Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pıhtılaşmaya eğilim değerlendiriliyor. Eğitim araştırmalar da yapar, protein c ve s nin tekrar bakılmasını istemişlerdi eğitim araştırmadan istek yaptırmıştım. Hematoloji de bakar

Canım bu testler benden de istendi,genetik bölüme randevu alıp gittim ama genetik bölüm yapmiyormus şimdi kadın doğumdan randevu aldım cuma gidip yaotiricam bakalım inşallah bu defa sıkıntı olmaz

Canım bu testler benden de istendi,genetik bölüme randevu alıp gittim ama genetik bölüm yapmiyormus şimdi kadın doğumdan randevu aldım cuma gidip yaotiricam bakalım inşallah bu defa sıkıntı olmaz
Cnm ben kadın doğumcuyada gittim oda yazmadı.. kafam karman çorman bi kısmını genetikçi yaptı pıhtılaşmalarla alakalı olanları, ama bunlar kaldı... acaba zorunlumu bunları yaptırmamız???

Cnm ben kadın doğumcuyada gittim oda yazmadı.. kafam karman çorman bi kısmını genetikçi yaptı pıhtılaşmalarla alakalı olanları, ama bunlar kaldı... acaba zorunlumu bunları yaptırmamız???
Ben kadın Doğuma gittim dediler ki biz yapmıyoruz genetik yapıyor sonra genetiğe gittim onlar da dediler ki kadın Doğum yapıyor . Aslında kadın Doğum yapıyormuş ben memoriale sormuştum onlar yapıyor demişlerdi .

Cnm Acaba şişli etfalde ne kadara yaptırdın?

Bu testlerden bahsetmiyor musunuz ? Bunları kadın Doğum yapar demişlerdi bana . Ama diğer elinizdeki homozigot heterozigot yazan testleri kan pıhtılaşması testleri onları genetik yapıyor

Ben Kan pıhtılaşması testlerini Bakırköy şadi konukta diğer sizin söylediğiniz testleri Bağcılar eğitim araştırmada yaptırdım

Dikkat edersen trombofili 1 trombofili 2 paneli yazıyor paylaştığın kağıtta. Trombofilinin kelime anlamı için pıhtılaşmaya eğilim diyebiliriz. İkisi de pıhtılaşmaya eğilimi değerlendirilirken göz önünde bulunduruluyor. Dr un yaptırmanız önerdi ise bu testleri yaptırmalısın. Aynı testleri burdaki birçok hastadan istemişlerdir.

Cnm sen nerde yaptırmıştın?

Histereskopi de uyutuyorlar değil mi? Yani çok zor bir işlem değildir umarim
Evet uyuruyolar işlem çok basit sonrada da ağrın vs olmuyor tek sorun anastezisi biraz kötü yapıyor ama abartacak şekilde değil kolay ama ben çok korkmuş tüm da ama aslında hiç kormaya gerek yokmuş sen nasılsın ne zaman baslıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…