O zaman ben de dahiliyeden randevu alayım kadın doğum yapmazsa ordan yaptırırım
Merhabalar,Her kese merhaba. Arkadaşlar, Memoryal Şişli en son tüp bebek paket fiyatı ve ortalama ilaç fiyatını yaza bilir misiniz?
Bir arkadaşım soruyor. Ben en son donmuş tedavisi gördüyüm için taze tedavi fiyatını bilmiyorum.
Sizden yumurta toplama işlemi yapıldı mı? Eğer henüz yapılmadı ise yumurtaların 20 mm olması bekleniyor yaklaşık olarak. Benim yumurta toplama 15. gün yapılıyor olacak. Transfere henüz hakim değilim :)Kızlar iyi geceler bişey sorucam bana dondurulmuş naturel transfer yapacaklar bir hafta önce yani adetin 2. Günü gittiğimde enfometrium 2 mm di. Bugün adetin 10. Günü oluyo endometrium 7-8 mm dediler ve en büyük yumurta 12 mm sizce benim transfer ne zaman olur tahminen
Yok benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu 5 tane ve donduruldu ben dondurulmuş embriyo transferi için soruyorum :)Sizden yumurta toplama işlemi yapıldı mı? Eğer henüz yapılmadı ise yumurtaların 20 mm olması bekleniyor yaklaşık olarak. Benim yumurta toplama 15. gün yapılıyor olacak. Transfere henüz hakim değilim :)
O zaman ben yanlış anlamışım, kolaylıklar diliyorum size:)Yok benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu 5 tane ve donduruldu ben dondurulmuş embriyo transferi için soruyorum :)
Cok sukur canim rabbim kucaginiza almayi da nasip.etsin insallahpozitif çok şükür
Hiç belli olmaz ben ilk dört transferimi hep 17. Ve 18. Günlerimde olmuştum. Şuan karnımdaki miniğimin 21. Günde transfer oldu. O ay ki yumurtam pek bir nazlı çatladıKızlar iyi geceler bişey sorucam bana dondurulmuş naturel transfer yapacaklar bir hafta önce yani adetin 2. Günü gittiğimde enfometrium 2 mm di. Bugün adetin 10. Günü oluyo endometrium 7-8 mm dediler ve en büyük yumurta 12 mm sizce benim transfer ne zaman olur tahminen
En son yapılan opuma baktım şimdi. 3ünde regli olmuşum 11. Günde toplanmış. Bu benim en kısa tedavimdi sadece 7 gün gonal f vuruldum. Dominant yumurtam çok çabuk büyüdü. Daha önceki iki tedavinde regliden sonraki 14. Ve 15. Günlerde toplanmış. Tamamen sizin yumurtalarınızın ilaçlara vereceği tepki ile alakalı bir durum. Reglim 26. Ve 27. Günde bir olur. Düzenlidir. Sizinkide öyle ise toplanır. 13-16 günlerde. Muayene sıklığı 2 ila 3 günde birdir.Merhabalar, adetin 2. gününden itibaren opuya kadar kaç kere hangi gün aralıklarında çağrıldınız. Opu kaçıncı gün oldunuz? İzin dönemlerimizi ayarlamamız gerekiyor görüşlerinize ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim amin inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarımHiç belli olmaz ben ilk dört transferimi hep 17. Ve 18. Günlerimde olmuştum. Şuan karnımdaki miniğimin 21. Günde transfer oldu. O ay ki yumurtam pek bir nazlı çatladısizinde dominant yumurtanız ne zaman çatlamaya müsait olur tamamen size özgü bir durum. Hayırlı olsun şimdiden transferiniz. Pozitif sonuç görmeniz dileyiğle
Amin inşallahÇok teşekkür ederim amin inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım
Merhaba benim de aynı günlerde endometrium aynıydı sizinle ve dondurulmuş 5. Günü embriyosu naturel transferim 19. Gün gerçekleşmişti ama yumurtanın çatlama zamanı önemli burda değişebilir , şimdiden bol şanslar diliyorumKızlar iyi geceler bişey sorucam bana dondurulmuş naturel transfer yapacaklar bir hafta önce yani adetin 2. Günü gittiğimde enfometrium 2 mm di. Bugün adetin 10. Günü oluyo endometrium 7-8 mm dediler ve en büyük yumurta 12 mm sizce benim transfer ne zaman olur tahminen
Hayır canım yine 9. Günde test istiyorlar. Ben 9. Günün sabahı yerine 8. Günün gece yarısı yaptırmıştım. İstersen sende öyle yapabilirsin çok bir fark olmuyor çünkü. Test günü mü bekliyorsun şu anda ?Hanımlar 6. Gün embriyosunda transferden 8 gün sonra mu test yapılıyor acaba?
Teşekkürler. Test günüm değil. Transferi planlanan 6. gün embriyom var.Hayır canım yine 9. Günde test istiyorlar. Ben 9. Günün sabahı yerine 8. Günün gece yarısı yaptırmıştım. İstersen sende öyle yapabilirsin çok bir fark olmuyor çünkü. Test günü mü bekliyorsun şu anda ?
Yüzde bilmem kaçını peşinat alıyorlar tedaviye başlanıyor. Yumurta toplama günü geri kakan ücreti kapatıyorsunuz sonra yumurtalar toplanıyor. İki parça ödenebilir sanırım yeni fiyat 9.250 ₺ olmuş. Muhasebe servisinden ücretleri öğrenmeniz daha kesin bilgi olur.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bende Şişli Memorial hastanesinde tedaviye başlamayı düşünüyorum. Sormak istediğim birşey var ödemenin tamamını tedavi başlangıcında mı yapıyoruz ya da süreç nasıl ilerliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?