- 19 Şubat 2019
- 215
- 180
- 23
- 34
Takipler hastaya göre değişiyor. Reglin 2. Günü muayene oldum, 3 gün sonra, 2 gün sonra, 3 gün sonra ve ertesi gün olmak üzere 5 kere kontrollerim oldu. Son muayene günü akşamı çatlama iğnesini yaptırıyorlar 36 saat sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor.
Her gün gidilmiyor.mesela ben 1 Mart’ta ,11 Mart’ta ,kontrole gittim.17 Mart’ta transfer oldu.yani transferle birlikte toplam 3 kere gittim.sık gidilmiyor.bu tamamen kişinin durumuna göre değişiyor.örneğin rahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğüne göre değişiyor.kızlar transfer süresinde doktora hangi sıklıkla gidiliyor adetin 2. günü başlanıyormuş o günden sonra hergün ultrasonamı giriliyor transfer gününe kadar bilgi verirseniz çok sevinirim
Her gün gidilmiyor.mesela ben 1 Mart’ta ,11 Mart’ta ,kontrole gittim.17 Mart’ta transfer oldu.yani transferle birlikte toplam 3 kere gittim.sık gidilmiyor.bu tamamen kişinin durumuna göre değişiyor.örneğin rahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğüne göre değişiyor.
O ay ki yumurtaya neden bakılıyor niçin ki acabaHer gün gidilmiyor.mesela ben 1 Mart’ta ,11 Mart’ta ,kontrole gittim.17 Mart’ta transfer oldu.yani transferle birlikte toplam 3 kere gittim.sık gidilmiyor.bu tamamen kişinin durumuna göre değişiyor.örneğin rahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğüne göre değişiyor.
Transfer günü ve ertesi günü dinlenin sonraki günlerde günlük yaşamınıza dönün diyorlar yani bi kısıtlama yok.transfer günü 3-4 saatlik yolculuk önemli değil, eğer şehir dışındaysanız o günü dinlenip ertesi günü yola çıkılabilir demişlerdi.Anladım canım peki transfer sonrası için memorialin verdigi bilgiler neler dinlenmen gerektiği yada farklı bişey dendimi
O ay ki yumurtaya neden bakılıyor niçin ki acaba
[/QUOT
Rahim yeterli kalınlığa ulaştığında ve Yumurta belli bir büyüklüğe geldikten sonra çatlatma iğnesi veriyorlar..bu iğneden sonraki 6.gün de transfer oluyor
Transfer günü ve ertesi günü dinlenin sonraki günlerde günlük yaşamınıza dönün diyorlar yani bi kısıtlama yok.transfer günü 3-4 saatlik yolculuk önemli değil, eğer şehir dışındaysanız o günü dinlenip ertesi günü yola çıkılabilir demişlerdi.
