdim mono değerim de 1 çıktı çok düşük. Bu kemik iliğindeki beyaz kan hücrelerinin azlığı demek. Yani vücudu kansere karşı enfeksiyona karşı koruyon hücreler demek. Araştırdıkça korktum bi de genlerim de var olan kanser filan çıkmasın başıma. Olabilir çünkü bekliyorum bunu kendimden bugün çok korktum beril hoca dönüş yaptı normal değerlerin dedi ama 6 oşan değerim aniden nasıl 1e düşer. Belki gonal f cetrotide yapmıştır çünkü tek onları kullanmıştım tedavide.. bi de çatlatma..
Vücudumu desteklemek için kemik suyu içmeye başladım artık napayım doktorun normal dediği şeye.. intte de bin bir türlü iey yazıyor..

Folik asit ve prednol vermişlerdi bana ilk tedaviye başlarken. Ben de bu ay tedavi oldum. Jel yumurta toplamadan 1 gün sonra veriliyor.
Ben ohss riskine karşı rahim dinlendirme yaptım. Bana bir tek folik asit verdiler prendol vermediler. Tedavim iptal oldu belki de transfere yakın zaman mı veriyorlar aklıma takıldı.

Glifor bende kullanmak istedim gönül hoca vermedi. Birde pco var bende. İnsilün direncim olmadığı için vermedi. Sana kim verdi?

Ben ohss riskine karşı rahim dinlendirme yaptım. Bana bir tek folik asit verdiler prendol vermediler. Tedavim iptal oldu belki de transfere yakın zaman mı veriyorlar aklıma takıldı.
Transfer gününe kadar kullandım ben prednolu. Tedavinin başında vermişlerdi.

Geçmiş olsun. Bende baktırmaya korkuyorum ama kendimi iyi hissediyorum sadece tsh bazen 4 çıkıyor ona baktırsam mı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…