Pıhtılaşmaya eğilim değerlendiriliyor. Eğitim araştırmalar da yapar, protein c ve s nin tekrar bakılmasını istemişlerdi eğitim araştırmadan istek yaptırmıştım. Hematoloji de bakar
Canım bu testler benden de istendi,genetik bölüme randevu alıp gittim ama genetik bölüm yapmiyormus şimdi kadın doğumdan randevu aldım cuma gidip yaotiricam bakalım inşallah bu defa sıkıntı olmazEki Görüntüle 2305495
Kızlar bu sarı ile çizilmiş, testleri devlet hastanesinde hangi bölüm yapar?? Bide ne kdr sürede çıkar, S so sorry @Jalapenoo bn yaptırmk için doktora sölemiştm devlet hastanesinde ama diger testlerimin sonuçlarını internetten aldım acaba bunları elden gidip istemelimiyim? Yada baştan yaptırıcam(((((
Histereskopi de uyutuyorlar değil mi? Yani çok zor bir işlem değildir umarimAdet bekliyoz histeroskopi oldum çok şükür şimdi adet bekliyorum
Onlarda o grupta.Eki Görüntüle 2305511
Cnm bu testi yaptırmıştım bu pıhtılaşma için degilmi bu ne testi?
Cnm ben kadın doğumcuyada gittim oda yazmadı.. kafam karman çorman bi kısmını genetikçi yaptı pıhtılaşmalarla alakalı olanları, ama bunlar kaldı... acaba zorunlumu bunları yaptırmamız???Canım bu testler benden de istendi,genetik bölüme randevu alıp gittim ama genetik bölüm yapmiyormus şimdi kadın doğumdan randevu aldım cuma gidip yaotiricam bakalım inşallah bu defa sıkıntı olmaz
Bunları kadın dogumcu yapmadı mı? Ben boşu boşuna mı randevu aldımCnm ben kadın doğumcuyada gittim oda yazmadı.. kafam karman çorman bi kısmını genetikçi yaptı pıhtılaşmalarla alakalı olanları, ama bunlar kaldı... acaba zorunlumu bunları yaptırmamız???
Ben kadın Doğuma gittim dediler ki biz yapmıyoruz genetik yapıyor sonra genetiğe gittim onlar da dediler ki kadın Doğum yapıyor . Aslında kadın Doğum yapıyormuş ben memoriale sormuştum onlar yapıyor demişlerdi .Cnm ben kadın doğumcuyada gittim oda yazmadı.. kafam karman çorman bi kısmını genetikçi yaptı pıhtılaşmalarla alakalı olanları, ama bunlar kaldı... acaba zorunlumu bunları yaptırmamız???
Cnm bunlar pıhtılaşma testiymiş, bnm kafam çok karıştı, acaba devlette yapılsa n kdr sürede çıkar sonuç? Bn mecbur memorialda yapıcm galiba.. bazıları 3ayda çktı yzmış bazısı 3hfta demişşş bunu bilen yokmu???Tabi pıhtılaşma testleri hariç
Bişey sölimmi bi tecrübesi olan yokmu buraya bi yazsa bi bizden mi istendi bu test yaaaBunları kadın dogumcu yapmadı mı? Ben boşu boşuna mı randevu aldım
Cnm Acaba şişli etfalde ne kadara yaptırdın?Ben okmeydanı genetikte yaptrdm normal de kadın doğum istiyor ama bi deneyelim sistemden dedi ve istem yapabildi.. 1 hafta içinde cıktı sonuçlarım. Yalniz faktör testleri devlette 3 ayı bulduğu için memorial de yaptrdm. Sişli etfal kadın doğuma da gidebilirsin hic problem çıkarmadan istiyorlar. Bende ANA pozitifliği çıktı 2. Kez bakılması gerekiyordu şişli etfal kadın doğuma gittim hemen istemişti
Bu testlerden bahsetmiyor musunuz ? Bunları kadın Doğum yapar demişlerdi bana . Ama diğer elinizdeki homozigot heterozigot yazan testleri kan pıhtılaşması testleri onları genetik yapıyorEki Görüntüle 2305495
Kızlar bu sarı ile çizilmiş, testleri devlet hastanesinde hangi bölüm yapar?? Bide ne kdr sürede çıkar, S so sorry @Jalapenoo bn yaptırmk için doktora sölemiştm devlet hastanesinde ama diger testlerimin sonuçlarını internetten aldım acaba bunları elden gidip istemelimiyim? Yada baştan yaptırıcam(((((
Ne kadar sürede sonuç çıktı?Ben Kan pıhtılaşması testlerini Bakırköy şadi konukta diğer sizin söylediğiniz testleri Bağcılar eğitim araştırmada yaptırdım
Süresini tam olarak hatırlamıyorum kısa sürede çıkmıştı . Öyle genetik testler gibi 2 ay beklemedimNe kadar sürede sonuç çıktı?
Canim naptin kan sonucun ne cikti merak ettim deaynen bana da günler geçmedi gerçekten. çalışıyorum da kafam dağıldı biraz neyseki
Dikkat edersen trombofili 1 trombofili 2 paneli yazıyor paylaştığın kağıtta. Trombofilinin kelime anlamı için pıhtılaşmaya eğilim diyebiliriz. İkisi de pıhtılaşmaya eğilimi değerlendirilirken göz önünde bulunduruluyor. Dr un yaptırmanız önerdi ise bu testleri yaptırmalısın. Aynı testleri burdaki birçok hastadan istemişlerdir.Eki Görüntüle 2305495
Cnm sen nerde yaptırmıştın?Dikkat edersen trombofili 1 trombofili 2 paneli yazıyor paylaştığın kağıtta. Trombofilinin kelime anlamı için pıhtılaşmaya eğilim diyebiliriz. İkisi de pıhtılaşmaya eğilimi değerlendirilirken göz önünde bulunduruluyor. Dr un yaptırmanız önerdi ise bu testleri yaptırmalısın. Aynı testleri burdaki birçok hastadan istemişlerdir.
Evet uyuruyolar işlem çok basit sonrada da ağrın vs olmuyor tek sorun anastezisi biraz kötü yapıyor ama abartacak şekilde değil kolay ama ben çok korkmuş tüm da ama aslında hiç kormaya gerek yokmuş sen nasılsın ne zaman baslıycanHistereskopi de uyutuyorlar değil mi? Yani çok zor bir işlem değildir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?