BenCe bastan sağma yapmislar daha 1 ay once.opudan sonra yaptirdm ve kbb ye bi doktora giris yaptik o istedi bu tahlilleri ama doktoru hic gormedim sagolsun bi arkadas giris yaptirdi bana ben gittim.sadece kan verdim o kadarŞişli etfalde evet yaptırmışlar, ama şuan bu testler yok dio.. ne diyim
Anladım canım. Hayırlısı olsunTeşekkürler. Test günüm değil. Transferi planlanan 6. gün embriyom var.
Çok teşekkür ederimMerhaba benim de aynı günlerde endometrium aynıydı sizinle ve dondurulmuş 5. Günü embriyosu naturel transferim 19. Gün gerçekleşmişti ama yumurtanın çatlama zamanı önemli burda değişebilir , şimdiden bol şanslar diliyorum
Rica ederimÇok teşekkür ederim ♥ Kim yaptı transferinizi? Bi de sonuç belli oldu mu acaba
Ücret bilgisi aldım. Doğru biliyorsunuz fiyat ilaçlar hariç 9.250 ama ödeme şeklini sormayı atlamışım. Burada bilen vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim cevabınız için.Yüzde bilmem kaçını peşinat alıyorlar tedaviye başlanıyor. Yumurta toplama günü geri kakan ücreti kapatıyorsunuz sonra yumurtalar toplanıyor. İki parça ödenebilir sanırım yeni fiyat 9.250 ₺ olmuş. Muhasebe servisinden ücretleri öğrenmeniz daha kesin bilgi olur.
Ben Haziran da başlamıştım Tedaviye o zaman 8750 tlydi indirim isteyin halkla ilişkilerde Zehra hanımdan bize 8100 tl üzerinden işlem yapmıştı ilk gittiğimizde önce umut bey arkasından Semra hanım muayene etti. Bize Semra hanımın muayene ücreti 690 tl ilk başta muayene ücretini alıyoruz ama sonra tüp bebek paketinden düşüyoruz demişlerdi. Ama almadılar misafirimizsiniz dediler. Sonra yumurta toplama gününe kadar ön avans aldılar 2600 tl. Yumurta toplama günü de geri kalanı ödedik umarım yardımcı olmuşumdurÜcret bilgisi aldım. Doğru biliyorsunuz fiyat ilaçlar hariç 9.250 ama ödeme şeklini sormayı atlamışım. Burada bilen vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim cevabınız için.
Rica ederimTransferimi Günseli hanım yaptı, tutundu ama kimyasal gebelikmiş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize inş
Rica ederimÜcret bilgisi aldım. Doğru biliyorsunuz fiyat ilaçlar hariç 9.250 ama ödeme şeklini sormayı atlamışım. Burada bilen vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim cevabınız için.
Transfer günününden sonraki günden saymaya başlayarak, 9. Günün sabahında kan testi yaptırıyorsunuz. Sonucu sabah saatlerinde ivf hemşireye whatsapptan yollamanızı istiyorlar çünkü size gün içinde bir durum değerlendirmesi ile geri dönüş yapılıyor.Transferden ne kadar gün sonra test yapılıyo ?
Hayır yok tekrar başlıcaz bu ay bakalımAmin hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz içinbaşla dondurulmuş var mı sizin
Biz 8750 tl den ödeme üzerinde anlaştık. 2600 tl sini tüp bebek sürecine başladığınız gün tek çekim alıyorlar. Geriye kalan 6150 tl sini yumurta toplama gününde istiyorlar. Eğer ki bu süreçte kendilerinin istediği kan değerleri olursa sizden ücret alsalar dahi paketten düşüyorlar.Ücret bilgisi aldım. Doğru biliyorsunuz fiyat ilaçlar hariç 9.250 ama ödeme şeklini sormayı atlamışım. Burada bilen vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim cevabınız için.
Ne zaman anlaştınız bu fiyata?Biz 8750 tl den ödeme üzerinde anlaştık. 2600 tl sini tüp bebek sürecine başladığınız gün tek çekim alıyorlar. Geriye kalan 6150 tl sini yumurta toplama gününde istiyorlar. Eğer ki bu süreçte kendilerinin istediği kan değerleri olursa sizden ücret alsalar dahi paketten düşüyorlar.
3 ay önceNe zaman anlaştınız bu fiyata?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeHayır yok tekrar başlıcaz bu ay bakalım
Bunlara takılmamızı tavsiye ederim. Memorialda tedaviler kişiye özeldir. Bunda evham yapılacak hiç bir şey yok daha yolun başındasınız. Bu tedavilerde takıntıya , strese , üzüntüye ise hiç yer yok. Rahat olun.Tüp bebek sürecine başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun. İkinci muayenem adetten 3 gün sonraya verildi. Sonraki ise 4 gün sonrasına. Bir terslik mi var bilemedim. Çünkü genelde 2-3 gün şeklinde oluyor diye duymuştum. İstemeden de olsa bu dönem de sıkıntı yapıp evhama kapılıyorum.
Yok yanlış biliyorsunuz..ben de adetin 2.günü gittim ilk.2.kontrol 5 gün sonra oldu.tedirgin olacak bir durum yok her şey kontrol dahilinde onlar herşeyi ayarlıyor Merak etmeyin.güzel haberlerinizi bekliyoruzTüp bebek sürecine başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun. İkinci muayenem adetten 3 gün sonraya verildi. Sonraki ise 4 gün sonrasına. Bir terslik mi var bilemedim. Çünkü genelde 2-3 gün şeklinde oluyor diye duymuştum. İstemeden de olsa bu dönem de sıkıntı yapıp evhama kapılıyorum.
İndirim yapıyorlar yani teşekkür ederim bende şansımı denerim en azından3 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?