Bende transfer aşamasında adetin 3.gunu gittim sonra 10 gün sonrasına randevu verdiler sonrada transfer olana kadar beni 1 er gün arayla 2 kez daha çağırdılar adetin 17.gunu transfer oldum bana Jel de verilmedi progesteronum yüksekti hastanede 30 dk dinlendim daha fazla dayanamadım lavaboya kalktım sonrada hazırlanıp ciktim eve geldim yemeğimi hazırladım yatmadım sonraki günlerde de günlük işlerimi yaptim yemek yaptim bulaşık yikadim balkonlarımi bile yikadim evi sildim sadece süpürmeyi yapmadim hiç ilaç kullanmayınca rahim dinlenince vücudumda dinlenmişti hic hissetmedim bile once ki farkli merkezdeki transferde hep hasta oluyordum taze transfer oluyordu ohss riskine rağmen transfer yapıyorlardı sancılı geçiyordu bu sefer ne karin ağrısi ne kasıklarda ağrı ve sanci olmadi tuttuğu zaman bile hissetmedim tutmadi diyede dusundumCanım yumurta toplama işlemim bitti benim toplanığ donduruldu şimdi dondurulmuş embriyolar transfer edilecek doktor adetin 2. günü muayeneye gel dedi 2. gününden sonra transfer gününe kadarki süreci ögrenmek istiyorum
Canim gecmis olsun. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Hic bebegi olmayan benim gibilere rabbim tez zamanda versin bu mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetine.Merhaba arkadaşlar, 6 mayısta ngs uygulanmış 5. gün embriyo transferim olmuştu test günü pozitif sonuç aldım betahcg 71 çıktı ama içimde bir negatiflik vardı fazla umutlanmak istemedim 2. testi bugün yaptırdım maalesef değerim 48 lere düşmüş yani kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum bu 2. denememdi ilki de ngs uygulanmış 5. gün embriyosuydu çok üzüldüm ama benim için hayırlısı değilmiş inşallah kendimi toparlayıp tekrar yoluma devam edeceğim
ve sonunda mutlu haberle tüm acıların dinmiş olmalı canım:) benimde sancılar agrılar hç umrumda degl zaten bu döneme gelene kadar ne acılar çektim o acıyada katlanırım :) tek sorunum işimle ilgili hiç olmayacak bir döneme denk gelmesi zaten birçok yerden okudum herkes normal hayata dönülmesi gerektiği ve tutacak tutmayacak psikolojisinden uzaklaşmak gerektigini yazmış umarım hepimizin sonu seninki gibi güzel olurBende transfer aşamasında adetin 3.gunu gittim sonra 10 gün sonrasına randevu verdiler sonrada transfer olana kadar beni 1 er gün arayla 2 kez daha çağırdılar adetin 17.gunu transfer oldum bana Jel de verilmedi progesteronum yüksekti hastanede 30 dk dinlendim daha fazla dayanamadım lavaboya kalktım sonrada hazırlanıp ciktim eve geldim yemeğimi hazırladım yatmadım sonraki günlerde de günlük işlerimi yaptim yemek yaptim bulaşık yikadim balkonlarımi bile yikadim evi sildim sadece süpürmeyi yapmadim hiç ilaç kullanmayınca rahim dinlenince vücudumda dinlenmişti hic hissetmedim bile once ki farkli merkezdeki transferde hep hasta oluyordum taze transfer oluyordu ohss riskine rağmen transfer yapıyorlardı sancılı geçiyordu bu sefer ne karin ağrısi ne kasıklarda ağrı ve sanci olmadi tuttuğu zaman bile hissetmedim tutmadi diyede dusundum
Aminnn insallah canim çok şükür Rabbime Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin insallah tüm ictenligimle dua ediyorum her sabah uyandığımda sayfadaki tüm arkadaşlara dua ediyorum once ki merkezdeki acılarımı bile unutturdu en önemli şey strese girmemek pozitif olmak dua etmek Rabbim nasip etmişse en güzel haliyle gelir inşallahve sonunda mutlu haberle tüm acıların dinmiş olmalı canım:) benimde sancılar agrılar hç umrumda degl zaten bu döneme gelene kadar ne acılar çektim o acıyada katlanırım :) tek sorunum işimle ilgili hiç olmayacak bir döneme denk gelmesi zaten birçok yerden okudum herkes normal hayata dönülmesi gerektiği ve tutacak tutmayacak psikolojisinden uzaklaşmak gerektigini yazmış umarım hepimizin sonu seninki gibi güzel olur
Aminnn insallah canim çok şükür Rabbime Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin insallah tüm ictenligimle dua ediyorum her sabah uyandığımda sayfadaki tüm arkadaşlara dua ediyorum once ki merkezdeki acılarımı bile unutturdu en önemli şey strese girmemek pozitif olmak dua etmek Rabbim nasip etmişse en güzel haliyle gelir inşallah
Benim ki 10mm diKızlar çatlama iğnesinin yapıldığı gün Rahim kalınlığınız kaçtı? Hatırlıyor musunuz?
