- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Yumurta kalitesi de olabilir dendi. İşlem zamanlaması da dendi. Net cevap Yok ama yüksek ihtimal işlemlerden kaynaklı. Sizin %5lik bozulma normal olabilir her embriyo dondurma çözülme işlemine dayanamıyor. Benim embriyolar inanılmaz bozuldu hücreleri falan öldü. Kullanamadık. Bizde bir yerde bir hata oldu ama nerede allah bilir.Merhabalar ,
Yazılarınızı okudum benimde tedavim memorial da , benimde ngs li embriyom çözülürken % 5 bozuldu ama transfere engel değil dendi , malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.doktoruma embriyo kalitesi yüzenden mi yoksa çözme işlemi yüzünden mi bozulma oluyor dediğimde çözme işleminde bazen böyle olabiliyor dedi.açıkcası yine anlamadım ama üstelemedim size ne dediler bu konuyla ilgili.
Aynen cok haklısınız ama benim kafama cok taktığım söylenemez sadece merak ediyorum zaten sahan önce 4 aşılama yapıldı olmadı bir tüp bebek yapıldı Ankara da o da olmadı zaten bin pişman oldum orda yaptırdığıma! Şu an memorial de 4 tane 5.gün 1 tane de 6. Gün embriyosu var dondurulmuş halde. Embriyolog Hakan bey 2 tanesi iyi kalite iki tanesi de çok iyi kalite dedi ama bilmiyorum tabi.. bi de benim yaşım 25 dediğim gibi daha önce başarısız denemelerim oldu sizce bana yine 1 tane mi transfer ederler 2 mi?Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun hep pozitif olun güzel şeyler düşünün hayal kurun sonucu bekleyin stresten kaçının. Her şey olacağına varıyor zaten stres sadece olumsuz etkiliyor unutmayın.
Bende çok stres yapıyordum kafama her aşamayı takıyordum ama ne yaparsam yapayım olacakları değiştiremeyip üstüne bu kadar değerli olan zamanımı boş düşüncelerle geçirmişim sonra çok üzüldüm.
Aşılamaya negatifine pek bakmıyorlar. Tüp bebek negatifini de burada almadığınız ve iyi kalite embriyolarınız olduğu için 1 tane transfer ederler. Yaşınız da müsait. İnfertilite nedeni nedir?Aynen cok haklısınız ama benim kafama cok taktığım söylenemez sadece merak ediyorum zaten sahan önce 4 aşılama yapıldı olmadı bir tüp bebek yapıldı Ankara da o da olmadı zaten bin pişman oldum orda yaptırdığıma! Şu an memorial de 4 tane 5.gün 1 tane de 6. Gün embriyosu var dondurulmuş halde. Embriyolog Hakan bey 2 tanesi iyi kalite iki tanesi de çok iyi kalite dedi ama bilmiyorum tabi.. bi de benim yaşım 25 dediğim gibi daha önce başarısız denemelerim oldu sizce bana yine 1 tane mi transfer ederler 2 mi?
2 tane istesek yapmazlar mıAşılamaya negatifine pek bakmıyorlar. Tüp bebek negatifini de burada almadığınız ve iyi kalite embriyolarınız olduğu için 1 tane transfer ederler. Yaşınız da müsait. İnfertilite nedeni nedir?
Ay inanmıyorum ciddi misin nasıl bozuluyor ya ikisi birden hemde çok ilginç benim hala pgtsiz 3 tüpte 5 embriyom var 5aa üç tanesi kızıma kardeş için sıfırdan tedavi isteyip pgt Yaptırcam bi kaç sene sonra Rabbim nasip ederse bi kere daha kaldıramam pgtsiz transferini.. İki kere ağzımız yandı biri düşük oldu biri hasta doğdu2 tane pgtden sağlıklı geldi. 1 tane hiç göndermemiştim zaten. Hepsi 1. Kalite embriyolar. Pgtliler çözülürken bozulmuş aynı gün pgtsiz de çözüldü o bozulmadı ve transfer oldu. Negatif sonuç aldım. Böylelikle embriyolarım bitti ve başa döndüm. Tekrar başlayacağım. Kısaca böyle oldu canım.
Talihsizlik benim ki. Demek ki böyle olması gerekiyormuş demekten şerde ki hayrı görmeye çalışmaktan başka bir şey yapamıyorum. Nasip böyleymiş. Önüme bakıp devam edeceğim. Allah büyük. Sizde kromozomla ilgili bir sorun var mıydı?Ay inanmıyorum ciddi misin nasıl bozuluyor ya ikisi birden hemde çok ilginç benim hala pgtsiz 3 tüpte 5 embriyom var 5aa üç tanesi kızıma kardeş için sıfırdan tedavi isteyip pgt Yaptırcam bi kaç sene sonra Rabbim nasip ederse bi kere daha kaldıramam pgtsiz transferini.. İki kere ağzımız yandı biri düşük oldu biri hasta doğdu
Bence kabul etmezler2 tane istesek yapmazlar mışöyle söylüyim eşimin sperm sayısı iyi ama %70-80 i sağlıksız imsi yaptılar bende de 4 sene önce çikolata kisti vardı laparoskopi oldum sonra gebelik hiç oluşmadı bütün değerlerim normaldi ama memorial de sol tüpümde hidrosalfinks saptadılar tekrar ameliyat oldum yani bir önceki tüp bebek negatif olmasını tüpümün içinde sıvı birikmesine bağladılar o sıvı Rahime döküldüğü zaman embriyonun düşmesine sebep oluyomuş. O yüzden yumurta rezerv korumak için önce yumurta topladılar 29 tane geriye dondurulmu 5 tane bıraktık dediğim gibi sonra ben Gaziantep’e yaşadığım yere geldim laparoskopi histereskopi oldum 2 ay geçti bu ay transfer için hazırlıklara başladık naturel siklus dediklerinden tam olarak şu sebepten olmuyo denmedi sadece eşimin sperm değerleri iyi değil ama yıkandıktan sonra düzelmiş dediler bi de tüpte ki sıvıdan bahsettiler o kadar
Ay inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla inşallahBence kabul etmezler
Tüpdeki sorun engel olmuş olabilir. Burada öyle çok arkadaş var bebeklerine kavuştular sende kavuşursun en yakın zamanda. :)
Çok güzel yazmışsın canım herşey Allahtan hiç unutmuyorum dua göndermiştin bana sen :)Talihsizlik benim ki. Demek ki böyle olması gerekiyormuş demekten şerde ki hayrı görmeye çalışmaktan başka bir şey yapamıyorum. Nasip böyleymiş. Önüme bakıp devam edeceğim. Allah büyük. Sizde kromozomla ilgili bir sorun var mıydı?
