Evet belirli aralıklarla internet te baktım bazıları ayrı ayrı çıktı ama o sürede cıkar inşallah kadın doğumcu yazar bana dahiliye yaptıCnm çok saol yardımcı oldun bnde şimdi şişli etfale aldım ama yarına en erken kadın dogumcuya vardı, ona aldım yazarmı acaba? Bide 7ile 10güne çıkmasına nasıl sevindimmm tam bu kdr sürede mi çıktı
Ay inşallah aynı zamana denk gelirsek tanışırız ordawagen canım ben şuan beklemedeyim muhtemelen adetle donmuslar icin transfere gidicem Ekim de gidebilirim gibi bir aksilik olmazsa tabi
Çok yardımcı oldn cnm saol..Evet belirli aralıklarla internet te baktım bazıları ayrı ayrı çıktı ama o sürede cıkar inşallah kadın doğumcu yazar bana dahiliye yaptı
Sen de mi Ekim ayında düşünüyorsun ? Hadi bakalım inşallah burdan haberleşelim bakalım denk gelirse günlerimiz tanışırızAy inşallah aynı zamana denk gelirsek tanışırız orda
Merhaba ne kadar yaptırdınız histeroskopi? Rica etsem.Adet bekliyoz histeroskopi oldum çok şükür şimdi adet bekliyorum
Benim transfer 5-6 arasiydi en geç dörtte hastanede olmam gerektiği söylenmişti,senin transfer saatin kactaysa bir iki saat önce hastane de olman laizmArkadaşlar bişey sorcam transfer günü hastaneye gitmeniz çıkmanıza kadar ortalama kaç saat sürüyo ptesi transferim olcak eşim ona göre işini ayarlıcak bi size sorayım dedim hatırlayan bilgisi olan var mı
Bu testleri detaya inmek gibi düşün. Gebe kaldıktan sonra başka bir uzman hematoloji doktoruna göründüm. Elimde bu test sonuçları ile gittim. Kadın çok şaşırdı neden bu testler yapıldı çok detaylı dedi. Bende 4 negatif transferden bahsettim... yani aslında göreceli kimisi istiyor kimisi gereksiz buluyor. Negatiflerden kafayı yediğim dönemlerde benim içim gercekten rahat etti bu testleri yapınca biliyordum ki bu tarafa bakıldı. Şişli etfale hakkında birsey diyemeyeceğim bende şişliliyim hatta orası doğduğum hastaneBişey sormak istiorum bu testler çok mu önemli yani, ben her transferimde kan sulandırıcı igne kullandım hiç test istememişti bile hastane bnden her hastayada uygulamaları böle...
Yok onu sormuyorm mesela 4 te girmişsinz kaçta hastanedn çıktınız toplamda hastanede işiniz ne kadar sürüyo yaniBenim transfer 5-6 arasiydi en geç dörtte hastanede olmam gerektiği söylenmişti,senin transfer saatin kactaysa bir iki saat önce hastane de olman laizm
Saat kaçta transferiniz var ? Genelde akşam saatleri oluyor. Ama sizi saat 15:00 te çağırıyorlar. Ödeme, yatış işlemleri , embriyolog görüşmesi , odaya çıkma, soyunma , ameliyat elbisesi giyme , transfer için aşağı inme , orada bekleme su içme faslı, transfer , dinlenme vs. 4 saat daha sürüyor. Zaten saat 20:00 de yatış yapılan kat kapanıyor. Mecburen taburcu oluyorsunuz.Arkadaşlar bişey sorcam transfer günü hastaneye gitmeniz çıkmanıza kadar ortalama kaç saat sürüyo ptesi transferim olcak eşim ona göre işini ayarlıcak bi size sorayım dedim hatırlayan bilgisi olan var mı
Merhaba, transfer için yine mi ödeme alınıyor?Saat kaçta transferiniz var ? Genelde akşam saatleri oluyor. Ama sizi saat 15:00 te çağırıyorlar. Ödeme, yatış işlemleri , embriyolog görüşmesi , odaya çıkma, soyunma , ameliyat elbisesi giyme , transfer için aşağı inme , orada bekleme su içme faslı, transfer , dinlenme vs. 4 saat daha sürüyor. Zaten saat 20:00 de yatış yapılan kat kapanıyor. Mecburen taburcu oluyorsunuz.
Eğerki ilk transfer ise pakete dahil oluyor. Ben 2 3 4 5 transfer yaptırdığım için ödemeyide yazdımMerhaba, transfer için yine mi ödeme alınıyor?
Kağıtta yazan toplama işlemi sırasında paranın geriye kalanının alınacağı şeklinde. Yoksa sabit ücretin dışında başka masraflarda mı çıkıyor transfer aşamasında?
Başka bir hastanede denesen bende hiç zorluk çıkarmadılar. Ama ben kadın doğumdan değil dahiliyeden yaptırmıştım. Kadın doğumcular özellikle bayan olanlar extra uyuz oluyorlar. Her zaman erkek doktor tercih ediyorum o yüzden...Eki Görüntüle 2306018
Şişli etfal hastanesi Doktor kesinlikle yazmadı, v bana yapılmasına gerek yoktur diye yazı yazdı, v bana kesinlikle kan sulandırıcı igne vurul dedi.. tüp bebek tedavisinde mutlaka kan sulandırıcı vurulmalıdır dedi.
Yaparlar hiç sorun olacagını düşünmüyorum. Elimde istek kağıdı vardı memorialden ve pıhtılaşma testi ile gittim hemen hallettim işimiYarına haydarpaşa numuneye aldım, dahiliyeye bu defa bakalım yapıcakmı testleri((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?