Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şişli etfalde evet yaptırmışlar, ama şuan bu testler yok dio.. ne diyim
BenCe bastan sağma yapmislar daha 1 ay once.opudan sonra yaptirdm ve kbb ye bi doktora giris yaptik o istedi bu tahlilleri ama doktoru hic gormedim sagolsun bi arkadas giris yaptirdi bana ben gittim.sadece kan verdim o kadar

Çok teşekkür ederim Kim yaptı transferinizi? Bi de sonuç belli oldu mu acaba

Ücret bilgisi aldım. Doğru biliyorsunuz fiyat ilaçlar hariç 9.250 ama ödeme şeklini sormayı atlamışım. Burada bilen vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim cevabınız için.

Ücret bilgisi aldım. Doğru biliyorsunuz fiyat ilaçlar hariç 9.250 ama ödeme şeklini sormayı atlamışım. Burada bilen vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim cevabınız için.
Ben Haziran da başlamıştım Tedaviye o zaman 8750 tlydi indirim isteyin halkla ilişkilerde Zehra hanımdan bize 8100 tl üzerinden işlem yapmıştı ilk gittiğimizde önce umut bey arkasından Semra hanım muayene etti. Bize Semra hanımın muayene ücreti 690 tl ilk başta muayene ücretini alıyoruz ama sonra tüp bebek paketinden düşüyoruz demişlerdi. Ama almadılar misafirimizsiniz dediler. Sonra yumurta toplama gününe kadar ön avans aldılar 2600 tl. Yumurta toplama günü de geri kalanı ödedik umarım yardımcı olmuşumdur

Transferden ne kadar gün sonra test yapılıyo ?
Transfer günününden sonraki günden saymaya başlayarak, 9. Günün sabahında kan testi yaptırıyorsunuz. Sonucu sabah saatlerinde ivf hemşireye whatsapptan yollamanızı istiyorlar çünkü size gün içinde bir durum değerlendirmesi ile geri dönüş yapılıyor.

Tüp bebek sürecine başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun. İkinci muayenem adetten 3 gün sonraya verildi. Sonraki ise 4 gün sonrasına. Bir terslik mi var bilemedim. Çünkü genelde 2-3 gün şeklinde oluyor diye duymuştum. İstemeden de olsa bu dönem de sıkıntı yapıp evhama kapılıyorum.

Biz 8750 tl den ödeme üzerinde anlaştık. 2600 tl sini tüp bebek sürecine başladığınız gün tek çekim alıyorlar. Geriye kalan 6150 tl sini yumurta toplama gününde istiyorlar. Eğer ki bu süreçte kendilerinin istediği kan değerleri olursa sizden ücret alsalar dahi paketten düşüyorlar.

Ne zaman anlaştınız bu fiyata?

Bunlara takılmamızı tavsiye ederim. Memorialda tedaviler kişiye özeldir. Bunda evham yapılacak hiç bir şey yok daha yolun başındasınız. Bu tedavilerde takıntıya , strese , üzüntüye ise hiç yer yok. Rahat olun.

Yok yanlış biliyorsunuz..ben de adetin 2.günü gittim ilk.2.kontrol 5 gün sonra oldu.tedirgin olacak bir durum yok her şey kontrol dahilinde onlar herşeyi ayarlıyor Merak etmeyin.güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…