Bide aksam 5 ten sonra olursan ertesi gun 1. gun sayiliyoe diye biliyorum. Benim kahve lekelenmelerim sonrasinda kanamam basliyor sisinde oyle oluyorsa birinci gun sayiliyor benceBnm bgn kahve leke geldi 2 gün vardı dha adet günüme, bgn 1.gün mü sayılır yrn için arayıp randevu alıyimmi?
Kesin faydalıdır diye bilecek bir besin yoktur. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve kabız olmamağa dikkat etmek. Muz da suyu yeterince içtiğinde kabızlık yapmaz. Bir ara ananasın tutunmaya etkili olduğu konuşuluyordu. Muzu yeni duydum. Ben hiç dikkat etmedim.Kızlar transfer sonrası neler çoğunlukla tüketmek lazım bilgisi olan yazabilir mi özellikle şu an hamile olan arkadaşlar neler tükettiniz muz tutunmada çok faydalıymış ama kabız da olmamak gerekiyomuş o yüzden rahat tüketemem diye düşünüyorum
Şmdi bi kaç yazı okudum dediğiniz gibi çoğunlukla ananas havuç suyu kivi balık kabak çekirdeği süt yumurta yoğurt sebze yemekleri ve bol su tüketimi baş sıralardaKesin faydalıdır diye bilecek bir besin yoktur. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve kabız olmamağa dikkat etmek. Muz da suyu yeterince içtiğinde kabızlık yapmaz. Bir ara ananasın tutunmaya etkili olduğu konuşuluyordu. Muzu yeni duydum. Ben hiç dikkat etmedim.
9250 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Hastaya göre ilaç fiyatları 1500-4000 TL civarı değişiyor.Tüp bebek paket fiyatı ve ilaçların ortalama fiyatını yazacak biri yok mu? Hastaneyi aradım, pazartesi bilgi vere bileceklerini söyledi.
Evet kanamam başladı 1saat sonrası hemen..Bide aksam 5 ten sonra olursan ertesi gun 1. gun sayiliyoe diye biliyorum. Benim kahve lekelenmelerim sonrasinda kanamam basliyor sisinde oyle oluyorsa birinci gun sayiliyor bence
Arkasından kırmızılar çok bekletmeden geldiler:))Sayılmaz kımızı rengi görmen lazım.
O zaman 1. Gunun bugunEvet kanamam başladı 1saat sonrası hemen..
Adet bekliyoz histeroskopi oldum çok şükür şimdi adet bekliyorumCanım nasıl gidiyor tedavi,transfer aşamasına geldin mi?
İdil eczanesi hastaneye giderken park var o bahçenin içinde Okmeydanın da yanlış hatırlamıyorsam deniz eczanesi dede 380tl orayada bir sorun istersenizHangi eczane
MERHABA bu topigi hamilelikten önce baştan sona okumuştum. sanki çok önceki sayfalarda görmüştüm sizi yanlış mi hatırlıyorum :) bu yeni bir bebis mi ?Her kese merhaba. Arkadaşlar, Memoryal Şişli en son tüp bebek paket fiyatı ve ortalama ilaç fiyatını yaza bilir misiniz?
Bir arkadaşım soruyor. Ben en son donmuş tedavisi gördüyüm için taze tedavi fiyatını bilmiyorum.
Aynen, yeni bir bebiş. 6 sene önce tedavi görmüştüm, ikizlerim oldu elhamdülillah. O zaman dondurulmuş embriomuz ile bu sene yine hamileyim çok şükür. Rabbim isteğen, çaba harcayan, vaz geçmeyen her kese en güzelinden evlatlar nasip etsin. Bizim mücadelemiz de kolay değildi. Ancak vaz geçmediğiniz sürece hayallerin gerçekleşmesi muhtemel.MERHABA bu topigi hamilelikten önce baştan sona okumuştum. sanki çok önceki sayfalarda görmüştüm sizi yanlış mi hatırlıyorum :) bu yeni bir bebis mi ?
Slm senle ayni gun opu olmustuk biz ilk adetin ne zaman oldun sen simdi 2. Adet oldu ben hala.olmadim yaaArkasından kırmızılar çok bekletmeden geldiler:))
Dün oldum cnm bgn muayene oldum, bn erken oldum adet, 2gün erken oldum bnm adetlerim hep geri atar, olursun cnm herkes geç oluo burdaSlm senle ayni gun opu olmustuk biz ilk adetin ne zaman oldun sen simdi 2. Adet oldu ben hala.olmadim yaa
Hematoloji yapar diye biliyorum ama emin değilimEki Görüntüle 2305495
Kızlar bu sarı ile çizilmiş, testleri devlet hastanesinde hangi bölüm yapar?? Bide ne kdr sürede çıkar, S so sorryJalapenoo bn yaptırmk için doktora sölemiştm devlet hastanesinde ama diger testlerimin sonuçlarını internetten aldım acaba bunları elden gidip istemelimiyim? Yada baştan yaptırıcam (((((
Üniversite hastanesinin kadın doğum bölümünden istek yaptılar bana bu testler için. İnternetten çıktısını almıştım.Eki Görüntüle 2305495
Kızlar bu sarı ile çizilmiş, testleri devlet hastanesinde hangi bölüm yapar?? Bide ne kdr sürede çıkar, S so sorryJalapenoo bn yaptırmk için doktora sölemiştm devlet hastanesinde ama diger testlerimin sonuçlarını internetten aldım acaba bunları elden gidip istemelimiyim? Yada baştan yaptırıcam (((((
Devlet hastanesi yapamıyormu cnm? Cnm bu testler çok önemlimi bilmedigim için anlamı n bu testlerin?Üniversite hastanesinin kadın doğum bölümünden istek yaptılar bana bu testler için. İnternetten çıktısını almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?