Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet erken yaptum dayanamadim☺ embriyom.pgtli kalitesi nirmalde 6aa di ama soyle bisi oldu ben ilk 4 embriyo pgt gonderdim gerisini dondurduk 4 embriyo 2 si bozuk 2 di mozaik geldi sonra dodurulmustan 2 tanesini cozdurdum pgt ye yollafim tekrar onlar saglikli geldi ve bi tanesi suan benimle ama 2 kez dondurulup cozulmus oldu o yuzden transfer gunu embriyolog kalitesinin 6aa dan 4ab ye dustugunu soyledi ve ilk cozmeye gore tutma olasiliginin %15 azaldigini soyledi ama hic umudumu kaybwtmedim sukur allah ol desin yeterki

Arkadaslar malumunuz benim sonuc negatifti. Simdi ilk reglde dondurulmuslardan yeni transfer olabilirim gibi anladim ben, bu sekilde mi oluyor bilen var mi? Arada bir ay beklemem mi gerekecek yoksa? Bir de jeli biraktim hemen, ne zaman regl olurum tahminen? Son sorum da su yeni transfer icin bizden ucret isteyecekler mi?

Aynı deli sorular bende de var.hemşirelere haber verdin mi dr lar döner büyük ihtimal.yarın benim test günüm bir daha denicem sonra ararım

Aynı deli sorular bende de var.hemşirelere haber verdin mi dr lar döner büyük ihtimal.yarın benim test günüm bir daha denicem sonra ararım
Insallah yarin pozitife doner de bu cevaplara hic ihtiyacin kalmaz, o deger her gun ikiye katlaniyo ve test gunu 5.3 un uzerinde olmasi yeterli. Sen moralini yuksek tut belki de bebisin seninledir
Doktorumla konustum ama ilk anda bu sorular aklima gelmedi. Hemsirelere de yazayim bakalim.

Yaz yaz dönüyolar . Ben umudumu yitirdim bugün hiç dikkat etmedim kendime. Keşke o sorulara gerek kalmasa. Senin ilk denemen mi .kasık ağrılarım sırtım çok fena yarın olsada jeli bıraksam.sabah yapmıcam jeli zaten

İlk reglinden sonra bildiğim kadarıyla tekrar başlayabiliyorsun hatta yanılmıyorsam doktorum bana öyle demişti sıcağı sıcağına devam edelim diye (ben ara vermeyi tercih ettim) jeli bıraktıktan sonra ne zaman adet oldum hatırlamıyorum bence kişiye bağlıdır.. evet dondurulmuş embriyo transferininde bir ücreti var 1.den sonra hepsi ücretli

Ama bizden 2. İçin daha dondurma ücreti almadılar. O zaman transfer ücreti alcaklar sadece

Benim de kasık ve bel ağrım aşırıydı gece uyuyamıyordum. 9. Gün sonucum 11 çıkmıştı bu ağrılardan korkar oldum.

Ama bizden 2. İçin daha dondurma ücreti almadılar. O zaman transfer ücreti alcaklar sadece
Dondurulmuş embriyo transferine (ilkten sonra) ücret alıyorlar diye biliyorum forumdada önceki sayfalarda var ekstra bi dondurma ücreti konusunda bilgim yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…