Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hanımlar ilaçları hastane yakınında hangi eczaneden alıyorsunuz fiyatlar nasıl lekem bayağı yoğunlaştı sanırım pazartesi gidiyorum
Okmeydanı hastanesinin orada hastaneye araçla 5 dk uzaklıkta Okmeydanı deniz eczanesi var. Diğer yerlere göre daha uyguna veriyor. Gonal f 380 tl, cetrotide 140 tl. Lucrin 110 tl.

6ab ler ikinci kalite mi oluyor acaba
Bana embriyolarımın hepsinin 1. Kalite olduğunu söylemişlerdi. Bu kalite meselesini ben de pek anlamıyorum. Embriyolarım da 5aa 6aa ve 6ab di.
4 ler sanırım 2. Kalite. Merkez kalitesiz embriyo pek kullanmadıkları için pek sorgulamadım.

Baştaki sayı blastokist seviyesini gösterir. Sonraki rakamlar iç ve dıştaki hücrenin gelişim durumlarını simgeler. 5AA ve 6AA çok iyi diye kabul edilir. 4AA ve 5AA arasında çok önemli bir fark yoktur. Bırakıldığı zamanda zaten büyük ihtimalle 5AA seviyesine gelecektir. Yüzde 2.5 tutma oranının daha yüksek olduğunu okumuştum. Sonraki harfler daha önemli. AB veya BA orta kalite diye kabul edilir. BC CB CC kötü kalitelerdir. 3 veya 2 AA seviyeleride orta kalite kabul edilir

Son düzenleme:
İkinciye inşallah. Embriyonun kalitesi neydi? Benim de 6ab negatif olmuştu. Gününü bekliyorlar diyelim.
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah bu son negatifiniz olur,ne kadar zor olduğunu biliyorum yazın ben de yaşamıştım ama toparlanip devam etmekten başka çare de yok

Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Ilk seferinde olmasi buyuk sans olurdu zaten. Daha embriyomuz var sonrakilere insallah. Doktorum da cok guzel acikladi durumu icim rahat moralim iyi o yuzden. Yolumuza devam edicez

Embriyomun kalitesi 5ab idi. Kalanlar orta kalite ama bu is cok kismet isi ondan hic takilmiyorum bu detaylara su an icin. Bir sonraki reglde yeni transfer haberlerimle yine burdayim anlayacaginiz

Benim kalanlar 6aa ve 6ab ondan sordum emin degikim ama ab olanlar ikinci kalite denmisti sanki ya da ben yanlış hatırliyorum

hemen başlanabiliyormuymuş. Hayırlısı olsun. Tevekkülden başka çare yok. En yakın zamanda güzel haberlerini duyacağız inşallah

Teşekkür ederim kızlar ilaclarimin yazıldığı gün 2sini de ararım tekrar sağolun
Idilden aliyordum ben, gonalf 400du 1-2 ay once. Digerlerini hatirlamiyorum ama en pahalisi gonalf.
Okmeydanı hastanesinin orada hastaneye araçla 5 dk uzaklıkta Okmeydanı deniz eczanesi var. Diğer yerlere göre daha uyguna veriyor. Gonal f 380 tl, cetrotide 140 tl. Lucrin 110 tl.

Canim sana nasıl bir ilaç uygulaması yaptılar hatırlıyor musun hemen hemen seninle ayniyiz ilk tedavimde 17 tane toplamda ilaç iğnem vardı sanki bu sefer o kadar olmayacak gibi
Benim kalanlar 6aa ve 6ab ondan sordum emin degikim ama ab olanlar ikinci kalite denmisti sanki ya da ben yanlış hatırliyorum

Her zaman umutlu olmamız gerekiyor. Çok şükür embriyomuz oluşuyor. Elbet bizlere can da olacaktır.

Ben de çok bilmiyorum. Transfer günü Embriyolog çok iyi demişti abye ama moral için demiş olabilir mi diye düşünmüştüm. Negatif görüşmesinde de dosyama baktım canlılık %100 yazıyordu kalite yazmıyordu gönül hanım transfer günü kaliteli diye konuştu ama bazen moral için mi diye düşünüyor insan. Kaliteli olup negatif alan kalitesiz düşünülüp pozitif alan çok var. Düşünme sen bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…