Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O zaman ben de dahiliyeden randevu alayım kadın doğum yapmazsa ordan yaptırırım

Bende dahiliyeden kolaylıkla yaptırmıştım. Sgk Sistemi tam olarak bilemiyorum kadın doğumcular oraya not düşmüyorlardır umarım. Bence direk dahiliyeden randevu alın

Merhabalar,

Ben de trombofili paneli testini Zeynep Kamil' de Genetik bölümünde yaptırdım ama doktoru baya zor ikna ettim bunlara gerek yok diye tutturdu. Ben kendim de Genetik mezunu olduğum için baya dil döktüm ve kabul etti sonunda. Sonuçları cuma günü çıktı (kan verdikten 6 hafta sonra). Sonuçları aldığımda ise sadece genetik sonuçlarının olduğunu gördüm ve baya şaşırdım, panel denince ben istenen tüm analizlerin içinde olduğunu düşünmüştüm Sonra yine Zeynep Kamil'de zor bela dahiliye doktorundan randevu aldım ve yine çok ricada bulunarak diğer testleri de istettim. Bunlar özel tahliller olduğu için her gün ve her saat kan alınmıyormuş, salı sabah 8-9 arasında gel dediler. Bugün gittim 3 tüp kan verdim, sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış.

Yarın yumurta toplama işlemi yapılacak, benim embriyolara genetik test de yapılacağı için neyseki transfere kadar yetişecek sonuçlar..

Bir de şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum, Sağlık bakanlığının 'bu test nerede yapılıyor' diye bir sistemi var. Siteye girip yaptırmak istediğiniz testi yazdığınızda hangi hastahanelerde yapıldığı listeleniyor. Ben o sistem üzerinden kontrol edip ona göre randevu alıyorum ve hastahaneye gittiğimde de doktorun o test burada yapılmıyor deme şansı olmuyor :)

Son düzenleme:
Merhabalar,

Daha bugün muhasebe ile konuştuğum için rahatlıkla yanıtlayabilirim bu sorunuzu :) Tüp Bebek paket fiyatı 9250 TL. Embryo dondurma fiyatı da dondurulan embryo sayısına göre değişiyormuş ancak yaklaşık olarak 2750 lira olacağını söylediler. Embryolara genetik analiz (PGT) yapılacak ise de embryo başına 295 Dolar isteniyor.

İlaçlara ödenen para da kişiden kişiye değişiyor çünkü hem ultrason muayenesi hem de kan tahlili sonuçlarına göre kullanılacak doz belirleniyor. Benim ilaçlar tam 4000 Tl tuttu.

Kızlar iyi geceler bişey sorucam bana dondurulmuş naturel transfer yapacaklar bir hafta önce yani adetin 2. Günü gittiğimde enfometrium 2 mm di. Bugün adetin 10. Günü oluyo endometrium 7-8 mm dediler ve en büyük yumurta 12 mm sizce benim transfer ne zaman olur tahminen

Sizden yumurta toplama işlemi yapıldı mı? Eğer henüz yapılmadı ise yumurtaların 20 mm olması bekleniyor yaklaşık olarak. Benim yumurta toplama 15. gün yapılıyor olacak. Transfere henüz hakim değilim :)

Yok benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu 5 tane ve donduruldu ben dondurulmuş embriyo transferi için soruyorum :)

Hiç belli olmaz ben ilk dört transferimi hep 17. Ve 18. Günlerimde olmuştum. Şuan karnımdaki miniğimin 21. Günde transfer oldu. O ay ki yumurtam pek bir nazlı çatladı sizinde dominant yumurtanız ne zaman çatlamaya müsait olur tamamen size özgü bir durum. Hayırlı olsun şimdiden transferiniz. Pozitif sonuç görmeniz dileyiğle

Kızlar haydarpaşa numune Dahiliye bölümü trambofili biyokimya paneli testlerimin hepsini hiç bişe sormadan direk yazdı hemen gittim kan verdi ertesi günede sonuç çıkar dedi. Yaptırmak istiyenlere tavsiye edilir...

Merhabalar, adetin 2. gününden itibaren opuya kadar kaç kere hangi gün aralıklarında çağrıldınız. Opu kaçıncı gün oldunuz? İzin dönemlerimizi ayarlamamız gerekiyor görüşlerinize ihtiyacım var.

En son yapılan opuma baktım şimdi. 3ünde regli olmuşum 11. Günde toplanmış. Bu benim en kısa tedavimdi sadece 7 gün gonal f vuruldum. Dominant yumurtam çok çabuk büyüdü. Daha önceki iki tedavinde regliden sonraki 14. Ve 15. Günlerde toplanmış. Tamamen sizin yumurtalarınızın ilaçlara vereceği tepki ile alakalı bir durum. Reglim 26. Ve 27. Günde bir olur. Düzenlidir. Sizinkide öyle ise toplanır. 13-16 günlerde. Muayene sıklığı 2 ila 3 günde birdir.

Çok teşekkür ederim amin inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım

Merhaba benim de aynı günlerde endometrium aynıydı sizinle ve dondurulmuş 5. Günü embriyosu naturel transferim 19. Gün gerçekleşmişti ama yumurtanın çatlama zamanı önemli burda değişebilir , şimdiden bol şanslar diliyorum

Hanımlar 6. Gün embriyosunda transferden 8 gün sonra mu test yapılıyor acaba?
Hayır canım yine 9. Günde test istiyorlar. Ben 9. Günün sabahı yerine 8. Günün gece yarısı yaptırmıştım. İstersen sende öyle yapabilirsin çok bir fark olmuyor çünkü. Test günü mü bekliyorsun şu anda ?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bende Şişli Memorial hastanesinde tedaviye başlamayı düşünüyorum. Sormak istediğim birşey var ödemenin tamamını tedavi başlangıcında mı yapıyoruz ya da süreç nasıl ilerliyor?

Teşekkürler. Test günüm değil. Transferi planlanan 6. gün embriyom var.

Yüzde bilmem kaçını peşinat alıyorlar tedaviye başlanıyor. Yumurta toplama günü geri kakan ücreti kapatıyorsunuz sonra yumurtalar toplanıyor. İki parça ödenebilir sanırım yeni fiyat 9.250 ₺ olmuş. Muhasebe servisinden ücretleri öğrenmeniz daha kesin bilgi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…