- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Neye göre belirliyorlar acaba bunu ben hiç kullanmadım. Hatırlamıyorum.Transfer gününe kadar kullandım ben prednolu. Tedavinin başında vermişlerdi.
Transfer sonrasıTransfer gününe kadar kullandım ben prednolu. Tedavinin başında vermişlerdi.
Hiç bilemiyorum ki mesela transfer sonrası bazılarına jel ile beraber iğne de veriyorlar bana sadece jel verildi. Hastaya göre değişiyor sanırım.Neye göre belirliyorlar acaba bunu ben hiç kullanmadım. Hatırlamıyorum.
Transfere kadar bir sorun varsa düzeltirim diye baktırmıştım aslında.. daha da doktora gitmeye korkar oldumGeçmiş olsun. Bende baktırmaya korkuyorum ama kendimi iyi hissediyorum sadece tsh bazen 4 çıkıyor ona baktırsam mı diye düşünüyorum.
Beril vermişti yanlış hatırlamıyorsam.. ben de şeker hastalığı filan yok ama kullanmam gerekiyormuş. Olmasa da kuşlanacakmışım. Sorgulamadım onu da artık.. bak şimdiGlifor bende kullanmak istedim gönül hoca vermedi. Birde pco var bende. İnsilün direncim olmadığı için vermedi. Sana kim verdi?
Aminn teşekkür ederimmŞimdi anlaşıldı. O zaman sadece jelAllah kolaylık versin, hayırlısıyla bebişler gelsin.
Ben de hiç kullanmadımNeye göre belirliyorlar acaba bunu ben hiç kullanmadım. Hatırlamıyorum.
Tsh çok önemli. 4 e yakın çıkıyorsa tekrar baktırman iyi olur.Geçmiş olsun. Bende baktırmaya korkuyorum ama kendimi iyi hissediyorum sadece tsh bazen 4 çıkıyor ona baktırsam mı diye düşünüyorum.
Ahhh ahhh biliyorum biliyorum ama yoruldum. Bir bakıyorum 2.5 çıkıyor bir bakıyoruz 4 çıkıyor :)Tsh çok önemli. 4 e yakın çıkıyorsa tekrar baktırman iyi olur.
Yücel hocada veriyormuş ama gönül hoca vermedi. Ben özellikle pco hastasıyım kullanayım genelde kullanıyorlar dedim ama gerek Yok dedi ben bu süreçte herşey kullanayım istiyorum galiba.Beril vermişti yanlış hatırlamıyorsam.. ben de şeker hastalığı filan yok ama kullanmam gerekiyormuş. Olmasa da kuşlanacakmışım. Sorgulamadım onu da artık.. bak şimdi
Aslında doktorlarımıza güvenmek en doğrusu.. fazla düşünüyoruz ama ister istemezYücel hocada veriyormuş ama gönül hoca vermedi. Ben özellikle pco hastasıyım kullanayım genelde kullanıyorlar dedim ama gerek Yok dedi ben bu süreçte herşey kullanayım istiyorum galiba.
merhaba bu ayki adette gecikme veya erken adet görme gibi bi durum yaşadınızmıAslında bende yeni başladı. Tedaviye yanlız yerleştirmeden önce bir ameliyat geçitecegim için yeterli sayıda yumurta toplayıp dondurmaya çalışıyorz gecen ay yumurta toplanıp 5 adet embiryo dondurıldu 1 ay ara verdik bi aksilik olmazsa bu ayki adetimle yeniden başlıcaz 2. Yumurta toplama sürecine sonrası ameliyat
Ayyyy canim yaaa. Hayirli olsun. Cok sevindim senin adina. Darisi basimiza insallah. Rabbim tamamina erdirsin. Saglikla kucagina al insallah.Arkadaşlar merabalar 5 mayısta transferim oldu 14 mayıstaki sonucum pozitif cikti 235 bugün tekrarlandı 632 heyecandan 3 saat erken gidip yaptirdikçok şükür Rabbime bu bekleyiş ne kadar zormuş bir gün hamileyim diyebilecek miyim derdim Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn insallah canim Allah razı olsun Rabbim en kısa sürede sizlere de bu guzel duyguyu tattirsin inşallah güzel haberler verin dualarimdasiniz Rabbim kabul etsin inşallah bu guzel günlerin hürmetineAyyyy canim yaaa. Hayirli olsun. Cok sevindim senin adina. Darisi basimiza insallah. Rabbim tamamina erdirsin. Saglikla kucagina al insallah.
merhaba bu ayki adette gecikme veya erken adet görme gibi bi durum yaşadınızmı
Teşekkür ederim geçmiş olsun transfer oldunuz mu nasıl sonuçlandıMerhaba ben tedavi sürecinde hiç adet gecikmesi yaşamadım hatta yumurta toplama işlemlerim bitince ameliyat oldum ameliyattan sonraki ilk adetim bile günü gününe geldi normaldede çok düzenlidir tedavidede düzenm aynen devam etti
Teşekkür ederim geçmiş olsun transfer oldunuz mu nasıl sonuçlandı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahrica edeim Transfer olmadım henüz ameliyatım beklennden zorlu ve uzun geçtigi için 2 adet boyunca rahimin dinlenmesi için ara verildi inş 8 9 haziran gibi transfer için hastaneye gitmeye başlıyorum herşey uygunsa haziranda transfer yapılacak
Takipler hastaya göre değişiyor. Reglin 2. Günü muayene oldum, 3 gün sonra, 2 gün sonra, 3 gün sonra ve ertesi gün olmak üzere 5 kere kontrollerim oldu. Son muayene günü akşamı çatlama iğnesini yaptırıyorlar 36 saat sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor.kızlar transfer süresinde doktora hangi sıklıkla gidiliyor adetin 2. günü başlanıyormuş o günden sonra hergün ultrasonamı giriliyor transfer gününe kadar bilgi verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?