Kaçıncı günde yaptınız testi? Erken ise çıkmayabilir.Evet 1.51 sonuç. Olmadı yine
29 eylülde oldum transfer 6 ekimde test yaptom.7.gün bitmiştiKaçıncı günde yaptınız testi? Erken ise çıkmayabilir.
Daha çok erken yarın tekrarlamanızı tavsiye ederim. Başka merkezler 12. günden önce bakmayın diyorlar. Memorial 9. günde kanda çıkar diyor. Moralinizi bozmayın.29 eylülde oldum transfer 6 ekimde test yaptom.7.gün bitmişti
Evet erken yaptum dayanamadim☺ embriyom.pgtli kalitesi nirmalde 6aa di ama soyle bisi oldu ben ilk 4 embriyo pgt gonderdim gerisini dondurduk 4 embriyo 2 si bozuk 2 di mozaik geldi sonra dodurulmustan 2 tanesini cozdurdum pgt ye yollafim tekrar onlar saglikli geldi ve bi tanesi suan benimle ama 2 kez dondurulup cozulmus oldu o yuzden transfer gunu embriyolog kalitesinin 6aa dan 4ab ye dustugunu soyledi ve ilk cozmeye gore tutma olasiliginin %15 azaldigini soyledi ama hic umudumu kaybwtmedim sukur allah ol desin yeterkiHayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin. Erken test yapmışsınız normalde 9. günde bakılması gerekmiyor mu?
Embriyonuzun kalitesi neydi? Pgt yaptırmışmıydınız?
Çok sevindim maaşallah. Darısı bizlere :)Selam kizlar bende test yaptim 337 di cikti allah sukur ilk adimimimiz poziTif
Amin insallah allahim isteyen herkese nasip etsin insallahÇok sevindim maaşallah. Darısı bizlere :)
Siz neden histeroskopi olmuştunuz?
Ilk benden gelsin guzel haber kizlar cok sukur hamileyim 7. Gun dgerim 95 cikti sukurler olsun rabbim isteyen herkez tez vakitte nasip etsin ins
Selam kizlar bende test yaptim 337 di cikti allah sukur ilk adimimimiz poziTif
Aynı deli sorular bende de var.hemşirelere haber verdin mi dr lar döner büyük ihtimal.yarın benim test günüm bir daha denicem sonra ararımArkadaslar malumunuz benim sonuc negatifti. Simdi ilk reglde dondurulmuslardan yeni transfer olabilirim gibi anladim ben, bu sekilde mi oluyor bilen var mi? Arada bir ay beklemem mi gerekecek yoksa? Bir de jeli biraktim hemen, ne zaman regl olurum tahminen? Son sorum da su yeni transfer icin bizden ucret isteyecekler mi?
Insallah yarin pozitife doner de bu cevaplara hic ihtiyacin kalmaz, o deger her gun ikiye katlaniyo ve test gunu 5.3 un uzerinde olmasi yeterli. Sen moralini yuksek tut belki de bebisin seninledirAynı deli sorular bende de var.hemşirelere haber verdin mi dr lar döner büyük ihtimal.yarın benim test günüm bir daha denicem sonra ararım
Yaz yaz dönüyolar . Ben umudumu yitirdim bugün hiç dikkat etmedim kendime. Keşke o sorulara gerek kalmasa. Senin ilk denemen mi .kasık ağrılarım sırtım çok fena yarın olsada jeli bıraksam.sabah yapmıcam jeli zatenInsallah yarin pozitife doner de bu cevaplara hic ihtiyacin kalmaz, o deger her gun ikiye katlaniyo ve test gunu 5.3 un uzerinde olmasi yeterli. Sen moralini yuksek tut belki de bebisin seninledir ❤
Doktorumla konustum ama ilk anda bu sorular aklima gelmedi. Hemsirelere de yazayim bakalim.
İlk reglinden sonra bildiğim kadarıyla tekrar başlayabiliyorsun hatta yanılmıyorsam doktorum bana öyle demişti sıcağı sıcağına devam edelim diye (ben ara vermeyi tercih ettim) jeli bıraktıktan sonra ne zaman adet oldum hatırlamıyorum bence kişiye bağlıdır.. evet dondurulmuş embriyo transferininde bir ücreti var 1.den sonra hepsi ücretliArkadaslar malumunuz benim sonuc negatifti. Simdi ilk reglde dondurulmuslardan yeni transfer olabilirim gibi anladim ben, bu sekilde mi oluyor bilen var mi? Arada bir ay beklemem mi gerekecek yoksa? Bir de jeli biraktim hemen, ne zaman regl olurum tahminen? Son sorum da su yeni transfer icin bizden ucret isteyecekler mi?
Ama bizden 2. İçin daha dondurma ücreti almadılar. O zaman transfer ücreti alcaklar sadeceİlk reglinden sonra bildiğim kadarıyla tekrar başlayabiliyorsun hatta yanılmıyorsam doktorum bana öyle demişti sıcağı sıcağına devam edelim diye (ben ara vermeyi tercih ettim) jeli bıraktıktan sonra ne zaman adet oldum hatırlamıyorum bence kişiye bağlıdır.. evet dondurulmuş embriyo transferininde bir ücreti var 1.den sonra hepsi ücretli
Benim de kasık ve bel ağrım aşırıydı gece uyuyamıyordum. 9. Gün sonucum 11 çıkmıştı bu ağrılardan korkar oldum.Yaz yaz dönüyolar . Ben umudumu yitirdim bugün hiç dikkat etmedim kendime. Keşke o sorulara gerek kalmasa. Senin ilk denemen mi .kasık ağrılarım sırtım çok fena yarın olsada jeli bıraksam.sabah yapmıcam jeli zaten
Dondurulmuş embriyo transferine (ilkten sonra) ücret alıyorlar diye biliyorum forumdada önceki sayfalarda var ekstra bi dondurma ücreti konusunda bilgim yok malesef..Ama bizden 2. İçin daha dondurma ücreti almadılar. O zaman transfer ücreti alcaklar sadece
Tebrikler ne güzel hep pozitif oldu bu ara bende Çarşamba başlıyorum inşallah bizede nasip olur böyleSelam kizlar bende test yaptim 337 di cikti allah sukur ilk adimimimiz poziTif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?