Ne zor cidden. Meraktan çatlıcam. Du bakayım çıkabilirsem gidiyim. Günler geçtikçe kalnim ağzımda sanki .5ten düşük çıkarsa toplayamam ama kendimi zaten dün verdim negatif .bugünde çıkmazsa olmadı derimGit birlikte verelim.ins guzel haberleri ben nirmalde yarin gidecektim dayanamadim yaa ne zor bi surec
ay çok sevindim çok .korkuyorum yaaaa.Ilk benden gelsin guzel haber kizlar cok sukur hamileyim 7. Gun dgerim 95 cikti sukurler olsun rabbim isteyen herkez tez vakitte nasip etsin ins
ay çok sevindim çok .korkuyorum yaaaa.
[/QUOTE
Bizde esimle korkunun ecele faydasi yok diye gittik valla ama tereddutte kalmak daha zor 3 tane idrar testi yaptim silik vikti ama yinede emin olamadim cok sukur rabbime bana bi evlat daha evladima bi kardes daha nasip etti
Hayırlı olsun maşallah çok güzel bir değer donmuslarla miydi ?Ilk benden gelsin guzel haber kizlar cok sukur hamileyim 7. Gun dgerim 95 cikti sukurler olsun rabbim isteyen herkez tez vakitte nasip etsin ins
Cok tesekkur ederim allah razi olsun...Rahim dinlendirme sonrasi dondurulmus embriyoylaHayırlı olsun maşallah çok güzel bir değer donmuslarla miydi ?
Cuma gun 2 kez yaptim bide dun sabah yaptimBugün mü idrar testi yaptın. Ben dün kan verdim bugün artarmı hemen ki
Çok heyecanlandım verdim kan bendeCuma gun 2 kez yaptim bide dun sabah yaptim
Hadi hayirlisi olsun cnmmÇok heyecanlandım verdim kan bende
Ciktimi sonucun cnmÇok heyecanlandım verdim kan bende
Evet 1.51 sonuç. Olmadı yineCiktimi sonucun cnm
Geçmiş olsun,Evet 1.51 sonuç. Olmadı yine
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.Kardeş geliyorIlk benden gelsin guzel haber kizlar cok sukur hamileyim 7. Gun dgerim 95 cikti sukurler olsun rabbim isteyen herkez tez vakitte nasip etsin ins
Uzme kendini canim, bir sonraki denemede insallahEvet 1.51 sonuç. Olmadı yine
Allah razi olsun sagolunMaşallah hayırlı uğurlu olsun.Kardeş geliyor
Ne denir bilemiyorum pes etme evladin dogru zamanda senle olacak ins vaktini zamanini bekliyordurEvet 1.51 sonuç. Olmadı yine
Hayırlı olsun. .sağlıkla ilerlesin..Ilk benden gelsin guzel haber kizlar cok sukur hamileyim 7. Gun dgerim 95 cikti sukurler olsun rabbim isteyen herkez tez vakitte nasip etsin ins
Üzülme vardır herşey de bir hayır.. bir daki sefere olacak inşallah. ..Evet 1.51 sonuç. Olmadı yine
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin. Erken test yapmışsınız normalde 9. günde bakılması gerekmiyor mu?Ilk benden gelsin guzel haber kizlar cok sukur hamileyim 7. Gun dgerim 95 cikti sukurler olsun rabbim isteyen herkez tez vakitte nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?