Bence yapar ben sorun yaşamadım...leslie34 cnm bgn şişli etfali denedim kesinlikle yapmadı testi, yrn sizin sölediginiz haydarpaşa numuneyi denicem sizce kesin yaparmı bu testi, dahiliye bölümüne aldım?????
Bizim buranında erkekleri uyuz oluyor malesef. Bunlara ne gerek var diye gitti adet zamanında yapılması gereken FSH testini ve saçma sapan alakası olmayan testler yaptırdı ki istenen testlerde hiçbiri yoktu.Başka bir hastanede denesen bende hiç zorluk çıkarmadılar. Ama ben kadın doğumdan değil dahiliyeden yaptırmıştım. Kadın doğumcular özellikle bayan olanlar extra uyuz oluyorlar. Her zaman erkek doktor tercih ediyorum o yüzden...
Merhaba, fikir olması açısından ben de yazmak istedim. Pazar günü gonal f pen 450 kutusunu 400 tl den aldım hastane yakınında idil eczanesiBu arada ilaçları Okmeydanı Deniz Eczanesinden aldım. Gonal F 380 Tl bilginiz olsun. Hastaneye araçla 5 dk uzaklıkta. Aradığınız zaman ilacı hastaneye getirebiliyorlar. Diğer yerler çok pahalıya veriyor. Neden fiyatlar bu kadar uçuk anlamış değilim. Şuan bu ilacın liste fiyatı 746 TL. Bakıldığında iki yerde az da olsa çok da olsa kar ediyor.
Ben cumartesi günü idil eczanesi ile görüştüm. Bana 380 Tl dediler ve yarın yani pazar günü açık olmayacaklarını söyledi. Telefonla mı aradınız açtılar?Merhaba, fikir olması açısından ben de yazmak istedim. Pazar günü gonal f pen 450 kutusunu 400 tl den aldım hastane yakınında idil eczanesi
Bgn şişli etfale gttim gidene kdrda mafff oldum, doktor bana burda bu testler yapılmıo dedi direk!!!! Şokkk yaşadımmm.
Bunların onla alakası yok canım valla üşenmedim kalktım baktım şimdi fazla değil bir buçuk ay önce yapmışım öbür atığın resimdeki tüm testler var mış ha önceki mesaj da yanlış yazdım kadın doğum değil dahil yeye randuvu almışım orda yapmışım şişli Etfal hastanesi de yaptım doktorun ismide Aslıhan çalım dı inşallah işine yarar ama aynı testler şimdi baktım
Nasıl ya benim bana hiç birşey demeden yaptı andahilyeydiBgn şişli etfale gttim gidene kdrda mafff oldum, doktor bana burda bu testler yapılmıo dedi direk!!!! Şokkk yaşadımmm
4300 düMerhaba ne kadar yaptırdınız histeroskopi? Rica etsem.
12de yola çıktım eve 3te geldim maff oldum yollarda sonuç doktorun laf etmesi ve bu test yok demesi..Nasıl ya benim bana hiç birşey demeden yaptı andahilyeydi
Dışarıdan bir hekimin istediği tetkiklere istem yapmak tamamen hekimin inisiyatifinde. Sizin randevu aldığınız Dr dış lab isteğini kabul etmemiş olabilir ama ordaki başka bir kadın doğum polikliniğindeki Dr kabul edebilir. Hastaneden ziyade Dr üzerinden yol arayın derim.leslie34 cnm bgn şişli etfali denedim kesinlikle yapmadı testi, yrn sizin sölediginiz haydarpaşa numuneyi denicem sizce kesin yaparmı bu testi, dahiliye bölümüne aldım?????
Ayy korktum şimdi inşallah bende sıkıntı yasamam o testlerde,ozellerde pahalı oluyor,iki düşüğüm var olmadı ordan yuruyeyim ben :))12de yola çıktım eve 3te geldim maff oldum yollarda sonuç doktorun laf etmesi ve bu test yok demesi..
Teşekkür ederim4300 dü
Hastanemizde bu testler yapılmıo dedi, dr ile belki 20dakka sohbet ettik çok içten ve samimiydi zaten doktor ile alakalı bi sıkıntı olsa sölerdim...Dışarıdan bir hekimin istediği tetkiklere istem yapmak tamamen hekimin inisiyatifinde. Sizin randevu aldığınız Dr dış lab isteğini kabul etmemiş olabilir ama ordaki başka bir kadın doğum polikliniğindeki Dr kabul edebilir. Hastaneden ziyade Dr üzerinden yol arayın derim.
En az 3düşük olmalı diolar, bakalım yrn neler olucak numune hastanesinden randevu aldım, dahiliye bölümünden bu defa...Ayy korktum şimdi inşallah bende sıkıntı yasamam o testlerde,ozellerde pahalı oluyor,iki düşüğüm var olmadı ordan yuruyeyim ben :))
Şişli etfalde yaptırdığını söyleyen arkadaşlar vardı sanırım hatırladığım kadarıylaHastanemizde bu testler yapılmıo dedi, dr ile belki 20dakka sohbet ettik çok içten ve samimiydi zaten doktor ile alakalı bi sıkıntı olsa sölerdim...
pozitif çok şükürCanim naptin kan sonucun ne cikti merak ettim de
Şişli etfalde evet yaptırmışlar, ama şuan bu testler yok dio.. ne diyimŞişli etfalde yaptırdığını söyleyen arkadaşlar vardı sanırım hatırladığım kadarıyla
O zaman ben de dahiliyeden randevu alayım kadın doğum yapmazsa ordan yaptırırımEn az 3düşük olmalı diolar, bakalım yrn neler olucak numune hastanesinden randevu aldım, dahiliye bölümünden bu defa...
İnşallah canım sana dua edicemKızlar yarın opu olacak . Dualarınızı esirgemeyin . Bu 4. Denemem .inşallah bu sefer hayırlısıyla olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?