İnşallah meleğine hayırlı sağlıklı kardeşler gelir. Dünya bizim için imtihan yeri gülüp oynayıp yemeye içmeye gönderilmedik. İnancımız gereği Başımıza gelenlere sabır göstereceğiz allahtan deyip mükafatını allahtan bekleyeceğiz. Başa dönmek üzücü gerçekten senin de güzel embriyoların varken baştan başlayacaksın ama sonu güzel olsun canım. ❤
Merhaba hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kavuşun inşallah.hamileyken takip eden Dr um testi yapmak isteyip istemedigimi sordu ben de yaptığımız zaman eğer hastalık ihtimali varsa tedavimi yapılacak Yok dedi sadece ihtimal veriyirmus diyelim ki ihtimal çok yüksek bebeğimi aldirmayacaksam ne gerek vardı yapmadık ta çoookkk şükür bu sorun da olmadıMerhaba herkese yeni gelen üyelere hoşgeldiniz diyerek başlatyalım allah hepinizin allah gönlünüze göre versin .bizde şu sıralar mide bulantısı devam ediyor mide yanması falan hamileliği yaşamaya çalışıoyorum ama sormak istediğim birşey var ablalrımdan cevap bekliyorum . en son agustos 29 kontrolüme gittim hoca 1 ay sonra yani eylül sonu gel ikili tarama yaparız dedi öncelikle sorduğum bir kaç kişi yaptırma diyor okuyorum yaptır diyolar ama bizim normal den farklı olunca acaba bilen ablalarıma , kardeşlerime sormak istedim .
Allah razı olsun arkadaşım.Çok güzel yazmışsın canım herşey Allahtan hiç unutmuyorum dua göndermiştin bana sen :)
Eşim ve bende kromozom bozukluğu çıkmadı çok şükür ama kızım down sendromlu doğdu nasip kısmet bal gibi bi evlat Rabbim sağlık versin onada bizede. Sanada en hayırlısını nasip etsin inşAllah yüce mevlam ❤
Maşallah daim olsun inşallah mutluluğunKizlar
Dayanamadim idrar testi yaptim cok hafif ikinci cizgi cikti.yarin test gunum. Cok heyecanliyim
Gozun aydin canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasil etsin.bisey sorcam agri sizi varmi belirti varmi yaniKizlar
Dayanamadim idrar testi yaptim cok hafif ikinci cizgi cikti.yarin test gunum. Cok heyecanliyim
amin inşallah kan sonucunu gormeden sevınmek de ıstemıyorum.Gozun aydin canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasil etsin.bisey sorcam agri sizi varmi belirti varmi yani
Amin inşallah kan sonucunu almadan rahat edemeyeceğimMaşallah daim olsun inşallah mutluluğun
Çok üzüldüm sizin yaşadığınızda hiç kolay değil.Her aşama ayrı bir heyecan yumurta oluşacak mı , hadi oldu embriyo olucak mı , nsgden sağlıklı gelecek mi , şimdi birde çözülürken sorun olacak mı tabi bunları yaşarken streste yapmamamız gerekiyor.Çok zor süreç bunlar.bende bu ay vitamin kullanmaya başladım nasip olursa kasımda yeni tevavime başlayacağım. Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun inşallahYumurta kalitesi de olabilir dendi. İşlem zamanlaması da dendi. Net cevap Yok ama yüksek ihtimal işlemlerden kaynaklı. Sizin %5lik bozulma normal olabilir her embriyo dondurma çözülme işlemine dayanamıyor. Benim embriyolar inanılmaz bozuldu hücreleri falan öldü. Kullanamadık. Bizde bir yerde bir hata oldu ama nerede allah bilir.
Goguslerinde bi hassasiyet varmi ya benim ilk denemem tuttu ozaman goguslerimde agri vardi simdi transferin 4.gunu dun agriyodu gogsum bugum hic bir belirti yok yinemi olmadi diyorumamin inşallah kan sonucunu gormeden sevınmek de ıstemıyorum.
kasıklarımda agrı var bıraz onun dısında acayip bir sinirlilik hali var ani iniş çıkışlar kaç gundur. bır de sabahları gözümü açamıyorum. bunlar belirtiden sayılırsa eğer:) ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?