Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizim buranında erkekleri uyuz oluyor malesef. Bunlara ne gerek var diye gitti adet zamanında yapılması gereken FSH testini ve saçma sapan alakası olmayan testler yaptırdı ki istenen testlerde hiçbiri yoktu.
Tekrardan uğraşıp başka yerde yaptırmak durumunda kaldım.
Allah yardımcımız olsun.

Merhaba, fikir olması açısından ben de yazmak istedim. Pazar günü gonal f pen 450 kutusunu 400 tl den aldım hastane yakınında idil eczanesi

Merhaba, fikir olması açısından ben de yazmak istedim. Pazar günü gonal f pen 450 kutusunu 400 tl den aldım hastane yakınında idil eczanesi
Ben cumartesi günü idil eczanesi ile görüştüm. Bana 380 Tl dediler ve yarın yani pazar günü açık olmayacaklarını söyledi. Telefonla mı aradınız açtılar?

Bgn şişli etfale gttim gidene kdrda mafff oldum, doktor bana burda bu testler yapılmıo dedi direk!!!! Şokkk yaşadımmm

leslie34 cnm bgn şişli etfali denedim kesinlikle yapmadı testi, yrn sizin sölediginiz haydarpaşa numuneyi denicem sizce kesin yaparmı bu testi, dahiliye bölümüne aldım?????
Dışarıdan bir hekimin istediği tetkiklere istem yapmak tamamen hekimin inisiyatifinde. Sizin randevu aldığınız Dr dış lab isteğini kabul etmemiş olabilir ama ordaki başka bir kadın doğum polikliniğindeki Dr kabul edebilir. Hastaneden ziyade Dr üzerinden yol arayın derim.

Hastanemizde bu testler yapılmıo dedi, dr ile belki 20dakka sohbet ettik çok içten ve samimiydi zaten doktor ile alakalı bi sıkıntı olsa sölerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…