Ben çatlatma igneside kullanmadım ama transferden önceki son muayenede 11.8 'ti. Progesteronumda transfer günü tekrar kan testi yapıldı 12.5'ti o yuzden jel verilmediKızlar çatlama iğnesinin yapıldığı gün Rahim kalınlığınız kaçtı? Hatırlıyor musunuz?
Benim işim çok zor gelebildiği nokta zar zor 7 mm. Çok moralsizim. Endometriyum inceliğini tedavi edemiyorlar. Pattern i iyi üç çizgi görüntüsü var bu kalınlıktan da önemli deniyor ama bir yol alamadım. Semra hoca da negatif görüşme sonrası yeterli kalınlıkta değil endometriyum büyük ihtimal başarısızlık endometeriyal nedenlidir dedi. Embriyolarım da öyle çok olmuyor. Hiçbir şeye cevap vermiyorumBen çatlatma igneside kullanmadım ama transferden önceki son muayenede 11.8 'ti. Progesteronumda transfer günü tekrar kan testi yapıldı 12.5'ti o yuzden jel verilmedi
Canım bu mevsimde nar bulunmaz bulunsada ici geçmiş olur ama bazı büyük marketlerde organik nar suyu alıp iç canim benim rahim kalınlaşması için tüm kış taze nar suyu içmiştim ilk başladığımda estrofem kullaniyor musun önceki tedavilerde estrofem çok kullanıyordum günlük 6 tane alıyordum Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah transferin ne zaman inşallah o zamana kadar duzelirBenim işim çok zor gelebildiği nokta zar zor 7 mm. Çok moralsizim. Endometriyum inceliğini tedavi edemiyorlar. Pattern i iyi üç çizgi görüntüsü var bu kalınlıktan da önemli deniyor ama bir yol alamadım. Semra hoca da negatif görüşme sonrası yeterli kalınlıkta değil endometriyum büyük ihtimal başarısızlık endometeriyal nedenlidir dedi. Embriyolarım da öyle çok olmuyor. Hiçbir şeye cevap vermiyorumKızlar bu kadar olumsuzluk yaşayıp nasıl pozitif oluyorsunuz?
Hiç moralini bozma hiç olumsuz dusunme Allah büyük inşallah herşey yoluna girer Rabbim bir kolaylık versinBenim işim çok zor gelebildiği nokta zar zor 7 mm. Çok moralsizim. Endometriyum inceliğini tedavi edemiyorlar. Pattern i iyi üç çizgi görüntüsü var bu kalınlıktan da önemli deniyor ama bir yol alamadım. Semra hoca da negatif görüşme sonrası yeterli kalınlıkta değil endometriyum büyük ihtimal başarısızlık endometeriyal nedenlidir dedi. Embriyolarım da öyle çok olmuyor. Hiçbir şeye cevap vermiyorumKızlar bu kadar olumsuzluk yaşayıp nasıl pozitif oluyorsunuz?
Düzelmiyor canım. Neler kullandım bilsen. Geçen yaz 3 ay tükettim nar suyunu. 3 defa histereskopi oldum. Hiçbirşeye cevap vermiyorum. Yumurtalar çarşamba günü toplanacak. Pgt ye gidebilir embriyoların durumuna göre. Şu an e vitamini desteği de alıyorum. Takviye gıdalar da. Kürtaj sonrası incelik gelişti. Düzelmez artık. Gelebileceği son nokta bu. Tedaviyi bırakasım geliyor.Canım bu mevsimde nar bulunmaz bulunsada ici geçmiş olur ama bazı büyük marketlerde organik nar suyu alıp iç canim benim rahim kalınlaşması için tüm kış taze nar suyu içmiştim ilk başladığımda estrofem kullaniyor musun önceki tedavilerde estrofem çok kullanıyordum günlük 6 tane alıyordum Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah transferin ne zaman inşallah o zamana kadar duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?