Okmeydanı hastanesinin orada hastaneye araçla 5 dk uzaklıkta Okmeydanı deniz eczanesi var. Diğer yerlere göre daha uyguna veriyor. Gonal f 380 tl, cetrotide 140 tl. Lucrin 110 tl.Hanımlar ilaçları hastane yakınında hangi eczaneden alıyorsunuz fiyatlar nasıl lekem bayağı yoğunlaştı sanırım pazartesi gidiyorum
Bana embriyolarımın hepsinin 1. Kalite olduğunu söylemişlerdi. Bu kalite meselesini ben de pek anlamıyorum. Embriyolarım da 5aa 6aa ve 6ab di.6ab ler ikinci kalite mi oluyor acaba
Baştaki sayı blastokist seviyesini gösterir. Sonraki rakamlar iç ve dıştaki hücrenin gelişim durumlarını simgeler. 5AA ve 6AA çok iyi diye kabul edilir. 4AA ve 5AA arasında çok önemli bir fark yoktur. Bırakıldığı zamanda zaten büyük ihtimalle 5AA seviyesine gelecektir. Yüzde 2.5 tutma oranının daha yüksek olduğunu okumuştum. Sonraki harfler daha önemli. AB veya BA orta kalite diye kabul edilir. BC CB CC kötü kalitelerdir. 3 veya 2 AA seviyeleride orta kalite kabul edilirBana embriyolarımın hepsinin 1. Kalite olduğunu söylemişlerdi. Bu kalite meselesini ben de pek anlamıyorum. Embriyolarım da 5aa 6aa ve 6ab di.
4 ler sanırım 2. Kalite. Merkez kalitesiz embriyo pek kullanmadıkları için pek sorgulamadım.
İkinciye inşallah. Embriyonun kalitesi neydi? Benim de 6ab negatif olmuştu. Gününü bekliyorlar diyelim.
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah bu son negatifiniz olur,ne kadar zor olduğunu biliyorum yazın ben de yaşamıştım ama toparlanip devam etmekten başka çare de yok
Benim kalanlar 6aa ve 6ab ondan sordum emin degikim ama ab olanlar ikinci kalite denmisti sanki ya da ben yanlış hatırliyorumBana embriyolarımın hepsinin 1. Kalite olduğunu söylemişlerdi. Bu kalite meselesini ben de pek anlamıyorum. Embriyolarım da 5aa 6aa ve 6ab di.
4 ler sanırım 2. Kalite. Merkez kalitesiz embriyo pek kullanmadıkları için pek sorgulamadım.
hemen başlanabiliyormuymuş. Hayırlısı olsun. Tevekkülden başka çare yok. En yakın zamanda güzel haberlerini duyacağız inşallahCok tesekkur ederim desteginiz icin. Ilk seferinde olmasi buyuk sans olurdu zaten. Daha embriyomuz var sonrakilere insallah. Doktorum da cok guzel acikladi durumu icim rahat moralim iyi o yuzden. Yolumuza devam edicez
Embriyomun kalitesi 5ab idi. Kalanlar orta kalite ama bu is cok kismet isi ondan hic takilmiyorum bu detaylara su an icin. Bir sonraki reglde yeni transfer haberlerimle yine burdayim anlayacaginiz ☺☺
Benim birtane embriyom 5ba idi 5abden daha iyi imiş.çözülünce 5aa olur demişti drBenim kalanlar 6aa ve 6ab ondan sordum emin degikim ama ab olanlar ikinci kalite denmisti sanki ya da ben yanlış hatırliyorum
Idilden aliyordum ben, gonalf 400du 1-2 ay once. Digerlerini hatirlamiyorum ama en pahalisi gonalf.
Okmeydanı hastanesinin orada hastaneye araçla 5 dk uzaklıkta Okmeydanı deniz eczanesi var. Diğer yerlere göre daha uyguna veriyor. Gonal f 380 tl, cetrotide 140 tl. Lucrin 110 tl.
Kizlar benim sonuc negatif malesef, ikinciye insallah
Benim kalanlar 6aa ve 6ab ondan sordum emin degikim ama ab olanlar ikinci kalite denmisti sanki ya da ben yanlış hatırliyorum
Her zaman umutlu olmamız gerekiyor. Çok şükür embriyomuz oluşuyor. Elbet bizlere can da olacaktır.Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Ilk seferinde olmasi buyuk sans olurdu zaten. Daha embriyomuz var sonrakilere insallah. Doktorum da cok guzel acikladi durumu icim rahat moralim iyi o yuzden. Yolumuza devam edicez
Embriyomun kalitesi 5ab idi. Kalanlar orta kalite ama bu is cok kismet isi ondan hic takilmiyorum bu detaylara su an icin. Bir sonraki reglde yeni transfer haberlerimle yine burdayim anlayacaginiz
Benim kalanlar 6aa ve 6ab ondan sordum emin degikim ama ab olanlar ikinci kalite denmisti sanki ya da ben yanlış hatırliyorum
3 tane daha var canim, orta kalite sanirim onlar. Denemeye devam edecegiz bakalim. Vakti gelince olacak dedigin gibiHayırlısı olsun canım vaktini bekliyor dondurulmuş embriyon var mi
bu durum da insan teselli bile veremiyor ama tabiki allah çok buyukKizlar benim sonuc negatif malesef, ikinciye insallah
Cnmm rabbim tedaviye bile gerek kalmadan tez zamanda nasip etsinKizlar benim sonuc negatif malesef, ikinciye insallah
Yaa hadi bakalımmm çok meraklandım.Kizlar bende dayanamadim bugun 7. Gun ve ben az once tahlil verdim 1.5 saate cikar denildi bakalim hayirlisi not:hic bir belirtim yok olmadi
Bende gitsemmi acaba beni de merak sardıKizlar bende dayanamadim bugun 7. Gun ve ben az once tahlil verdim 1.5 saate cikar denildi bakalim hayirlisi not:hic bir belirtim yok olmadi
Git birlikte verelim.ins guzel haberleri ben nirmalde yarin gidecektim dayanamadim yaa ne zor bi surecBende gitsemmi acaba beni de merak sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?