Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin. İnşallah yeni tedavilerimiz hepimiz için hayırlı olan evlatlarımıza vesile olur. Bende çok takviye kullanmıştım. Semra hocaya bunlar yan etki mi yaptı yumurtalara da bozdu acaba dedim. Hayır dedi ama ekleme de yaptı hiçbir faydası da Yok dedi. :)
Ben de tekrar kullanmak istiyorum ama bilmiyorum ne yapacağım.

Goguslerinde bi hassasiyet varmi ya benim ilk denemem tuttu ozaman goguslerimde agri vardi simdi transferin 4.gunu dun agriyodu gogsum bugum hic bir belirti yok yinemi olmadi diyorum
yok canım gogsumde hiç ağrı yok. ama buradan okudugum kadarıyla hıcbır belırtı ysamayıp pozıtıfı oren cok var,aynı sekılde tam tersı olan da. kan sonucunu beklemekten baska care yok :)

yok canım gogsumde hiç ağrı yok. ama buradan okudugum kadarıyla hıcbır belırtı ysamayıp pozıtıfı oren cok var,aynı sekılde tam tersı olan da. kan sonucunu beklemekten baska care yok :)
Evet canim haklisin ama insan gun gectikce bi strese giriyo vakitte gecmiyo daha tahlil yapmama 5 gun var

Semra hoca banada vitamin vermedi.Ben kendim araştırdım biraz , bazı doktorların yazıları var vitaminler konusunda benimde aklıma yattı bu sefer denemeye karar verdim kısmet artık umarım azda olsa işe yarar :)

Ben açıkçası faydası olmadığına inanmıyorum,gidip once kan tahlillerini yaptır tüm vitamin değerlerine baktır özellikle D vitamini ve B vitaminleri çok önemli en azından bunları alabilirsin,bir de saf arı sutu gercekten çok şifalı biraz pahalı ama bir kaç ay kullanılabilir

Semra hoca banada vitamin vermedi.Ben kendim araştırdım biraz , bazı doktorların yazıları var vitaminler konusunda benimde aklıma yattı bu sefer denemeye karar verdim kısmet artık umarım azda olsa işe yarar :)
Ben de yaradığını düşünüyorum. Omega ve prowomen kullanmıştım. 15 günde bir de polen bal çörekotu tarçın karanfil karışı yapıp yemiştim.
Kullanacağım ama bu kez bir önceki tedavim kadar yüklenmeli düşünmüyorum. Eşim spermiyogram verdi 2 sene devamlı adam takviye aldı Mart’tan beri embriyomuz var diye bırakmıştık tahlil sonucu sayı olarak daha iyi çıktı. Bu kez DNA açısından antioksidana daha önem vereceğim başka bir şey yapmayacağım.

Merhabalar, size sorum olacak.
Muhtemelen yarın adet olacağım. Yani pazar adetin 2. Günü. Doktor var mı pazar günleri?
Birde ilacı nasıl temin edebilirim? Eczaneler kapalı

Merhabalar, size sorum olacak.
Muhtemelen yarın adet olacağım. Yani pazar adetin 2. Günü. Doktor var mı pazar günleri?
Birde ilacı nasıl temin edebilirim? Eczaneler kapalı
Benim geçen haftaki kontrolüm Pazar’a denk gelmişti bu haftaki kontrolüm yine Pazar günü . Doktorlar oluyor . Yine geçen Pazar ilacı nöbetçi eczaneden almıştım . Nöbetçi eczaneyi lobiden söylüyorlar .

Inşallah en kısa zamanda kucağınıza sağlıklı bebislet alırız. Çabamız bunun için. Rabbim kulağımızı boş bırakmasın. Sisliyi dusunecegim. Teşekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…